Kızlaarrrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım :) Bebeğim daha fazla gelişmediği için erken sezeryan olucak benim şuan 35+4üz. Cumartesi olucak sezeryanımız büyük ihtimalle ve perşembe günü ciğer geliştirici yaparız dedi doktorum ama tam olarak nerden yapılıyor bu iğne kalçadan mı ?
Cok tesekkur ederim. hamileyken cok zor allah kimseye vermesin bazen oyle sanci giriyor ki dogum yapacagim saniyorumgecmis olsun canim
Aslinda burda igne olan arkadaslari okumustum daha once ama bebekleri dogdu icin giremiyorlardirCiğer geliştirici iğne olan yok mu yaNerden yapılıyor bu iğne cevap alamadım hala kalçadan mı yoksa koldan falan mı acaba
Ayy cok guzel masaallah allah saglicakla hayirla buyutmeyi nasip etsin. Darisi basimiza☺Gunaydin kizlar. Ben dun kizima kavustum cok sukur cok saglikli 2800 gram 48 cm pamuk gibi bir kiz. 24 saat yogun bakimda tutuluyor burda gebeler oglen normal odaya cikacam kismetse kizim Miray yanimda olacak. Turkiyeden gorumcem geldi esim ona jest olsun diye refakatci birakicak. planli olmasina ragmen kimseye haber vermedik sulale gelmesin diye
Cok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun kurtuldun cok şükür dahası sağlıkla sıhhatle basımıza ins :))Gunaydin kizlar. Ben dun kizima kavustum cok sukur cok saglikli 2800 gram 48 cm pamuk gibi bir kiz. 24 saat yogun bakimda tutuluyor burda gebeler oglen normal odaya cikacam kismetse kizim Miray yanimda olacak. Turkiyeden gorumcem geldi esim ona jest olsun diye refakatci birakicak. planli olmasina ragmen kimseye haber vermedik sulale gelmesin diye
kalçadan. 24 saat arayla 2 doz oldum benCiğer geliştirici iğne olan yok mu yaNerden yapılıyor bu iğne cevap alamadım hala kalçadan mı yoksa koldan falan mı acaba
sabahları iyi de. dediğin gibi akşamları karnım ağırlaşıyor. yediklerimizden kaynaklanıyor sanırımGünaydın kızlar. Mart ayı içerisinde sıra ile kavuşuyoruz inşallah yavrularımıza. Artık iyice ağırlaştım bende özellikle akşamları.
Yok canım daha almadım, h.sonu bir kaç yere bakmayı planlıyorum. Bulamazsam internetten sipariş vereceğim.sevi bebe çok fonsiyonlu yastığı aldın mı merak ettim?
sen bi de beni düşün nefes alamıyorum artık :) hayırlısıyla doğsun istiyorum artıkGünaydın kızlar. Mart ayı içerisinde sıra ile kavuşuyoruz inşallah yavrularımıza. Artık iyice ağırlaştım bende özellikle akşamları.
günaydin arkadaslar bayadir bakamadim buralara.. umarim herkes iyidir dogum yapanlarin gozu aydin..
dun kizimi gordum cok sukur daha iyidi.. antibiyotik veriyolar kaninda herhangi bir enfeksiyon cikmamis ama tedbir amacli yinede veriyoruz dedi doktor.. mide ve cigerlerinin rontgenini cekmisler cok sukur temiz onlarda.. buyuk ihtimal cigerlerinde su kalmis.. dun emzirdim birazdan yine yanina gidicem uyaniksa emziririm yoksa pompayla sagip goturuyorum.. allaha sukur sutum geliyo sifa olur yavruma insallah.. 48 saat gozetim altinda durcak eger iyi olursa yarin sabah tekrar yanima vercekler kizimi insallah.. ama doktor amcasi bu kiz cok inatci ve guclu durumu cabukcak iyiye gidiyo dedi.. :)
sezeryandan yana hic bir sikayetim yok cok sukur ilk aksam ayaklanabildim dunde surekli kizin yanina gidip geldim iyiyim sukur agrim cok az var..
bizde durumlar simdilik boyle kizlar insallah kizim yanima gelince tekrar haber veririm.. kendinize ve bebislerinize iyi bakin saglikla kalin
Eğer sezeryan olursa benimde bende spinal istiyorum o anı bende yaşamk istiyorum Allah izin verirse tabii :)Bende inş spinal anestezi olucam genel olmaktansa bu daha iyi o anı da yaşıyorsun hem cok heyecanlıyım düşündükçe
meraba hosgeldin cnm dogumuna cok az kalmis saglikla alirsin ins bebisini kucaginaKızlaarrrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım :) Bebeğim daha fazla gelişmediği için erken sezeryan olucak benim şuan 35+4üz. Cumartesi olucak sezeryanımız büyük ihtimalle ve perşembe günü ciğer geliştirici yaparız dedi doktorum ama tam olarak nerden yapılıyor bu iğne kalçadan mı ?
cnm gozunaydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah darisida bekleyenlere ve bana :)Gunaydin kizlar. Ben dun kizima kavustum cok sukur cok saglikli 2800 gram 48 cm pamuk gibi bir kiz. 24 saat yogun bakimda tutuluyor burda gebeler oglen normal odaya cikacam kismetse kizim Miray yanimda olacak. Turkiyeden gorumcem geldi esim ona jest olsun diye refakatci birakicak. planli olmasina ragmen kimseye haber vermedik sulale gelmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?