- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
insallahhhhhh canim saolasin
artik dogurmayi ne kadar istedigimi tahmin bile edemezsinnn :)
Az kaldi annesi sahaha guzel haberler bekliyoruz senden
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallahhhhhh canim saolasin
artik dogurmayi ne kadar istedigimi tahmin bile edemezsinnn :)
Sabaha gelemem canim, ben yurt disindayim, yarin sabaha dogursam çarsambaay anca çiakrim hastanedenAz kaldi annesi sahaha guzel haberler bekliyoruz senden![]()
Gözün aydın olsun..peki sana birşey sorucam suyun gelmeden önce karnında sertlik varmiydi benim karnım kaskatı da bide nisan geldiği yoksa.direk sumu gekdi[/QUOT
cnm hıc bır problemım yoktu karnım zaten benım aksamları hep kaskatıydı.. aksam yattım gece wc ye kalktım suyum gelmıstı bıraz bekledımcok cok acık pembe bır damla tuvalete leke geldi ve dogumuma 33 gunum vardı
nası geçtiKızlar bugün çatı muayenesi oldum
Canım evet doktor yapıyoraaa dr umda erkek cok cekiniyorumve korkuyorumm bunu dr lar yapiyor dimi
baslanmaz sut olsun dıe ac kalmaman lazım uykusuz kalmaman lazım ve fazla yorulmaman lazım :)kızlar lahusayken diyete başlanırmı nası vericez kiloları
hayırlıs olsun allah anaalı babalı büyütsün şimdi nasılsın nasıl oldu doğumSelam kızlar uzun zamandır gıremedım 23 subatta sezeryanla dogum yaptım ogluşum oldu
hayırlı olsun canımSelam kızlar uzun zamandır gıremedım 23 subatta sezeryanla dogum yaptım ogluşum oldu
Selam canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşSelam kızlar uzun zamandır gıremedım 23 subatta sezeryanla dogum yaptım ogluşum oldu
Cok şükür ıyıyız hıc sancım olmadan suyum geldı hastaneye gıttım 5.5 saat sunı sancı cektım açılmadı sezeryana aldılar komple bayılttılar:)hayırlıs olsun allah anaalı babalı büyütsün şimdi nasılsın nasıl oldu doğum
Valla ben doğumdan sonra ayva üzüm hosafi içmeyi düşünüyorum paSo. Çorba sut haşlanmış et ve tabiki sporkızlar lahusayken diyete başlanırmı nası vericez kiloları
Canım ne güzel normal doğum yaptın darısı bize olsun inşallah, güle güle büyüt kızını :)emınmısın canım :) gece saat 2 de suyum geldi hastanetı aradık doktor gelın dedı ıkı cm acılmam oldu hıc sancım yoktu doktor en gec 24 saat ıcınde almamız lazım dedı normal dogum yok sa sezeryanla.. ertesı gun oglen 2 ye kadar nst deydım cok cok hafıf adet gıbı sancılarım vardı saat 4 e kadar bekledı dr gelmeyınce sancı sunı sancı verdı serumla.. baslarda hafıf hafıf sonradan sıddetlenmeye basladı nst ye baglıydım ve yataktan kalkamıyordum.. o benı cok zorladı cunku sancı geldıkce hareket edersem rahatlayabılıyordum.. artık doguma son 1 saat kala sancılar sıddetlendı uyku halı kusma ve kasıklarda baskı gercekten zordu... doktor zaten basını gorene kadar odadan cıkarmadı benı bebegın bası gorundukten sonra benı dogumhaneye aldılar.. 10-15 dk ıcınde dogurdum..2.680 49 cm dogdu kızım35+3 de dogduktan sonra kuveze koydular yaklasık 3 saat kuvezde kaldı sonra yanıma getırdıler dogumda yorulmus ve cok hızlı nefes alıyordu o yuzden.. bana da dıkıs attılar canınız acımıyor dıkıste zaten dogum sancısının yanında vızıltı sonrabenı odaya aldılar hıc bır agrım sızım kalmamıstı normal dogumun guzell yanıda buu.. fakat sıtma tuttu heyecan kendımı sıktım sabaha kadar atesler ıcındeydım ama cok usuyordum sabah oda gectı oglen cıktık.. yarın tam bır aylık oluyor kızımm.. sarılıgımız vardı ılk gunler sukur oda gectı sutum gelmedı ve ememıyor dıe.. pzt doktor kontrolumuz var..
kızlar ıns hepınız normal dogum yaparsınız.. eve geldım ve cok rahattım ıkıncı gun ev sıldım supurdum buyuk raatlık hepınızı allah kurtarsın ıns. Allahın en buyuk mucızesı..
Kızlar bugün çatı muayenesi oldum
gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsünSelam kızlar uzun zamandır gıremedım 23 subatta sezeryanla dogum yaptım ogluşum oldu
sunı sansıcız normal dogum sancısı ıle dogurmanız dılegıyle arkadasım, darısı basınızaCanım ne güzel normal doğum yaptın darısı bize olsun inşallah, güle güle büyüt kızını :)