• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bebek sekeri kapı süsü filan hallettiniz mi bunları ben doğum iznine anca ayrılcam hiç biri hazır değil. Netten siparis verebileceğim bi site önerir misiniz
ben kapı süsünü civilden aldım net sitesinden alabilirsin. hastane içinde http://bolcikolata.com/urunler?product_id=250 bunlardan aldım. kapı süsünü evde kullancam hastanede pek bişe yapmayı dşünmüyorum

Kizlar size bisey sorucam benim gibi kendini kotu hisseden varmi? Kotu derken aynadaki halimden bahsediyorum, sanki bir baskasina bakiyorum yuzum elim ayagim sisti, yuruyusum degisti kendimi cok cirkin hissediyorum. Rabbime sukurler olsun guzel bir donem yasiyoruz yavrumuz gelecek nasip olursa ama iste sacma dusuncelerde alip goturuyo beni :KK42: olur olmadik agliyorum esime sacma tripler atiyorum :KK43:

Kizlar size bisey sorucam benim gibi kendini kotu hisseden varmi? Kotu derken aynadaki halimden bahsediyorum, sanki bir baskasina bakiyorum yuzum elim ayagim sisti, yuruyusum degisti kendimi cok cirkin hissediyorum. Rabbime sukurler olsun guzel bir donem yasiyoruz yavrumuz gelecek nasip olursa ama iste sacma dusuncelerde alip goturuyo beni :KK42: olur olmadik agliyorum esime sacma tripler atiyorum :KK43:
öyle canım ya benim heryerim çatladı karnım cokkötü duruyo evdede sıkıldım zaten bişe yapmadan oturmak mahvediyo beni. psikoloji yerlerde .bende zırlıyom arada eşime oda ne yapcanı şaşırıyo . hayırlısıyla bi doğursak normale dönsek

öyle canım ya benim heryerim çatladı karnım cokkötü duruyo evdede sıkıldım zaten bişe yapmadan oturmak mahvediyo beni. psikoloji yerlerde .bende zırlıyom arada eşime oda ne yapcanı şaşırıyo . hayırlısıyla bi doğursak normale dönsek

Evet ama eski halim bana o kadar uzak geliyoki sanki hep boyle kapacakmisim gibi. Esimde yazik ne yapsa aliniyorum o da ortada kaliyo. Oooff of :KK42:

Aynen, benim de ilk çatı muayenesi çok rahattı, hiç bişi hissetmedim. Ama 2.si çok sert geldi, öyle karnımın üstüne bastırmadı ama sanki elini soktu tamamen ve içerde gezdirdi, ilkinden daha uzun tuttu ve acı hissettim biraz. Sonrasında kanama da oldu, normal ve artabilir dedi dr, ara ara kahverengi sümüksü akıntı devam etti 2-3 gün.
Bana 37de cati muayenesi yapcam dedi. Ama hala yapmadı :))

Evet ama eski halim bana o kadar uzak geliyoki sanki hep boyle kapacakmisim gibi. Esimde yazik ne yapsa aliniyorum o da ortada kaliyo. Oooff of :KK42:
Bende aynıyım canım aynalara Küstüm hamilelikte cok kilo aldım zaten bir de ödemler iyice şiştim özledim eski halimi sanki hep kalacakmısım gibi geliyor ama kalmayacak biliyorum . Eşime fazla yüklenmemeye çalışıyorum çünkü onunla aram bozuk olsa kendimi dah kötü hissediyorum Allahtan o cok anlayışlı cogu zaman bu aralar o susuyor

çatlaklarıma alıştım ilkten çok kötü hissedyrdm kendimi ama eşim beni rahatlattı ondan başkasıda görmüyr zaten.. kendimi beğenmemk değilde o kadar çok kilo aldmki kara kara düşünyrm nasıl bu kiloları verecemde eski halime döncem diye..
small giyerdm çok zayftm ama doğmdan sonra large olcam sanrm :( kıyafetlermn çoğu olmayack diye korkuyrm :(

çatlaklarıma alıştım ilkten çok kötü hissedyrdm kendimi ama eşim beni rahatlattı ondan başkasıda görmüyr zaten.. kendimi beğenmemk değilde o kadar çok kilo aldmki kara kara düşünyrm nasıl bu kiloları verecemde eski halime döncem diye..
small giyerdm çok zayftm ama doğmdan sonra large olcam sanrm :KK43: kıyafetlermn çoğu olmayack diye korkuyrm :KK43:
Aynen bende small dan larger ye terfi edicez en azından bir süre çünkü emzirmeyi düşündüğüm için diyet yapmayı düşünmüyorum sadece spor yürüyüş artık ne kadar giderse

small giyerdm çok zayftm ama doğmdan sonra large olcam sanrm :KK43: kıyafetlermn çoğu olmayack diye korkuyrm :KK43:
kaç kg aldınki

Hiç bi belirti yok kalktım evin işini yaptım belki bişey olur diye sadece yorgunluk başka bişey yok bide kızlar benim alt tarafım ağrıyor sizce neden ?

Aynen bende small dan larger ye terfi edicez en azından bir süre çünkü emzirmeyi düşündüğüm için diyet yapmayı düşünmüyorum sadece spor yürüyüş artık ne kadar giderse
bende diyet düşünmyrm ama süt yapsn diyede abartmayacam.. komposta içirrler bana şekersz içecem.. süt yoğurt da süt yaparmş onları yerim bi de bol bol yeşillk.. bir de bol bol su içmek gerekyr..
bakalım ne kadar süre sonra kilolar gidecek.. ya da gidecek mi o_Oo_O

Back