• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar , karnım taş gibi sert neden acaba sabahları olmazdı böyle .bebegim uyanık oynuyor baya ama karın ağrısı gibi agrı var bende hafiften onun disinda birsey yok
cnm zamann cok az kalmis sancilarin baslamis olabilir Allah kolaylik versin

bende 36+4 te gittim doktora, 51 cm ve 3150 gram kilosu..banada iri bebek olacak dedi doktor ve senin gibi normal istiyorum, doktorumda öyle, inşallah sezeryan olmam ya çok korkuyorum sezeryanden...
ben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlar
ben normalde cok korkak birisiyim hala kan verirken cok geriliyorum ama normal dogum için tam bi cahil cesaretim var :)
balık hapını filan bıraktım bı kac gun once bebek daha fazla beslenmesin diye :)
cok yemek de yemiyorum ama benim kız buluyor beslenecek bişiler
insallah isteyen herkese Rabbim normal dogum nasip etsin

ben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlar
ben normalde cok korkak birisiyim hala kan verirken cok geriliyorum ama normal dogum için tam bi cahil cesaretim var :)
balık hapını filan bıraktım bı kac gun once bebek daha fazla beslenmesin diye :)
cok yemek de yemiyorum ama benim kız buluyor beslenecek bişiler
insallah isteyen herkese Rabbim normal dogum nasip etsin
Âmin canım kolayca istediğiniz gibi bir dogum yaparsınız inşallah

Günaydın kızlar dün akşam üzeri bende kasılma başladı vajınaya doğru akşam dahada arttı acile gittik nstye soktular hemen Sancı çıktı net de biara 100 leri gördük ama ben pek bişey hissetmedim o Sırada :) sonra ebe alttan baktı 1 parmak Açıklık olduğunu söyledi doktorumla görüştü eğer sancım artarsa gelmemi söylediler. Şimdide o sancılardan eser yok :) bir parmak Açıklık olunca ne kadar zamanda doğum Yaparım acaba ???
Canım benim geçen ayin 23 den berli bir parmak açıklık var hala dogurmadim bugün yine kontrole gittim alttan muayene etti hiç ilerleme yok dedi isterseniz ilişkiye girebilirsiniz dedi tetikleyen için 4 gün içinde gelse iyi olur dedi

Maşallah bebeğine.Allah istediğin şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))HEPİMİZE TABİ.Benim de kontrol bugün.Çok heyecan yaptım.Hatta kendi doktorum kötü bir şey söylerse diye başka doktordan da randevu aldım.Ben de bir sorun çıkmazsa normal olsun istiyorum.Hakkımızda hayırlısı
bastan beri takip edilen dr guvenmek en iyisi aslında ciddi kritik bisi cıkmadıkca
dun ilk kez gitttiğim dr bana 'karnın burnunda geldiğine gore kesin bisilerden korkuyorsun kadın dogumcun da rahat davranmıs o yuzden gelmişsindir' dedi
farklı bir gorus uzman degerlendirmesi tabiki cok kıymetli icimiz rahatladı ama zaten cogu dr surece sonradan dahil olmamak için farklı pek bisi soylemiyordur bence

Gunaydin kizlar. Normal dogum yapan anneler sorum size. Genelde dogum yapacaginiz gun hangi belirtileri yasadiniz? Diger gunlerden farkli olarak vucudunuzda ne gibi degisiklikler oldu?

Günaydınlar, normal dgm yaptm, belirtilerim ödem, sık ama daha rahat tuvalet, bebeğin hıçkırıklarını valende hissetme, kuyruk sokumundan kasık ve çatima giren ağrı, ama bu ağrı nst de çıkmıyordu doğuma girerken bile 40,45 ölçüyordu cihaz ama ben duramiyirdum. Adet sancısı gibi başladı ama doğuma yakın yani 3,4 dk ya düşünce yurumemi engelliyordu. Doğuma gitmeden bir iki hafta önce hurma yemeğe başlamıştım,dogumdan önceki gece yatmadan 10 tane filan yedim, acilmam hızlı oldu.Karnında sertlik filan yalancı sancılarda oluyordu, doğuma gittiğim gün olmadı. Allah tüm anne adaylarını ve sizi kolaycacik kurtarsın sağlıcakla mesleğinizi koklamayi nasip etsin.

Slm kızlar
forumu çok takip edemiyorum artık. Malum bebeğimiz doğdu. 9 günlük oldu bile. Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Kanama durumunuz nasıl. Bende alttan çok az kan geliyor. Oda ara ara. Her zaman diil yani. Bu normal mi. Çevremdekiler alttan kanama az olursa göbek kalır diyorlar. Ondan merak ettim

Bizde bugün kontrole gittik geldik oğlum iyi çok şükür ama giden ayin 23 de bi parmak açıklık vardı yine alttan muayene etti ilerleme yok dedi isterseniz ilişkiye girebilirsiniz dedi çünkü spermin içinde tetikleyeci madde var dedi ... 4 gün içinde başlasa iyi olur dedi fazla geç kalmasa iyidir dedi

Slm kızlar
forumu çok takip edemiyorum artık. Malum ğimiz doğdu. 9 günlük oldu bile. Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Kanama durumunuz nasıl. Bende alttan çok az kan geliyor. Oda ara ara. Her zaman diil yani. Bu normal mi. Çevremdekiler alttan kanama az olursa göbek kalır diyorlar. Ondan merak ettim

