Kasiklarimda olusan bir sanci yasiyorum ama dayanilmaz degil suan ve bebegimde kipir kipir acaba diyorum ilk sinyallerimi aliyorum bu gece bebegim gelebilirmi
Tavsıyelerin için teşekkür ederim içim ferahladi inanki dediklerini yapıcam
Benimde kasılmalar gümdüzden beri devam ediyor şimdilik düzensiz gibi ama..Kasiklarimda olusan bir sanci yasiyorum ama dayanilmaz degil suan ve bebegimde kipir kipir acaba diyorum ilk sinyallerimi aliyorum bu gece bebegim gelebilirmi
Benim eşimde olacak inş yanımda o yüzden biraz daha moral veriyorum kendime ama Çocuğum iyi mi acaba bir saglık sorunu olur mu diye kendimden cok onu düşünüyorum az kaldıkça daha cok düşünmeye başlıyorumsondayi da spinal ignesini vurduktan sonra ameliyathanede taktilar.onuda hissetmedim.ayrica anestezi uzmani basinizda durup sizinle surekli konusuyor....ve inanin Allah bir guc veriyor.o korku yerini merak duygusuna birakiyor.Merak ettigim tek sey bebegim iyimi ayaklari eli tammi? 10 gun oldu simdi ruzgar gibi gecti diorum....en son doktora ameliyathaneden cikarken ikinci cocukta gorusuruz sezeryanda bisey yokmus diyodummmm ve korkagin tekiyim normaldeee
aynen bende iyi gecelerUyuyamiyorum yarin kontrol var herkese iyi geceler
Aynı bende senin gibiyim uyku uyuyamıyorum tuvalete gitmektenbir su icme aski geliyor bana gece olunca gündüz icmedigim suyu iciyorum zaten dk da bir tuvalete gidiyorum yatana kadar 2-3 oluyor sonra da 5 kere en az yataktan kalkiyorum tuvalete tekrar yazarken bittim yasadigimi siz düsünün
Aynisini ben de yasiyorum sanirim benim idrar yolu enfeksiyonu da var sancida oluyorbir su icme aski geliyor bana gece olunca gündüz icmedigim suyu iciyorum zaten dk da bir tuvalete gidiyorum yatana kadar 2-3 oluyor sonra da 5 kere en az yataktan kalkiyorum tuvalete tekrar yazarken bittim yasadigimi siz düsünün
gecmis olsun canimAynisini ben de yasiyorum sanirim benim idrar yolu enfeksiyonu da var sancida oluyor
benim hic bir bilgim yok canim bu konudaCiğer geliştirici iğne olan yok mu yaNerden yapılıyor bu iğne cevap alamadım hala kalçadan mı yoksa koldan falan mı acaba
Caglayan sıkma canını alahım dermansız der t vermesın hemencık cıkarsınız hastaneden merak etme gececegını dusunKızım sarılık oldu hastanedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?