Eşofman düşünüyorum işte canım zaten hemen çıkıcak ama yine de insan bir düşünüyor düşünmeden edemiyorRahat birseyler giy canım ben öyle yapıcam
Dogru canım girerken değilde çıkarken ne giyeceğimiz önemli ama bende hamilelik pantalonumla çıkarım en rahat o olur sanırım .ne giyersen giy hemen cikariyosun zaten:)onemli olan cikista ne giyecegin.ben hamile pantalonumu geceligimin altina giyinip ciktim:)kar olmasa disarda terliklerimle gelirdim eve.birde hastanede 2 gun kaldim 3 gecelik degistirdim.ayrica su kullan at ic camasirlari superdi.cok isime yaradi.sezeryan olacak arkadaslar sut hemen gelmezse kreminizi goturmeyi unutmayin yara olabiliyor.ben dogumdan once kullaniyordum ama yinede sut hemen gelmeyince yara oldu.kahve almayi unutmayin yaniniza ve 1.5 litrelik su siseniz yaninizda olsun.ilaci ne kadar cabuk atarsaniz bunyenizden o kadar iyi.bide ben normalde cok terlemezdim.ama dogumdan sonra dustan ciktigim anda bile terliyorum.hirmonlarla ilgili sanirim.bu arada ben sezeryani ozel hastanede yaptim.hasta bakicilar cok yardimci oluyorlar ve hasta bezi fln getirip odada birakmislardi yanima almama gerek yokmus.ayrica 2. gun dus aldirdi bir hastabakici.cok iyi geldi hafifliyor insan
Kahve ne işe yarıyorne giyersen giy hemen cikariyosun zaten:)onemli olan cikista ne giyecegin.ben hamile pantalonumu geceligimin altina giyinip ciktim:)kar olmasa disarda terliklerimle gelirdim eve.birde hastanede 2 gun kaldim 3 gecelik degistirdim.ayrica su kullan at ic camasirlari superdi.cok isime yaradi.sezeryan olacak arkadaslar sut hemen gelmezse kreminizi goturmeyi unutmayin yara olabiliyor.ben dogumdan once kullaniyordum ama yinede sut hemen gelmeyince yara oldu.kahve almayi unutmayin yaniniza ve 1.5 litrelik su siseniz yaninizda olsun.ilaci ne kadar cabuk atarsaniz bunyenizden o kadar iyi.bide ben normalde cok terlemezdim.ama dogumdan sonra dustan ciktigim anda bile terliyorum.hirmonlarla ilgili sanirim.bu arada ben sezeryani ozel hastanede yaptim.hasta bakicilar cok yardimci oluyorlar ve hasta bezi fln getirip odada birakmislardi yanima almama gerek yokmus.ayrica 2. gun dus aldirdi bir hastabakici.cok iyi geldi hafifliyor insan
Aynen bizede öyle sancım var uykumdan kaldırdı az önce ölüyorum sandım şimdi biraz daha iyiyim hastaneye gidecektim kendimi dinledim biraz daha ağrıdı geçti bu nasıl iş anlamadım gitti yaaYine uykusuz bir gece
Selam napıyosunuz
Öldü mü kaldı mı bu Çekirge hayret sesi çıkmıyo diye merak etmediniz mi
Banlamışlar beni
Aylar sonra bir derdim var bölümüne girdim iki yorum attım hop banlandım
Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı
Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim
Kahve ne işe yarıyor
Bende hic uyunadim ya hala uyuyamiyorummmGünaydın herkese hiç uyuyamadim bugün disim kulagim ağrıyor. Nazar Değdi herhalde.dün kızı almaya gitmiştim okula veliler gözlerini dikip dikip bakiyordu.
Evet canım cok memnun kaldım 11 gıbı gırdım amelıyathaneye hemen belden iğne yaptılar, once ayaklarım yanmaya başladı yanma belıme kadr ama yanma kotu bı yanma degıl, buz gıbı odada ınsana ıyı gelıyor, sonra ayagıma bacagıma bışeyler degdırdıler hıssedıyorsun hala ama sadece dokundugu hıssedılıyor sonra karnımı ellemeye başladılar hıssedıyorum dedım tamam dedıler, sonra karnıma coktuler onumde kı perdede pis bı cocuk gosterdıler bunlar beş dak içinde oldu, sonra bebegı yan tarafta gozumun onunde sıcak yer varmış orda temızleyıp gıydırdıler, ben onları ızlerken zaten karnımı dıktıler, 11 bucuk gıbı odaya alındım yarım saat arayla yudum yudum su içtim mıden bulanmıyorsa daha fazla iç dedıler daha fazla ıctım.daha fazla ıctıkce uyusukluk daha cabuk gectı 4 saat sonra sondayı cıkardılar yemek yedım su ıctım yurudum gaz cıkardım, ertesı sabah damar yolunu bıle cıkardılar sonra bebege baktılar cıktım allahım herkezı kurtarsın, cok su ıçtım yuruyunce vucut toplıyor kendını sut de geldı akşama kadar masallahÇabuk çıkmışsın hastaneden spinal nasıl banada dokyorum spinal önerdi memnun musun.anlatırmısın nasıl geçt bebişin nasıl
Sağol canim cok kötüyüm yaaaBende hic uyunadim ya hala uyuyamiyorummm
Cok gecmis olsun
Canım banada kahve su kola iç dedıler bende hangısı daha ıyı dedım ıçebılıyorsan su hem bebegede gecmez dedıler bende hıc ıçmedım kahve kolabrn spinal sezeryan pldum.digerlerini bilmiyorum.doktora danismak gerekir tabi.ama kafein agrilara iyi geliyor.spinal basagrisi yapiyor.bol su icmek ve basinida cok oynatmamak gerekiyor.zaten hastanede anestezi uzmani bilgi veriyor
Estetik dikiş ama şişlik oldu bendeEstetik dikiş değil mi çek
Maşallah mevlit hazırlıkları başlamış.
Ben lohusa bunalimindayim galiba.hic gece olsun istemiyorum.
Bir de bir sıcak basıyor bir üşüme geliyor hormonlardan sanırım.
Oo cek nasilsin ya ,dogum yaptin hamilelik bitti dindun demek derdim var kisesine
Nie bankadilar acaba kitu bisede yaxmsmissinkiii
Gece gece aklima dusene bakin
Dogum sonrasi ikramlik icin buzluga neler atayim,
Yapanlar, pogacayi pisirip mi buzluga koyuyorsunuz?
Nasil yapim ne yapayim hele bi diyin bana:)
Bu arada pazartesi dogumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?