Amin cnm inşallah çok şiddetli ağrı sancı hissetmiyrm anlamazsam bebek için problem olur mu acabaHayırlısı canım benim. Birkaç gün var gibi duruyor anlatılanlardan yola çıkarak... Ama her doğum kendine özel. Sağlıkla kavuşun inşallah...
Tüm yavruları ve anneleri sağlıkla kurtarsın inşallah. hemşire kasılman var dediğinde evet derken okadar sakindim ki umarım dığum anı da böyle olur. sadece ağrı çok hissetmediğim için bebeğim kanalda oyalanır da bişi olur mı diye korkuyorum.. hayırlısı bakalımsakin kalın bebiş geleceği zamanı bilir Rabbim tüm yavruları korusun bizimkleride...
Evet öyle dogunca öğreniyoruz herseyin yavrularimizin Doğan'a kadar bi kalp atışları bide hareketleri ile yetiniyoruzaynen canim ya bebegimize hasretiz bakmiyorlar her seferinde bebege CTG o kadar
Bebek için problem yaratabileceğini düşünseydi doktor eve göndermezdi bence. Ablam 3 cm açıklık var dedikten 10 gün sonra doğurdu. Sancılar sıklaşırsa ararsın doktorunu. Bebeklerimiz çok güçlü telaş etme lütfenAmin cnm inşallah çok şiddetli ağrı sancı hissetmiyrm anlamazsam bebek için problem olur mu acaba
cinsiyetini bile zor söyledi iki defa sordum netlessin diye hemen yok kocan mi soruyor erkek mi istiyor önyargili sorularla karsilastim zaten degistiricem dogumdan sonraEvet öyle dogunca öğreniyoruz herseyin yavrularimizin Doğan'a kadar bi kalp atışları bide hareketleri ile yetiniyoruz
merak etme agri kendini hissettirir gercekten geldigindeAmin cnm inşallah çok şiddetli ağrı sancı hissetmiyrm anlamazsam bebek için problem olur mu acaba
eğer bişi olacaksa Allah korusun olmasın inşallah insan ne kadar tedbir alırsa alsın başına gelio bizim dua etmekten ve doktorların söylediklerini uygulamaktan başka çaremiz yok :)Tüm yavruları ve anneleri sağlıkla kurtarsın inşallah. hemşire kasılman var dediğinde evet derken okadar sakindim ki umarım dığum anı da böyle olur. sadece ağrı çok hissetmediğim için bebeğim kanalda oyalanır da bişi olur mı diye korkuyorum.. hayırlısı bakalım
benmde perşembe gunu 15dakkada bir 100 lük sncı cıktı ama hissedemeyebiliyomuşsun ben hiç anlamadım meselaTüm yavruları ve anneleri sağlıkla kurtarsın inşallah. hemşire kasılman var dediğinde evet derken okadar sakindim ki umarım dığum anı da böyle olur. sadece ağrı çok hissetmediğim için bebeğim kanalda oyalanır da bişi olur mı diye korkuyorum.. hayırlısı bakalım
Çok şükür şimdide gelmek bilmiyorSenin bebek yine uslu durdu:))
Evet öyle ler kapalı olduğunu görünce hemen kocan mi sordu oluyo çok önyargililar ama ben Hastaneden de benimle ilgilenen ebedende çok memnunum Allaha Şükür iyi biri bakalım sözümüz ne olacak :) bebeklerimizi bir an önce kucaklariz insallahcinsiyetini bile zor söyledi iki defa sordum netlessin diye hemen yok kocan mi soruyor erkek mi istiyor önyargili sorularla karsilastim zaten degistiricem dogumdan sonra
Evet öyle zaman var ama o zaman geçmek bilmiyor bide ben yurtdışında olduğum için 3 aydır Bebeğimi görmemişim ne durumda kilosu ne hiç bilmiyorum çok merak ediyorum ne durumda olduğunu burda sadece 3 defa ultrasona giriyorsun siz sanslisiniz her kontrolde bebeğimizi görme şansınız var çok şükür ki :) bende yavrum Hasretim işte alican bir an önce gelsin istiyorum
hastane ebeler evet iyiler bende de ins saglikla alrim bebegimi kucagima cok az kaldi artik takmiyorum birseyi :)Evet öyle ler kapalı olduğunu görünce hemen kocan mi sordu oluyo çok önyargililar ama ben Hastaneden de benimle ilgilenen ebedende çok memnunum Allaha Şükür iyi biri bakalım sözümüz ne olacak :) bebeklerimizi bir an önce kucaklariz insallah
bana doktorum hep kiz dedi son haftalarda bir kere hastaneye gitmek zorunda kaldim orda ki dr da erkek dedi :) doktoruma söyledim bak desem bakmaz kendi yanildi olacak diye iki saat inceledi ama benim yaramaz göstermedi :) kilosuna bile bakmadi o kadar zaman boyunca sadece cinsiyet iicin ugrasti:) yoo ben de y.dışındayım. Artık büyüdükleri için ultrasonda doğru düzgün görünmüyorlar zaten. Bizde de kontroller ayda bir defaydı, ama öyle uzun uzun yapmıyorlardı zaten bebeğe zarar verdiği için. Ama şimdi her hafta gidiyorum ve iki haftada bir usg yapılıyor. Ama yüzünü göremedik son zamanlarda.
Azıcık daha sabret annesi, zaten ne kaldı şurada
Ebe leyla sen daha dogurmadim mi canım. Bizim kızlar bizi oyalıyor. Benide dr 35 + 2 de erken dogurursun diye izne ayırdı. 37 bitse diye beklerken 38 +1 olduk. Şimdide sancı yokÇok şükür şimdide gelmek bilmiyor
benmde perşembe gunu 15dakkada bir 100 lük sncı cıktı ama hissedemeyebiliyomuşsun ben hiç anlamadım mesela
hadi iyi cikar ins :)Ayy bende şimdi gidiyorum nts yapacaklar, karnım sürekli semsert dolaşıp duruyorum. Bakalım nasıl benim sonuçlar :)
Kv degil canim annemAnneyle derken kayınvaliden mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?