2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasiklarimda olusan bir sanci yasiyorum ama dayanilmaz degil suan ve bebegimde kipir kipir acaba diyorum ilk sinyallerimi aliyorum bu gece bebegim gelebilirmi

adet agrisi gibi baslamisti benim.hafifti basta.sanki adet olucakmisim gibi kasiklarimda agri..daha sonra siddetlendi.telefonunun kronemetresinden dakika tut.duzenli olarak geliyorsa ornegin 8 dakikada 1 gelip gidiyorsa,sancidan sonra bir rahatlama geliyorsa doktor yolu gozuktu demektir...ben 12 saat cektim.en son 5 dakikada 1 e dusunce gittim doktora

Tavsıyelerin için teşekkür ederim içim ferahladi inanki dediklerini yapıcam

sondayi da spinal ignesini vurduktan sonra ameliyathanede taktilar.onuda hissetmedim.ayrica anestezi uzmani basinizda durup sizinle surekli konusuyor....ve inanin Allah bir guc veriyor.o korku yerini merak duygusuna birakiyor.Merak ettigim tek sey bebegim iyimi ayaklari eli tammi? 10 gun oldu simdi ruzgar gibi gecti diorum....en son doktora ameliyathaneden cikarken ikinci cocukta gorusuruz sezeryanda bisey yokmus diyodummmm ve korkagin tekiyim normaldeee

birde hala.dogum yapmamis arkadaslarr....
oglum suan yanimda cok guzel bir duygu ....ama o karnimdaki his daha bi baskaymis.karnimda daha guvendeymis.daha benimmis.hele o tekmeler.hala elim.karnima gidiyor.sasiriyorum sanki orada oglum.sonra gülüyorum.kucuk tekmeler ne kiymetli.inanamiyorum hala...
simdi surekli.nefes kontrolle geciyir zaman.uykusuzluk fenaaa ama cok tatli.Allah kinseyi cocuguyla sinamasin.isteyen herkese bu duyguyu tattirsin....

1 numarali bezden kac paket kullandiniz acaba? Bebegim 3500 gr civari dogacak 2 paket yeterli olur mu

Kızlaarrrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım :) Bebeğim daha fazla gelişmediği için erken sezeryan olucak benim şuan 35+4üz. Cumartesi olucak sezeryanımız büyük ihtimalle ve perşembe günü ciğer geliştirici yaparız dedi doktorum ama tam olarak nerden yapılıyor bu iğne kalçadan mı ?

Benim eşimde olacak inş yanımda o yüzden biraz daha moral veriyorum kendime ama Çocuğum iyi mi acaba bir saglık sorunu olur mu diye kendimden cok onu düşünüyorum az kaldıkça daha cok düşünmeye başlıyorum
Uyuyamiyorum yarin kontrol var herkese iyi geceler
aynen bende iyi geceler

Kızlar drdan geldiğim beti bu kasılmalar geçmedi. Kısa ve düzensizdi şimdi düzenli gibi sanki. Ama yinede dayanabilecek durumdayım 30-40 sn sürüyor. Bugn nstde dayanabilecek durumdaykn 90ı gördüm. Şiddetinin nasıl olması lazım acaba. Uykum kaçtı dk saymaktan

bir su icme aski geliyor bana gece olunca gündüz icmedigim suyu iciyorum zaten dk da bir tuvalete gidiyorum yatana kadar 2-3 oluyor sonra da 5 kere en az yataktan kalkiyorum tuvalete tekrar yazarken bittim yasadigimi siz düsünün

bir su icme aski geliyor bana gece olunca gündüz icmedigim suyu iciyorum zaten dk da bir tuvalete gidiyorum yatana kadar 2-3 oluyor sonra da 5 kere en az yataktan kalkiyorum tuvalete tekrar yazarken bittim yasadigimi siz düsünün
Aynisini ben de yasiyorum sanirim benim idrar yolu enfeksiyonu da var sancida oluyor

Ciğer geliştirici iğne olan yok mu ya Nerden yapılıyor bu iğne cevap alamadım hala kalçadan mı yoksa koldan falan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…