• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar hepinize hayırlı sorunsuz Doğumlar nasip olur inşallah:) bebek alışverişlerinizde nelere dikkat ettiniz. Hem kaliteli hem de uygun fiyata park yatak ve bebek arabası alanlar hangi markaları önerirsiniz bebeğime alışveriş yapıcam yardımcı olursanız çok sevinirim :)

bende diyet düşünmyrm ama süt yapsn diyede abartmayacam.. komposta içirrler bana şekersz içecem.. süt yoğurt da süt yaparmş onları yerim bi de bol bol yeşillk.. bir de bol bol su içmek gerekyr..
bakalım ne kadar süre sonra kilolar gidecek.. ya da gidecek mi o_Oo_O
benim hamileliktn önce göbeğim coktu herkes hamilemisin diye sorardı cok sinir olurdum. ama vucutta sadece göbek var düşün. doğumdan sanra aynı kalmaz inşallah onu nası sıkılaştırıp düzlştiricem diye düşnüyorum. göbek büyük olunca zaten 6aya kadar hep aynıydı şimdide biraz şişti o kadar

Ben alip baslamayi dusunuyorum. Ama kendimi tutamamaktan korkuyorum cunku hurmayi cok seviyorum bir iki tane beni kesmez
ben geçen haftamı ne aldım baya oldu hatırlamıyorum günde 2 tane falan yedim tık yok hala bekliyoz. hurma işide hikaye gibi gelmeye başladı bana

Bizim de bugün kontrolümüz vardı...
3700 gr olmuş tahmini...
İlk çatı muayenemizi de olduk,ben rahat olamadım malesef ve zor geçti bu yüzden:KK43:
2 cm açılmışsın dedi,ama bebek henüz kanalda değil...
Nst normal çıktı,düzenli sancı olsaydı yatıracaktı bugün...
Pazartesi tekrar gel dedi,ebem de pzt doğurursun dedi gün de doluyo zaten...
Çatı muayenesinden kaynaklı sanırım kanamam oluyo biraz...
Hiç hazır hissetmiyorum nolacak benim bu halim bilmem:mad:
Bi ihtimal sezeryan da olabilir dedi doktor,kafası 1 hafta ilerde ve bebek iri olduğu için...:cry:
Dua edin de kolayca geçsin şu süreç de alalım bebişi kucağa...

Bizim de bugün kontrolümüz vardı...
3700 gr olmuş tahmini...
İlk çatı muayenemizi de olduk,ben rahat olamadım malesef ve zor geçti bu yüzden:KK43:
2 cm açılmışsın dedi,ama bebek henüz kanalda değil...
Nst normal çıktı,düzenli sancı olsaydı yatıracaktı bugün...
Pazartesi tekrar gel dedi,ebem de pzt doğurursun dedi gün de doluyo zaten...
Çatı muayenesinden kaynaklı sanırım kanamam oluyo biraz...
Hiç hazır hissetmiyorum nolacak benim bu halim bilmem:mad:
Bi ihtimal sezeryan da olabilir dedi doktor,kafası 1 hafta ilerde ve bebek iri olduğu için...:cry:
Dua edin de kolayca geçsin şu süreç de alalım bebişi kucağa...
hayırlısı olsun içini ferah tut.senle aynıyız benim açılmam bile yok. spinal yapcak bana. benim bebeiş 4kg muş ama başka cihazda 3500 cıktı

Çok iyi yaaaa, bende hurmayı günde ikiye mi çıkarsam çok korkuyorum doğumdan.hızlı açılır rahat doğururum belkiii :KK48::KK48:
ya hurma sancıyla ilgili bişe gibi geliyo bana açılmayla ilgili değil gibi. ben geçen cok yedim nstde 15dakkada bir 90lık sancı cıktı ve ben hiç hissetmiyordum. ebelerde şaşırdı heralde hurmayla alakalı bişeydi. ertesi gün geçti gerçi

bende 4500 doğmasından korkuyorum açıkcası sağlıklı olması önemli tabi ama kiloda iyi değilki yenidoğan için.kimiside kilolu bebek iyidir hasta olmaz diyor bende bilmiyorum valla
benim oğluşta 4450 doğdu cnm gayet sağlıklı emmesi kuvvetli ele avuca geliyor giydiğini dolduruyor .iyi yönden bak :KK66:

Back