2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sipinal epidurel oldum.cok rahatti ameliyat ama sonrasi cok kotu oldum sanki 3 sezeryan bi anda olmusum gibi oldu eski dikislerdeki hasarlarda duzeltilmis haliylw rahim agrisi cok kasti bebi bebwgin usg siyle hemen hemen tuttu
iyi dileklerde bulunan tum arkadaslarada tesekkur ediyorum cok hazirliksiz yakalqndim ama ev bile bugun temizleniyor :)

Haftaya pazarteside benim dofumum olacak basipse bakalim benjmki nasil olacak.bende rahat davranmayip temziletsem su evi artik fena olmaz:)

Canım seninle günlerimiz aynı Anlıyorum ki sende benim gibi sıkılmış durumdasın benim kızım olucak ALLAH izin verirse çok Nazlı olcak benim kızım sanırım en Başlarda yüzünü cinsiyetini falan epey göstermedi şimdide gelmek bilmiyor maşallah :) ama son zamanlar hiiiç Geçmiyor normal bekliyoruz bizde bakalım gelcek mi :)
Beklemicem günleri sayarsam hiç Geçmiyor birde eskisi gibi gezemiyorum ki vakit geçsin evde durmaktan zaten hiç Geçmiyor

gunaydin kizlar yeni uyandim gece uyuyamiyorum yaa bi yandan bobregim agriyor bi yandan oglusum baski yapiyo soluma donunce kolum uyusuyo gibi sagima donunce bobregim agriyo sirt ustude yatmiyorum Allah yardimcimiz olsun

Herkese Selaaaaaam

Bugün doğum yapacakları yada yapanları tebrik ediyorum şimdiden.

Şafak doğan güneş :KK46::nazar: , kısmetse yarın oğlumu bu saatlerde kucağıma almış olacağım :KK71:.

Herkese şimdiden sevgiler , Allah'a emanet olun. Allaha ısmarladık arkadaşlar.:KK36:

gunaydin kizlar yeni uyandim gece uyuyamiyorum yaa bi yandan bobregim agriyor bi yandan oglusum baski yapiyo soluma donunce kolum uyusuyo gibi sagima donunce bobregim agriyo sirt ustude yatmiyorum Allah yardimcimiz olsun
O kol uyuşması bende de var canım hemde cok o yüzden uyuyana kadar eziyet çekiyorum desem yeridir. Ayaklarım da ayrı uyuşma var magnesıum iciyorum ama yeterli degil sanırım . Kendimi tanıyamıyorum artık

Slm kontrolden çıktım 36+1 günlük olmusuz.3 kg bebeğim sezeryan tarihi de belirledik 18 martta bebeğimi inş kucağımiza alicaz.çalışamaz raporumu da aldım. Bizden haberler bu kadar

Slm kontrolden çıktım 36+1 günlük olmusuz.3 kg bebeğim sezeryan tarihi de belirledik 18 martta bebeğimi inş kucağımiza alicaz.çalışamaz raporumu da aldım. Bizden haberler bu kadar
ne guzel haberler cnm Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin

kızlar ya bir derdim var :((
sorun gene kaynana gene kaynana..
bunca hamileliğimde hiç bi yardımı olmayan kadın gezmesini bitirmiş de doğuma kadar bizde kalacakmış güya bana yardımcı olacak, hasta kilolu yemek bile yapamaz sadece hizmet bekler, öğlen birde kalkar yatağını bile toplamıyo ortalıkta her şeyi dağıtıyo her şeye karışır laf sokar off dertsiz başıma iş çıkacak hiç de seviyorum eşim de biliyo beni anlıyo ama nasıl dicm gelme diye diyo annem sonuçta duyan ne der diyo ne yapsk sizce, gelemese bu kaynana:))

kızlar ya bir derdim var :KK43:(
sorun gene kaynana gene kaynana..
bunca hamileliğimde hiç bi yardımı olmayan kadın gezmesini bitirmiş de doğuma kadar bizde kalacakmış güya bana yardımcı olacak, hasta kilolu yemek bile yapamaz sadece hizmet bekler, öğlen birde kalkar yatağını bile toplamıyo ortalıkta her şeyi dağıtıyo her şeye karışır laf sokar off dertsiz başıma iş çıkacak hiç de seviyorum eşim de biliyo beni anlıyo ama nasıl dicm gelme diye diyo annem sonuçta duyan ne der diyo ne yapsk sizce, gelemese bu kaynana:))
Yalan söyleyin
Anne kombi bozuldu bizde sende mi kalsak diyorduk :):) Şimdi paramız yok yaptıramıyoruz :):)

Back