2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru canım girerken değilde çıkarken ne giyeceğimiz önemli ama bende hamilelik pantalonumla çıkarım en rahat o olur sanırım .

Kahve ne işe yarıyor

Oo cek nasilsin ya ,dogum yaptin hamilelik bitti dindun demek derdim var kisesine
Nie bankadilar acaba kitu bisede yaxmsmissinkiii

Gece gece aklima dusene bakin
Dogum sonrasi ikramlik icin buzluga neler atayim,
Yapanlar, pogacayi pisirip mi buzluga koyuyorsunuz?
Nasil yapim ne yapayim hele bi diyin bana:)
Bu arada pazartesi dogumum

Günaydın herkese hiç uyuyamadim bugün disim kulagim ağrıyor. Nazar Değdi herhalde.dün kızı almaya gitmiştim okula veliler gözlerini dikip dikip bakiyordu.

Çabuk çıkmışsın hastaneden spinal nasıl banada dokyorum spinal önerdi memnun musun.anlatırmısın nasıl geçt bebişin nasıl
Evet canım cok memnun kaldım 11 gıbı gırdım amelıyathaneye hemen belden iğne yaptılar, once ayaklarım yanmaya başladı yanma belıme kadr ama yanma kotu bı yanma degıl, buz gıbı odada ınsana ıyı gelıyor, sonra ayagıma bacagıma bışeyler degdırdıler hıssedıyorsun hala ama sadece dokundugu hıssedılıyor sonra karnımı ellemeye başladılar hıssedıyorum dedım tamam dedıler, sonra karnıma coktuler onumde kı perdede pis bı cocuk gosterdıler bunlar beş dak içinde oldu, sonra bebegı yan tarafta gozumun onunde sıcak yer varmış orda temızleyıp gıydırdıler, ben onları ızlerken zaten karnımı dıktıler, 11 bucuk gıbı odaya alındım yarım saat arayla yudum yudum su içtim mıden bulanmıyorsa daha fazla iç dedıler daha fazla ıctım.daha fazla ıctıkce uyusukluk daha cabuk gectı 4 saat sonra sondayı cıkardılar yemek yedım su ıctım yurudum gaz cıkardım, ertesı sabah damar yolunu bıle cıkardılar sonra bebege baktılar cıktım allahım herkezı kurtarsın, cok su ıçtım yuruyunce vucut toplıyor kendını sut de geldı akşama kadar masallah

Bende hic uyunadim ya hala uyuyamiyorummm
Cok gecmis olsun
Sağol canim cok kötüyüm yaaa
pazartesi günü doğumun az kaldı senben60 kanama alanı vs. Derken sona yaklaştık çık şükür allah sağlıcakla kucağımiza aldirsin

brn spinal sezeryan pldum.digerlerini bilmiyorum.doktora danismak gerekir tabi.ama kafein agrilara iyi geliyor.spinal basagrisi yapiyor.bol su icmek ve basinida cok oynatmamak gerekiyor.zaten hastanede anestezi uzmani bilgi veriyor
Canım banada kahve su kola iç dedıler bende hangısı daha ıyı dedım ıçebılıyorsan su hem bebegede gecmez dedıler bende hıc ıçmedım kahve kola

Günaydın.. Izne çıktım dün bende artık evdeyim ... Bu saatte işe giderken uykuyu arayan ben şuanda ayaktayım .. Şükür bir Sıkıntımız yok.. Acaba nasıl doğum olacak bunları düşünüyorum daha çok .. Nişan mi gelecek .. Ağrı Sancı mı olacak ?? Doğum şeklimiz belli değil henüz.. 39. Haftada Dr çatı muayenesi yapacak .. Illa sezeryan demedi .. O zamana kadar benim kızım bana sürpriz yapar mı ki ! Ya da Mart annesi olmaktan çıkıp Nisan annesi mi oluruz :))))

Günaydın kızlar dün gece 4 gibi mide bulantısı ile uyandım. Öğürdükçe kasıklarımada ağrı girdi. İstifra ettim biraz daha devam etti bulantı ama uyuyakalmısım sonra. Doğuruyor muyum acaba die düşündüm kendi kndime

günaydın herkese. dün kontrolümüz vardı bizimde. doktor 2850 gr olmus dedi.
bana az geldi ama doktor gayet normal
hem de yanilma payimiz da cok oluyor dedi. yine de insanin kafasina takiliyor iste.

Günaydın kızlar sabah sabah tartiya çıktım sinirlerim bozuldu iki haftadır haftada 1 kilo alıyorum nerdeyse yaa böyle giderse doğuma kadar şişicem iyice

Sabaha karşı altıya doğru hafif kanamam oldu. Nişan gelir gelmez doğum başlamadığını, genelde takip eden iki gün içinde oldugunu okumuştum zaten önceden. Dr u aradım; o da doğumun başladığını değil yaklaştığını gösterir nisan dedi. Muayeneye gidip nst ye gireceğim.
Bu arada çarşamba günü girdigim son nst de sancim bir kere 60 üstü bir kere de 80 üstü çıkmıştı. Ben de hatta niye bisey demediler ki diye düşünmüştüm. Nst deki sancı "periyodik olarak" yüksek çıktığında sanci var anlamına geliyormuş, bunu da öğrenmiş oldum. Bakalım nişan sonrası vaziyet ne çıkacak...

Günaydın arkadaşlar dün geceden beri kasıklarımda ayağa kalktığımda şiddetli agrı var yürüyemiyorum o derece Bıçak saplanır gibi. Bugun son Dr kontrolüm var nasıl gidicem hiç bilmiyorum

Estetik dikiş değil mi çek
Maşallah mevlit hazırlıkları başlamış.
Ben lohusa bunalimindayim galiba.hic gece olsun istemiyorum.
Bir de bir sıcak basıyor bir üşüme geliyor hormonlardan sanırım.
Estetik dikiş ama şişlik oldu bende
Bana da arada oluyo ofluyorum pufluyorum eşim bakmak istiyoda durmuyo ki
Emzirebilse fena olmazdı bi de o çalışıyo

Oo cek nasilsin ya ,dogum yaptin hamilelik bitti dindun demek derdim var kisesine
Nie bankadilar acaba kitu bisede yaxmsmissinkiii

Apla diyo diye apla dedim ya alay ediyo diye banladılar demek, üsluptan dolayı ceza aldınız diyo da küfür müfür etmem ben yani apla didim

Gece gece aklima dusene bakin
Dogum sonrasi ikramlik icin buzluga neler atayim,
Yapanlar, pogacayi pisirip mi buzluga koyuyorsunuz?
Nasil yapim ne yapayim hele bi diyin bana:)
Bu arada pazartesi dogumum

Ben bişey yapmadım
Hazır kurabiye meyve suyu filan salladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…