Bizde 15 gunluk oldik canim benimde kanamam az oldu hatta 3 gun fln olmuyor sonra cok az oluyor ve benim gobegim ilk başta hic dogum yapmamis gibiydi simdi indi canim gobek fln kalmaz

İnşallah normal doğumu etkileyecek bir kiloya gelmez oğlum.ultrasonu yanlış hesaplayabiliyorlarmış.eğer yarınki kontrolde uçuk bir kilo söylerse ve normal yapamazsın derse ordan çıkıp başka bir doktora daha gidicem.benim arkadaşın neredeyse 400 gr eksik doğdu çocuğu. Hakkımızda hayırlısı inşallah[/QUOTE]

Bende kilolu olsun istemiyorum canım normal istiyorum çünkü devlette 3300 dedi şaşırdım ertesi gün kendi doktorum 2948 dedi olamaz okadar bende rahatladım açıkçası

Günaydınlar, normal dgm yaptm, belirtilerim ödem, sık ama daha rahat tuvalet, bebeğin hıçkırıklarını valende hissetme, kuyruk sokumundan kasık ve çatima giren ağrı, ama bu ağrı nst de çıkmıyordu doğuma girerken bile 40,45 ölçüyordu cihaz ama ben duramiyirdum. Adet sancısı gibi başladı ama doğuma yakın yani 3,4 dk ya düşünce yurumemi engelliyordu. Doğuma gitmeden bir iki hafta önce hurma yemeğe başlamıştım,dogumdan önceki gece yatmadan 10 tane filan yedim, acilmam hızlı oldu.Karnında sertlik filan yalancı sancılarda oluyordu, doğuma gittiğim gün olmadı. Allah tüm anne adaylarını ve sizi kolaycacik kurtarsın sağlıcakla mesleğinizi koklamayi nasip etsin.

Yazmayı unutmusum, doğumdan üç gün önce nisan gelmeye başladı, ara ara doğuma kadar geldi. Hastanede Doğumu beklerken artık kanamaya dönmüştü. Ama ilk bebeğinde nisan 15 gün önce gelmiş ve sancısız ama az az suyum geldigi için hastaneye gitmistim, erken gitmişim suni şancı ile zorla doğurmuştum, bu sefer daha sakindim ve normal doğurdum diyebiliyorum.

bastan beri takip edilen dr guvenmek en iyisi aslında ciddi kritik bisi cıkmadıkca
dun ilk kez gitttiğim dr bana 'karnın burnunda geldiğine gore kesin bisilerden korkuyorsun kadın dogumcun da rahat davranmıs o yuzden gelmişsindir' dedi
farklı bir gorus uzman degerlendirmesi tabiki cok kıymetli icimiz rahatladı ama zaten cogu dr surece sonradan dahil olmamak için farklı pek bisi soylemiyordur bence

Haklısın aslında ama insan okadar çok yanlış teşhis duyuyor ki ikinci bir yorum duymak istiyor insan.İnşallahh hayırlı haberler verebilirim akşama.Herkese hayırlı ve sağlıklı günler

Slm kızlar
forumu çok takip edemiyorum artık. Malum bebeğimiz doğdu. 9 günlük oldu bile. Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Kanama durumunuz nasıl. Bende alttan çok az kan geliyor. Oda ara ara. Her zaman diil yani. Bu normal mi. Çevremdekiler alttan kanama az olursa göbek kalır diyorlar. Ondan merak ettim
Gobwgini sar canim yumusak bi bezle ve sicak tut bende de gobek vardi 2 gundur yazmayla sardim birde alttan cit citli atlet giydim bugun biraz indi gibi

selam kizlar.. kizim iyilesmis cok sükür birazdan yanima getircekler :KK68:
sezeryan dogumda cok olan biseymis cigerlerde su kalmasi, nefes alma zorlugu vs.. cabuk toparladi kizim cok sükürki.. cumartesi sabah evimize gidicez insallah.. bizim icin dua eden herkesten allah razi olsun:KK15: rabbim evlatlarimizi bize bagislasin saglik sihhat versin hepsine.. :nazar::KK46:

çok sevindim maşallah küçük savaşçıya Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza ne denir :)

Günaydın kızlar dün akşam üzeri bende kasılma başladı vajınaya doğru akşam dahada arttı acile gittik nstye soktular hemen Sancı çıktı net de biara 100 leri gördük ama ben pek bişey hissetmedim o Sırada :) sonra ebe alttan baktı 1 parmak Açıklık olduğunu söyledi doktorumla görüştü eğer sancım artarsa gelmemi söylediler. Şimdide o sancılardan eser yok :) bir parmak Açıklık olunca ne kadar zamanda doğum Yaparım acaba ???
Cnm 4 cm olmadığı sürece ve sancı olmadığı sürece açılma çok önemli değil. Önemli olan ilerleme hızı ve bunu ilerleten de sancı. Bazılarının hızla ilerliyo açılması ve doğum 12 saat içinde bile oluyo bazıları 1-2 cm açıklıkla 1-2 hafta bekliyo ve sonunda açılma ilerlemeyince ya suni sancı veriliyo ya da sezeryan

Çok iyi yaaaa, bende hurmayı günde ikiye mi çıkarsam çok korkuyorum doğumdan.hızlı açılır rahat doğururum belkiii :KK48::KK48:

Back