• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek için bez aldınız mı yoksa doğunca mı alcaksınız ?

Ben %28 indirimdeyken e-bebek'ten 1 paket 1 no 2 paket de 2 no aldım, prima premium care. Cumartesi günü doktor kontrolünden sonra da Joker'e uğrayıp %30 indirimli 1 paket 1 no, 2şer paket 2 ve 3 no aldık ilave olarak. Paket açılmazsa değişim yaparız dediler. İndirimleri takip etmek lazım, mama ve bezlerde malum pek indirim yapmıyorlar.

Başla Dr a giteyit düşün bence benim ko de ben sezaryena soğuk bakmıyorum devletin bunu engellemesine anlam veremiyorum falan dedi sonra tevafuk mu oldu ne oldu anlamadım ultrason da omuzlarına çok geniş zor doğum olacak haftasına göre iri vb dedi bende ilk cocogumu 3800 dogurdum bu ikinci 4500 e kadar yolu var dedim şaka yaparak sonra altında dikiş olacağına karninda olsun hem altta ki dikiş daha zor iyileşir falan dedi bende kesinlikle sağlık sorunları hariç normal istiyorum dedim kapandı mevzu bakalım 6 günüm geldi geçen hafta 3500 du yarın yine gidecegm ne diyecek velhasil başka Dr dan fikir al derim:)
ya benimki diretmedi illede olsun diye kararı bana bıraktı memnunum doktorumdan cok bilgili biri. hayırlısı bakalım sağlıklı olalımda gerisi önemli dğeil

Canim oncelikle gözün aydin..rabbim oglusunla size hayirli omurler nasip etsin..günümüz ayniymis aslind seninle simdi bende daha bi heyecan yaptim senin msjinla:) ay benim kizçem de dogsun artik acayip merak ediyorum:)
Teşekkür ederiz allah hayırlı zamanda nasip etsin canım

Aaa ay hayirli olsunnn gozun aydinnn
İyi olmaniza sevindim
Ve sasirdim suan :)
Darisi basimiza
Usg ile kilosu tutuyormuydu bebisin nasil?
Teşekkür ederiz cnm
Aminhayırlısıyla inş
Bizim ısg den 200 gr eksik çıktı bebeğim iyi maşallah

Allah analı babalı büyütsün inş canım bebişin kaç kg doğdu ve küvez e girmedi dimi benimde sancılarım oluyor ara ara erken gelir diye korkuyorum da
Teşekkür ederim amin cnm hepimizinkini inş
2560 gr doğdu beneğim 35+5 te küveze girmedi maşallah. Hayırlısıyla gelsin cnm inş

Merhaba arkadaşlar. Doğum yapan arkaşlara yavruları hayırlı olsun. Henüz daha tamamını okuyamadım.
Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin harika bir duygu.
Kızlar benim size tavsiyem hastanede yavrunuza kavuştuğunuz andan sonra sürekli emzirin. Benim oğlum gak dedi emzirmeye aldım guk dedi emzirmeye aldım ve maşallah daha hastanee sütüm gelmeye başladı. Birde direk kendi göğüs ucumu tam kavrayamadığı için ben göğüs ucu kullanıyorum sizlerde yanınızda bulundurun onunla emiyor oğlum maşallah.
Şimdilik aklıma gelen bunlar.

iyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Canım öncelikle hayırlısı olsun allah analı babalı nüyütsün yavrunuzu. Allah ın izniyle herşey yoluna girer dualarım seninle yavruma kabuşursun bir an önce inşallah

http://bolcikolata.com/urunler?product_id=250
kızlar bu nasıl hastaneye gelenler için. millet doğurdu bebek bezi alıyo ben hala çikolata :)

Ben de beğendim bunu, sevimli ve hastane için uygun bence. Bir pakette 20 tane var gözüküyor, 15 TL paket fiyatı içinse gayet iyi.
Pelit'in var bir de ama daha pahalıdır kesin : http://www.pelit.com.tr/urunler/draje-bebek/
Bir de Hacı Şerif'inkiler var : http://www.haciserif.com.tr/cikolatalar/bebek-cikolatalar/?subcats=Y&features_hash=V26
Hastane için çok hazırlık, süsleme düşünmüyorum, sadece kapı süsü ve takı yastığı siparişi verdim instagram dan. Ama inşallah evde mevlüt için hazırlanacağım. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza, 40'ımızı da çıkaralım inşallah, hem havalar da biraz düzelmiş olur mevlüt okuturuz.

