• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir hafta biri kalsa yanında yeter bide iş yapacak biri olması önemli.gelenler olsada çok kalmıyorlar hasta ziyareti oldugu için
misafirlerle ilgili bir problem yaşamadım ben.
ama annem ve kv dede bişey yapılacakmı diye sorup duruyorlar işler biraz gecikmeli oluyor yemek yaptıgımda oldu kahvaltı hazırladığımda bulaşık çamaşır yıkattığımda
muhtemelen ben de is yapan biri olacagim kv kalcak yanimda ama o da is yapamaz :( yaptiramamda koca kadina zaten. is bilenlerde bende kalamaz :( ins ben saglikli bebegimde sorunsuz bi bebek olurda kimseye muhtac olmam ins

günaydın kızlar bugün kendimi sersem gibi hissediyorum sürekli bir uyku hali falan :S
Al benden de o kadar her gün 2-3 gibi uyuyorum 6 gibi uyanıyorum 9-10a kadar dolanıyorum zonra 12ye kadar yine uyku.. buarada kızımda aynı saatlerde uyanık :) getçi halen uyuyor ama.. bünye hazırlık mu yapıyordur alışkanlık mı oldu nasul düzlcek bakalım

Bu kvden nedir çekilen.. ben şimdilik fazla bişeyini görmedim ama bnm başımda iki kv var annemle babam.. 1aya kadar sinir içinde geçiyordu zamanım herşeye karışıp küsüyorlardı. Bakalım doğduktan sonra napıcaz. Babam bizlere aşırı düşkündür şöyleki dedikleri;
gece ben bebeğin başında nöbet beklerim,annen sendn yarım saat izn alır gelir banyo yapar(1ay sonrası için) gibii :KK53:
kvyi Allahtan eşim uzak tutyor onu da kaldıramazdım :KK47:
şimdiden hepsini hazırlıyorm kimseye vermem ben bakarım siz gelene gisene bakın çok sinirli olurum kalabalıkta darılıcam fln diyip duruyorum.. ayy düşününce bile bastılar :mad:

[QUOTimweh, post: 39737012, member: 466659"]Bu kvden nedir çekilen.. ben şimdilik fazla bişeyini görmedim ama bnm başımda iki kv var annemle babam.. 1aya kadar sinir içinde geçiyordu zamanım herşeye karışıp küsüyorlardı. Bakalım doğduktan sonra napıcaz. Babam bizlere aşırı düşkündür şöyleki dedikleri;
gece ben bebeğin başında nöbet beklerim,annen sendn yarım saat izn alır gelir banyo yapar(1ay sonrası için) gibii :KK53:
şimdiden hepsini hazırlıyorm kimseye vermem ben bakarım siz gelene gisene bakın çok sinirli olurum kalabalıkta darılıcam fln diyip duruyorum.. ayy düşününce bile bastılar :mad:[/QUOTE]
Ayni bEnim babam :) bnimki de tutturmus esimle onlara tasinacakmisiz ne olur ne olmazmis dogurana kadar orda durckmisiz evden ble hic cikmayacakmisim:)) bazen sevgiden bile boguluyoruz

bir hafta biri kalsa yanında yeter bide iş yapacak biri olması önemli.gelenler olsada çok kalmıyorlar hasta ziyareti oldugu için
misafirlerle ilgili bir problem yaşamadım ben.
ama annem ve kv dede bişey yapılacakmı diye sorup duruyorlar işler biraz gecikmeli oluyor yemek yaptıgımda oldu kahvaltı hazırladığımda bulaşık çamaşır yıkattığımda
Benimde inşallah annem gelecek Türkiye'den yanıma su dönem bile öyle ihtiyaç duyuyorum ki başka kimse olmasın o olsa diye ama fazla kalamayacağı için doğumdan sonra gelmesini istedim

Günaydın kızlar doktordan geliyorum bebek kanala falan inmemiş.kilosu 4olmuş. Spinal anestezi ile alalım dedi. Haftaya doğcak.
Canım Hayirlisi olsun.. normal ya da sezeryan cok da önemli değil..
spinal olanlar cok memnun hep oyle duydum..

kızlar bebek için bez aldınız mı yoksa doğunca mı alcaksınız ?
hem 1 numara hrm de 2 numara aldım birer paket.

kızlar spinal anestezi olanlar kimlerdi nası oluyo memnunlarmı cok merak ediyorum
Başla Dr a giteyit düşün bence benim ko de ben sezaryena soğuk bakmıyorum devletin bunu engellemesine anlam veremiyorum falan dedi sonra tevafuk mu oldu ne oldu anlamadım ultrason da omuzlarına çok geniş zor doğum olacak haftasına göre iri vb dedi bende ilk cocogumu 3800 dogurdum bu ikinci 4500 e kadar yolu var dedim şaka yaparak sonra altında dikiş olacağına karninda olsun hem altta ki dikiş daha zor iyileşir falan dedi bende kesinlikle sağlık sorunları hariç normal istiyorum dedim kapandı mevzu bakalım 6 günüm geldi geçen hafta 3500 du yarın yine gidecegm ne diyecek velhasil başka Dr dan fikir al derim:)

Ben de bekleyenlerdenim.hayirlisi ile çocuğumuzu kucağımiza alsaydik. Normal doğum istiyorum biraz tedirginim. Allah yardımcımız olsun.

[QUOTimweh, post: 39737012, member: 466659"]Bu kvden nedir çekilen.. ben şimdilik fazla bişeyini görmedim ama bnm başımda iki kv var annemle babam.. 1aya kadar sinir içinde geçiyordu zamanım herşeye karışıp küsüyorlardı. Bakalım doğduktan sonra napıcaz. Babam bizlere aşırı düşkündür şöyleki dedikleri;
şimdiden hepsini hazırlıyorm kimseye vermem ben bakarım siz gelene gisene bakın çok sinirli olurum kalabalıkta darılıcam fln diyip duruyorum.. ayy düşününce bile bastılar :mad:
Ayni bEnim babam :) bnimki de tutturmus esimle onlara tasinacakmisiz ne olur ne olmazmis dogurana kadar orda durckmisiz evden ble hic cikmayacakmisim:)) bazen sevgiden bile boguluyoruz[/QUOTE]
Ayneen canımm bir de ağlıyor virşey diyemiyırsun

Back