• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim. doktor da bahsetmişti bundan. bu bebek için biraz bekledim öyle kolay gelenlerden olmadı bizimki. bir düşükten sonra 2. ye hamile kalmak tam 1 yıl sonra oldu. normal doğum için bekliyoruz ama sırf korkudan çok saçma ama sezeryan mı olsam diyorum. neyse en iyisi kötü düşüncelerden arınıp bebeğin hayalini kurmak :))
Her şeyin hayırlısı. Bir sıkıntı olacak olsa normal Ya da sezaryen fark etMez yine olur. İyi düşünelim iyi olsun

Kızlar bizde doktordan geliyoruz sancı falan çıkmadı malesef bu hafta beklicem yine haftaya salı tekrar gidicem en son tarih 13 Mart gelmezse o güne kadar suni Sancı verilcek dedi Herşeyin hayırlısı hepimiz için ama çok heycanlıyım :KK68::KK68:
benimde aynı olcak haftaya adar gelmezse suni verilip spinal sezeryan yapılcak

İyi akşamlar arkadaşlar bugün bizimde kontrolumuz vardı 2600 gr olmuş kızım şükür.. ilk nst mize girdik sancı çıkmadı iki hafta sonra gel dedi doktorum acil bi durum olmadıkça ikiye bir hastaneye gelmek istemedigjmi söyledim :) o vakte kadar dogurmazsam 39. Haftamda gitmeyi planlıyorum tekrar

Sezeryandan korkuyorum ben ya Rabbim Hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah bir avazda kurtulalım kızımı çok merak ediyorum artık :KK48:
Bende inş spinal anestezi olucam genel olmaktansa bu daha iyi o anı da yaşıyorsun hem cok heyecanlıyım düşündükçe

Ben %28 indirimdeyken e-bebek'ten 1 paket 1 no 2 paket de 2 no aldım, prima premium care. Cumartesi günü doktor kontrolünden sonra da Joker'e uğrayıp %30 indirimli 1 paket 1 no, 2şer paket 2 ve 3 no aldık ilave olarak. Paket açılmazsa değişim yaparız dediler. İndirimleri takip etmek lazım, mama ve bezlerde malum pek indirim yapmıyorlar.

sevi bebe çok fonsiyonlu yastığı aldın mı merak ettim?

Ben 29. Haftadan beri erken doğum riskinden dolayı evde yatiyorum.38+0 olduk sancı ağrı var ama kızımın gelmeye niyeti yok.ama ben evde oturmaktan depresyona girdim şu son iki gündür ağlayıp geziyorum.....gel kuzum gel artık :KK45::KK43::mad:

bende de benzer bi durum oldu şimdi 39+2 olduk hala bir belirti yok

iyi geceler herkese.hala dogum yapmamis ve sezeryan olacaklara korkmasinlar demek istiyorum.fayda vermez biliyorum ama:)
ben son ay stresten hic yatamadim geceleri.Allahim napicam o ameliyathaneye nasil inerim fln die.tavsiyem etrafa cok bakmamalari ameliyathaneye girince.ben spinal sezeryan oldum.birde miyom ameliyati
hissederim diye cok korktum.ama hic bisey yok.zaten iceri girdikten 5 dakika sonra bebegin sesi geliyor dunyayi unutuyorsunuz.
sonra 45 dakika daha kalmisim icerde ama hatirlamiyorum.ameliyat sonrasida kafanizi cok oynatmayin ben fazla oynattim ve 48 saat hic uyumadim.kahve ve suyunuzu ihmal etmeyin...

iyi geceler herkese.hala dogum yapmamis ve sezeryan olacaklara korkmasinlar demek istiyorum.fayda vermez biliyorum ama:)
ben son ay stresten hic yatamadim geceleri.Allahim napicam o ameliyathaneye nasil inerim fln die.tavsiyem etrafa cok bakmamalari ameliyathaneye girince.ben spinal sezeryan oldum.birde miyom ameliyati
hissederim diye cok korktum.ama hic bisey yok.zaten iceri girdikten 5 dakika sonra bebegin sesi geliyor dunyayi unutuyorsunuz.
sonra 45 dakika daha kalmisim icerde ama hatirlamiyorum.ameliyat sonrasida kafanizi cok oynatmayin ben fazla oynattim ve 48 saat hic uyumadim.kahve ve suyunuzu ihmal etmeyin...
Tavsıyelerin için teşekkür ederim içim ferahladi inanki dediklerini yapıcam

Back