- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
kasacagim gibi dr um erkek cunku esime oyle dersem nasil bi tepki verebilecegini dusunemiyorumKorkacak birşey yok canım ya kasmayınca rahat oluyr ben 2.de kasmadım bildiğimden daha iyiydi. Eşime namus elden gitti yine diyorum çok gülüyor :)
Allahim yaa bende daha simdi okudum dogurmadim dedin simdide basinda boyle yazinca noluyo dedimmDogurdum, cok iyiyim asla korkmayin,dogum yapmak harika bir duygu hemen sonrasinda bebisinizi öpmek koklamak emzirmek muthis diye yazacagim sizlere sözzz hemde dogurur dogurmaz insallah :)))
Nasıl yapılacağı ac olmam gerektiği oluşabilecek riskleri ne kadar süreceği 20dk ta biter dedi toplam vs bunları Anlattı. Spinal anestezi istedim benSezeryan için neler dediler sana canım ön bilgilendirmede
Ilk iki doğumda bende bilmiyordum o zaman ki Yaşadığım Şehirde degilim sanırım kanunlar kurallar farklı burada açıkcası Endişe ve stressimi anlatınca hak verdiler ok dedilerBende dün gece yanlis alarm yasadimyarin dogum tarihim, cokta agirlastim sabah doktoruma gidecegim kontrole bakalim ne diyecek ,bende iki dogumumu da normal yaptim cokta uzun zaman oldu hicbirsey hatirlamiyorum daha dogrusu kolay olmustu o nedenle unuttum sanirim gerci onlarda iki gun gecikmeli geldiler off bilmiyorum stres yapmakta istemiyorum sonucta az acida ceksem cokta ceksem bebisim kollarimda olacak onu dusunmeye calisiyorum doktoruma cogu kez sordum sezeryan olabilirmiyim die hayir dedi normal olacak istege bagli oldugunu da bilmiyordum acikcasi almanyada cunku hic yok etrafimda sezeryanla dogum yapan.neyse heran tetikteyim anlayacaginiz artik rahatlamak istiyoruuuuummmm
Bende dogum sonrası stressi yaşamaktan korkuyorum açıkcası rahata alıştım biraz bu ara :)ben cok sıkıldım doğumdan sonra psikolojimin bozulmasından korkuyorum inşallah daha cok bunalmam
Oluşabilecek riskler hakkında ne dedi acaba canımNasıl yapılacağı ac olmam gerektiği oluşabilecek riskleri ne kadar süreceği 20dk ta biter dedi toplam vs bunları Anlattı. Spinal anestezi istedim ben
Cok acık acık konuşmuyorlar bunu ama dediği belden iğne oldugu icin dogum sonrası bel de agrı olabilir mis bazen uzun sürebiliyormıs,onun harici dediğim gibi acık birsey demedi . Umarım hiç birini yasamayız tüm dogum yapanlar annelr olarakOluşabilecek riskler hakkında ne dedi acaba canım
oo büyük bi tepkii olur :) benimki bayan o yüzden ikimizde rahatızkasacagim gibi dr um erkek cunku esime oyle dersem nasil bi tepki verebilecegini dusunemiyorum
Evet iğneyi yapan cok önemli lokal anestezi de.Epidürel ya da spinaldab sonra ağrı olduğunu duydu görsüm ertesi güne ayağa kalkan iş yapanları da gördüm.. ağrı yapanların bir süre sonra geçti.. iğnenin ucunun sinire az veya çok değmesiyle alakalı birşeymiş. Bnm hastanede normale de yapıyorlar.çatır çatır yapmak için hasyaneyi ikna etmek gerekiyor :)
Ayneen dün 12 saat kadar düzensiz kasılma yaşayıncaa hep böylee mi olcaak ne kadarr sürceen diye de bi isyan baastım kendimce. bugün sancıyı duyan beni görmeye geldi kafam bulandı yaa.. evde kalabalığa alışkın değilim heralde gitselerde kafamı dinlesem diye bekledim durdum. Doğumdan sonraa çok bunalmasak bari..ben cok sıkıldım doğumdan sonra psikolojimin bozulmasından korkuyorum inşallah daha cok bunalmam
iHayırlısı olsun canım inşallahh.Benimki de iki hafta önce 2800 dü.yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek.Bana da böyle giderse 3,5 kiloyu geçer falan demişti.
İnşallah normal doğumu etkileyecek bir kiloya gelmez oğlum.ultrasonu yanlış hesaplayabiliyorlarmış.eğer yarınki kontrolde uçuk bir kilo söylerse ve normal yapamazsın derse ordan çıkıp başka bir doktora daha gidicem.benim arkadaşın neredeyse 400 gr eksik doğdu çocuğu. Hakkımızda hayırlısı inşallahSeninkinin kilosu önde maşallah ben dün gittim 2948 filandı
keske beninde dr um bayan olsaydi ama ben bingoldeyim maalesef 1 ozel hastane var ve bir bayan dr var o da iyi degil diyorlar bende mecburen erkek dr u sectim cok iyi bi dr :) bide dogum hastanesi var ama ordada sira sorunu tahlil bekleme vs var dr larda hic iyi ilgilenmiyoroo büyük bi tepkii olur :) benimki bayan o yüzden ikimizde rahatız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?