2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla şehir masallah in varmış

bosver canim belkide gelmemesi gelmesinden daha hayirlidir öyle düsün bu kafadaysa zaten

Aynen cnm dediğin gibi :) doğum belgrsini muhakkak yazdırın hatta tarih hesaplasınlar. Bzm sömestr olayı belki kaynar o sebeple

bugün aldım bende doğum raporunu.direk tarih yazmışlar şu tarihe kadar izinlidir şu tarihte çalışmaya uygundur diye.sanırım karışıklık olmaması için artık tarih belirtiyorlarmış.okuldaki memurda raporda direk tarihyazılırsa iyiolur demişti

aynen katiliyorum birak yardimi birde hizmet beklerler

Hayırlı olsun. Gözün aydın

Doguma 68 le gittim toplm 15 kilo alark suan 58 im :) gun gectkce de eriyrm sanki sizde durumlr nasil ?
benden henüz 6 kilo gitti ama bende şişlik var hala ayaklarım okadar şişki.bu gün dr.a dedim normal olabilir dedi hamilelikte toplanan su daha atılamıştır 7-10 güne kadar geçer dedi.

gecmis olsun canim tr de cok erken cikiliyor hastaneden yine de evde cok is yapip yorma kendini derim malum dogum kolay degil

Cok şükür ıyıyız hıc sancım olmadan suyum geldı hastaneye gıttım 5.5 saat sunı sancı cektım açılmadı sezeryana aldılar komple bayılttılar:)
gözünüz aydin allah anali babali büyütsün darisi biz bekleyenlerin basina insallah :)

ya netten normal doğum videosu izleyesim geliyo ama korkuyorumda kötü etkilenirim die
bence izleme :)

Valla ben doğumdan sonra ayva üzüm hosafi içmeyi düşünüyorum paSo. Çorba sut haşlanmış et ve tabiki spor ben 19 kilo aldım hiç kusma Vs olmadı hep yedim napim
bende dogumdan sonra bol yürüyüs bebekle ve hosaf tarzi süt yapan seyler icmeyi düsünüyorum fazla yemege agirlik vermeden cok kilo aldim ben hamilelikte

kızlar emzırme sutyenı yerıne 1 beden buyuk normal sutyen alsam olurmu kii dıgerınde rahat edemem sarkık duruyo sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…