Merhaba güzel anneler, nasılsınız?
Bebeğini kucaklayanlara da bekleyenlere de Allah'ım sağlık versin...Ben henüz bekleyenlerden hatta çalışanlardanım. Cumaya kadar devam. Doktor kontrollerimiz cumartesileri o yüzden 32. haftada cumartesi rapor alındığı için 3 gün fazladan çalışıyorum :)
Topik pek sessizleşti doğuranlar arttıkça.
nazar88 nazar88 geçmiş olsun canım, çabucak toparlanır inşallah yavrunuz...

sagolun kizlar insallah iyi olacak kizim buna bende inaniyorum.. yanimdan götürürken öyle güzel bakiyorduki gözümün icine.. bütün gece gözüme uyku girmedi.. BitterKuzucuk BitterKuzucuk canim ne ilaci? anesteziden sonra alinan ilaclarimi kastettin?
evet canım,ağrı kesici yapıyorlar bir de antibiyotik veriyorlar.belki yan etki yapmıştır.
demediler mi henüz bişi nesi varmış tam olarak.

Biz ne zaman doğuracaz acaba :KK70: sanki hiç gelmeyecek gibi belirti aramaktan sıkıldım pffff :KK43:

Neden bu kadar acelecisin :) daha zamanin var gorunuyor.
Ben hep zamanin da gel bebişim, sakın erken gelme diyorum. Azıcık daha kilo olsun, biraz daha güzelleşsin dimi:KK51::21:

Neden bu kadar acelecisin :) daha zamanin var gorunuyor.
Ben hep zamanin da gel bebişim, sakın erken gelme diyorum. Azıcık daha kilo olsun, biraz daha güzelleşsin dimi:KK51::21:
Evet öyle zaman var ama o zaman geçmek bilmiyor bide ben yurtdışında olduğum için 3 aydır Bebeğimi görmemişim ne durumda kilosu ne hiç bilmiyorum çok merak ediyorum ne durumda olduğunu burda sadece 3 defa ultrasona giriyorsun siz sanslisiniz her kontrolde bebeğimizi görme şansınız var çok şükür ki :) bende yavrum Hasretim işte alican bir an önce gelsin istiyorum

Evet öyle zaman var ama o zaman geçmek bilmiyor bide ben yurtdışında olduğum için 3 aydır Bebeğimi görmemişim ne durumda kilosu ne hiç bilmiyorum çok merak ediyorum ne durumda olduğunu burda sadece 3 defa ultrasona giriyorsun siz sanslisiniz her kontrolde bebeğimizi görme şansınız var çok şükür ki :) bende yavrum Hasretim işte alican bir an önce gelsin istiyorum
aynen canim ya bebegimize hasretiz bakmiyorlar her seferinde bebege CTG o kadar :(

Kızlaar doktordan geliyorum. Nstde 6dk arayla kasılmalarım çıktı ama çok şiddetki ve düzenli değil dedi dr. Sadece 1tanesi siddetliymiş 90i gördüü bende bi onu hissettim. alttan baktı 1parmak açılmış ama bebek kanala inmemiş. Göbek omuz çevresi geniş inmeyebilir dedi. O hafif kasulmalar devam ediyor yine 4-5 dk bir. Anlamadım gitti bu işi

Kızlaar doktordan geliyorum. Nstde 6dk arayla kasılmalarım çıktı ama çok şiddetki ve düzenli değil dedi dr. Sadece 1tanesi siddetliymiş 90i gördüü bende bi onu hissettim. alttan baktı 1parmak açılmış ama bebek kanala inmemiş. Göbek omuz çevresi geniş inmeyebilir dedi. O hafif kasulmalar devam ediyor yine 4-5 dk bir. Anlamadım gitti bu işi
Hayırlısı canım benim. Birkaç gün var gibi duruyor anlatılanlardan yola çıkarak... Ama her doğum kendine özel. Sağlıkla kavuşun inşallah...

sakin kalın bebiş geleceği zamanı bilir Rabbim tüm yavruları korusun bizimkleride...

Back