• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli cumalar annisler ve anne olmayi bekleyenler :KK46:

Meltem nerelerdesin sesin cikmiyodu kac zamandir dogum yaptin zannettim

Doğumu bekliyorum napayım..
giriyorum aslında ama pek muhabbet donmuyo artık ondan yazmıyorum fazla :)

sen nasılsın napıyosun ?

kızlar ben yürümekte zorlanmaya başladım alt taraflarım ağrıo bide gece dönerken aşağıdaki kemiklerim çatırdıo gibi sizede oluyo mu korkuorum ,?

kızlar yanlış anlamayın ama burda doğumdan sonra gelecek misafirlere nerdeyse öcü gibi bakıyormuşsunuz gibi yazılar görüyorum. zaten doğumdan sonra hemen gelicekler bir nevi hasta görmeye gitme niyetiyle geliyorlar yani kısa süreli misafirlikler. bu gelenler için de bence tabi ki ikramlık hazırlamak gerekiyor ki insanlar kendilerini degerli hissedip mutlu olsunlar. sonuçta bizi görmeye geliyorlar. ben şahsen doğumdan önce seve seve hazırlık yaparım gelecekler için. misafiri de çok severim. misafir gelmezse üzülürüm hatta kimse beni sevmiyor mu diye. son zamanlarda genelde okuyordum böyle seyleri onun için yazmak geldi içimden.
Gelecek misafirlere değil de yardım niyetiyle gelip kalıp daha çok yardıma muhtaç şekilde dolananlara laf ediliyor sanırım arada sayfa kaçırmadıysam :)

Doğumu bekliyorum napayım..
giriyorum aslında ama pek muhabbet donmuyo artık ondan yazmıyorum fazla :)

sen nasılsın napıyosun ?

Evet anneler cogalinca burda yazan kimse kalmadi malum bebisler :KK46:
Bende ne yapayim evdeyim gun gecmiyo surekli disari cikan biriyim bu benim icin cok zor ve kilo almaya basladim, havalar isininca yuruyuse basladim biraz kendime geldim, bugunde evde durmak istemiyorum simdi hazirlaanip disariya cikacam biraz gezerim birazda hastane ve ev icin sus falan alirim :KK49:

Yaaaa deme öyleeee,bu aralar sarımsak, lahana falan yemeyelim bariiii:KK48: benim korkumda doğumhane gaz vs Şeyler çıkarmak :KK48::KK53:
ben de en çok ondan korkuyorum. bir de düşünün doktorum eşimin amcası. yabancı olsa yine iyi. umarım kokmayız. maalesef mideye de dur diyebilenlerden olamadım:))

ben de utangacımdır zaten. annemin yanında bile emzirmeye utanıyorum şuan o anda nasıl hissederim bilmem ama :110:
Ben utanırdım onceden ama sımdı hıc utanma gozuyle bakmıyorum tek basıma bır odada emzırırken uykum gelıyor ılk zamanlar ytak odasında emzırıyordum baktım ayakta uyuyorum mutemadıyen gunun her saatı sonra salına gectım ustume ortu atıyorum.

Evet anneler cogalinca burda yazan kimse kalmadi malum bebisler :KK46:
Bende ne yapayim evdeyim gun gecmiyo surekli disari cikan biriyim bu benim icin cok zor ve kilo almaya basladim, havalar isininca yuruyuse basladim biraz kendime geldim, bugunde evde durmak istemiyorum simdi hazirlaanip disariya cikacam biraz gezerim birazda hastane ve ev icin sus falan alirim :KK49:

Kolay gelsin şimdiden :)
Evde durmak gerçekten bunaltiyor.
dışarı çıkmak istiyorum ama yurumekte zorlanıyorum.. Bu ara çıkıp gezsem iyi olur.. bebegin dogmaya niyeti yok gibi :/

Yap gitsin aman hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil
Gelen doymaya gelmiyo zaten ikramlık iki hazır bişey kafi

Normalde 1 kere gidicektim
Ama şişlik olunca bi kez daha gittim
Evet kendim farkettim çünkü dışardan görülen bi şişlikti
İltihaplanmadır dedi doktorum sıktı pk bişeyde çıkmadı dedi, hergün pansumana gel dedi
Bebeğim küçük ben tekim her gün gelemem siz ne lazımsa yazın ben yaparım dedim, kendi kendine zor olur dedi bende eşim ya da annem yapar diye geçiştirdim yeter ki gelmiyim diye
Eşim kandan vs korkar annem hergün yok, kendim yaptım şükür indi tamamen. Ama hafif iltihap sızıntısı var gibi.
Çağırdığı gün gitmeidm, ikranın kontrolüyle beraber giderim diye
Bugün annem ben İkra gidicez kontrole kısmetse
Geçmiş olsun yaa
İyi farkedip gitmissin
İste yalniz olunca,yatıp dinlenemeyince oluyor demek ki :(

selam anneler :)
ben komşu haziran anneler topiğinden yazıyorum :))) sizleri merak ettim maglum bu ay mart anneleri doğum yapıyor. kısmetse bir oğlum olacak. çevremde genelde erkek bebekler gec doğar diyorlar şimdiye kdr doğum yapanlardan böyle bir durumla karşılaşan oldumu :)))

öyle bir durum olduğunu sanmıorum burda kız olup bekleyen erkek olup doğanda var tam terside bebişin ne zman geleceği kısmet...

36+3 te 15 kilo almıştım. yeme konusunda sınır tanımıyorum. şuan kaç kilo oldu acaba? ya sabah sabah sucuklu yumurta yedim. bir de kasap sucuğu. sonra çok pişman oldum. keşke yemeseydim:KK43: kokulara çok hassasım. vücudumdan ne kadar zamanda atarım acaba kokusunu. yarın doktora gitcem. bir de aklımda bir cümle kalmış en son ne yersen amniyon sıvısı o kokarmış. doğru değildir inşallah :) ben de bu sucuğu vücudumdan atana kadar doğurmam umarım.
Bn dogumdn birkc saat once kahvltida sucuklu yumurta yiyip gitmstim doguma. Agrim vardi bide cok anltyrm millete ne rahatsin goren de birkc tane dogurdun sanck diolr ;) napim ac ac ikinamzdim ki gun kuvvet lazm dimi :)

ben de en çok ondan korkuyorum. bir de düşünün doktorum eşimin amcası. yabancı olsa yine iyi. umarım kokmayız. maalesef mideye de dur diyebilenlerden olamadım:))
O an koku moku gozunz gormuo kizlar. Onlr neler goruyo bizm sucuk kokumzdn mi rahatsz olcklr koksa bile ;) rahat olun

Back