Yaptim canim saol :)Canim dogum yaptin mi hayirli olsun
Evet öyle az kaldı hayırlısı :):) yoo ben de y.dışındayım. Artık büyüdükleri için ultrasonda doğru düzgün görünmüyorlar zaten. Bizde de kontroller ayda bir defaydı, ama öyle uzun uzun yapmıyorlardı zaten bebeğe zarar verdiği için. Ama şimdi her hafta gidiyorum ve iki haftada bir usg yapılıyor. Ama yüzünü göremedik son zamanlarda.
Azıcık daha sabret annesi, zaten ne kaldı şurada
Evet senin bitmiş maşallah allahım kolay kurtarın inşallah cümlesini :)hastane ebeler evet iyiler bende de ins saglikla alrim bebegimi kucagima cok az kaldi artik takmiyorum birseyi :)
Cok sevindim onun adına ismiyle yasasın ailesi ile minik kızımız ins :)))Selam kızlar..
arkadasimizMiranda bugün 12:30 da sezeryan ile tatlı kızı Ezmira Naz ı dünyaya getirdi :)
Sonra kesildi mi sancılatınbenmde perşembe gunu 15dakkada bir 100 lük sncı cıktı ama hissedemeyebiliyomuşsun ben hiç anlamadım mesela
Ben aldım canım çantaya koymak için Prima nın yenidoğan olanından ..kızlar bebek için bez aldınız mı yoksa doğunca mı alcaksınız ?
Ben aldım canım çantaya koymak için PrimQUOTE]
Primanin yenidoganinda iceriginde jelvar canim molfix yapi olarak sert ben huggisi cok begendim icwrigi pamuk ve yumusak prima bitince hugies dene mutlaka
düzenli mi cnmSelam kızlar çok acil bi sorum olacak bugun Dr muayenem vardı dogum Kanalı'na bile girmemiş nst sonucları normal faln,eve geldik biraz da fazla yürüyüş yaptık..biraz oturdum belimde Ağrı başladı ve geçmedi bazen azalıyor bazen şiddetli oluyo Bazense karnıma doğru geliyo Ağrı gitsem mi Dr a,doğum Başlamış olabilir mi sizce
Yani belimde sürekli bi Ağrı var şiddetleniyor bazen bazen de karnıma doğru uzanıyordüzenli mi cnm
Bnm bugn ntsde sancım çıkmasına rağmn eve geld . Şiddetli ve düzenli aralıkta olması gerekiyormuş onu takp et bnceYani belimde sürekli bi Ağrı var şiddetleniyor bazen bazen de karnıma doğru uzanıyor
Saol cnm eşim geliyo bi görüneyim Dr a noolur nolmmaz,neticede ağrın kanaman olursa suyun gelirse gel DemiştiBnm bugn ntsde sancım çıkmasına rağmn eve geld . Şiddetli ve düzenli aralıkta olması gerekiyormuş onu takp et bnce
Ben 29. Haftadan beri erken doğum riskinden dolayı evde yatiyorum.38+0 olduk sancı ağrı var ama kızımın gelmeye niyeti yok.ama ben evde oturmaktan depresyona girdim şu son iki gündür ağlayıp geziyorum.....gel kuzum gel artıkEbe leyla sen daha dogurmadim mi canım. Bizim kızlar bizi oyalıyor. Benide dr 35 + 2 de erken dogurursun diye izne ayırdı. 37 bitse diye beklerken 38 +1 olduk. Şimdide sancı yok
evet kesildi ertesi gün sancı cıkmadıSonra kesildi mi sancılatın
hadi iyi cikar ins :)
Canım benim de karnım çok sert doktor nst çekti birsey çıkmadı idrar testi yaptı o da sıkıntısız çok şükür ama karnım her An kasık gibi çok sert ağrı çok az varoturarak çalıştığım için karnımda bir ağrı oluo yürüyünce yatınca geçio benzer durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?