2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet öyle az kaldı hayırlısı :)

Selam kızlar çok acil bi sorum olacak bugun Dr muayenem vardı dogum Kanalı'na bile girmemiş nst sonucları normal faln,eve geldik biraz da fazla yürüyüş yaptık..biraz oturdum belimde Ağrı başladı ve geçmedi bazen azalıyor bazen şiddetli oluyo Bazense karnıma doğru geliyo Ağrı gitsem mi Dr a,doğum Başlamış olabilir mi sizce

düzenli mi cnm

Ya öyle mi huggies mi alsam bi tane de ... O ne oluyor Dediğin mdde ?

Ebe leyla sen daha dogurmadim mi canım. Bizim kızlar bizi oyalıyor. Benide dr 35 + 2 de erken dogurursun diye izne ayırdı. 37 bitse diye beklerken 38 +1 olduk. Şimdide sancı yok
Ben 29. Haftadan beri erken doğum riskinden dolayı evde yatiyorum.38+0 olduk sancı ağrı var ama kızımın gelmeye niyeti yok.ama ben evde oturmaktan depresyona girdim şu son iki gündür ağlayıp geziyorum.....gel kuzum gel artık

oturarak çalıştığım için karnımda bir ağrı oluo yürüyünce yatınca geçio benzer durumda olan var mı?
Canım benim de karnım çok sert doktor nst çekti birsey çıkmadı idrar testi yaptı o da sıkıntısız çok şükür ama karnım her An kasık gibi çok sert ağrı çok az var

daha doğumuma 13 gün var. sezeryan olcak nasipse. ben şimdiden çok gerginim. aksilikler olcak diye çok korkuyom daha erken kavuşmak istiyorum bebeğime. sizlerde heyecan kontrolü nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…