• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar kızlar. Umarım herkes iyidir. Biz çok iyiyiz çok şükür Gökay im 10 günlük oldu bugün göbeği düştü çok şükür. Emzir altını değiştir sürekli böyle geçiyo günlerimiz.

Doğum yapan arkadaşlarıma sağlık diliyorum kuzularina maşallah.

Doğum yapacaklar da Allah bir avazda kurtarsin inşallah

Ara ara girip bakabiliyorum umarım bişi kacirmamisimdir

bende bir kaşıntı ayaklarımın üstü bacaklarım her yerim kaşınıyo. uykuda kaşırken bazen vücudumdaki benleri kanatmışım hep. bir de hareketleri çok nadir hissediyorum. bazen hiçbişey hissetmiyorum bazen karnım şekil değiştiriyor. kaburgalarımı sıkıştırıyor. sağ salim kucağımıza alalım inşallah. zaman azaldıkça tedirginlik artıyo. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

bende bir kaşıntı ayaklarımın üstü bacaklarım her yerim kaşınıyo. uykuda kaşırken bazen vücudumdaki benleri kanatmışım hep. bir de hareketleri çok nadir hissediyorum. bazen hiçbişey hissetmiyorum bazen karnım şekil değiştiriyor. kaburgalarımı sıkıştırıyor. sağ salim kucağımıza alalım inşallah. zaman azaldıkça tedirginlik artıyo. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Kasintiyi doktoruna söyledin mi?

daha doğumuma 13 gün var. sezeryan olcak nasipse. ben şimdiden çok gerginim. aksilikler olcak diye çok korkuyom daha erken kavuşmak istiyorum bebeğime. sizlerde heyecan kontrolü nasıl?
Bende canım vakit yaklaştıkça hem heyecan hemde acaba kötü giderse ? Gibi kafamda cok sorular oluşuyor düşünmemeye çalışıyorum olumsuz seyleri

Kasintiyi doktoruna söyledin mi?
geçen hafta aile hekimine gittim kaşıntı için dayanamıyorum dedim. tahlil aldı ama sonuçlarım iyi çıktı. kendi doktoruma da gösterdim o da normal çıkmış değerlerin dedi. aile hekimi kaşıntı dayanılmaz olursa sür diye krem verdi ama tutuyorum kendimi kullanmak istemiyorum.

geçen hafta aile hekimine gittim kaşıntı için dayanamıyorum dedim. tahlil aldı ama sonuçlarım iyi çıktı. kendi doktoruma da gösterdim o da normal çıkmış değerlerin dedi. aile hekimi kaşıntı dayanılmaz olursa sür diye krem verdi ama tutuyorum kendimi kullanmak istemiyorum.
sevindim. Tahlilin iyi cıkmış. Kolestaz diye bir sey var. Karaciger enzimleri falan tavan yapıyor. O nedenle sordum. Ama seninki iyiymiş. Gecmis olsun yine de

sevindim. Tahlilin iyi cıkmış. Kolestaz diye bir sey var. Karaciger enzimleri falan tavan yapıyor. O nedenle sordum. Ama seninki iyiymiş. Gecmis olsun yine de
teşekkür ederim. doktor da bahsetmişti bundan. bu bebek için biraz bekledim öyle kolay gelenlerden olmadı bizimki. bir düşükten sonra 2. ye hamile kalmak tam 1 yıl sonra oldu. normal doğum için bekliyoruz ama sırf korkudan çok saçma ama sezeryan mı olsam diyorum. neyse en iyisi kötü düşüncelerden arınıp bebeğin hayalini kurmak :))

Bugün kendi doktoruma gittim kilosu 2948 çıktı bebişin zaten dün şaşırmıştım 3300 çıkmasına :) haftasıyla normal dedi doktor şükür

Back