2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kicuk dogdugu icin sanirim altini bile degistiremiyorum aglayinca cok korkuyorum canini acitiyormusum gibi geliyor sut veya mama versem kusuyor fazla mi oldu azmi oldu diyorum kisaca korkuyorum :)
Allah yardım etsin canım zaten çabuk buluyorlar merak etme bir an önce atlatirsin

Kızlar benim göbegimin altı çürümüş gibi ağrıyor bide bebeğin kafasını baya asagida hissediyorum sizce doğum yakın mi pazartesi kontrolümuz vardı bi parmak açıklık vardı o gün ama bende ne sancı nede başka bişey yok

Kızlar benim göbegimin altı çürümüş gibi ağrıyor bide bebeğin kafasını baya asagida hissediyorum sizce doğum yakın mi pazartesi kontrolümuz vardı bi parmak açıklık vardı o gün ama bende ne sancı nede başka bişey yok
curumus gibi ağrıyor nasil oluyor benimki harekt ettikçe sanki yerinde sigamamis gibi kasılıyor baya bi ittirip kaktiriyor. ama doğum sancisi gibi bisey değil sanırım bu. bi de ara ara ani kalkınca kasıgıma sanci giriyor.
son uc hafta daha sık kontrol olur zannediyordum. doktor beni yolladı sancin olur suyun falan gelirse ara dedi..

selam kzlar doğuranlardan pek giren yok sanırım hamişler kamış hep :) herkes bebek doğunca hamileliği aradığını söylemiş ama bence tam tersi bana hamilelik çok zor gelmişti gece uyumak eziyet sürekli uyanıyosun hiç uyuyamıyosun yürüyemiyosun herhangi bi iş yapamıosun herşeyi eşimden istiyodum son zamanlar, bel ağrıları eğil kalk hepsi sıkıntıydı benim için hamilelikte şimdi çok rahatladım valla sanki bi hafta önce karnı burnunda olan ben değilim :) bebek bakmak meşakkatli olduğu kadarda zevkli onun için yaptığınız herşey keyif veriyor zaten karnının doyması , gazının çıkması , kaka yapması bile sevindiriyor :)
minicik bi ayva göbüşü kaldı bende d. sonrası oda iner sanırım zamanla ...:KK48: karnımdayken karnım gerilmekten patlıycak gibiydi birden sönünce çok rahatladım gerçekten :KK53: sezeryanında korkulacak bi tarafı yok kızlar hatta hiçbişeyi yok ben 2. gün hasta bezini çıkarınca külotlu olan korselerden taktım altı korse değil zaten karnı sıkıyor sıktığı içinde dikişlerinizi tutuyor hissi veriyor ağrı filan olmuyorhiç, gayet iyi çıktım hastaneden hemşireler normal doğummu filan diye soruyolardı :KK50:hatta akşamına ertesi günkü misafirler için ıslak kek filan yaptım hastaneden çıktığım gün :KK45: ilk gebeliği olup korkacak taze anneler için yazıyorum bunları hiçbişyi yok merak etmeyin bugün 6. gün doğum yapmamış kadar iyiyim :nazar: bi haftada normale dönyosunuz zaten... yinede normal doğum nasip olursa herkese normal doğum kısmet olur inş.kalan tüm anneler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inş. :KK68:

Merhaba kızlar yarin son günüm bi ben kaldim sanırım benimle ayni olan herkes doğurdu. Pazartesi nisanim geldi ama sancim olmadi.
bu sabah doktora gittim bebegim 3800kg olmus.
2 cm açıklık ve nst de sancı çıktı. Devam ederse gel dedi.
pazartesi yatış yapacagiz suni sanci verecekler artık daha fazla beklersek bebek 4kiloyu gecebilir çünkü sezaryende olmak istemiyorum insallah bi sıkıntı olmazsa.
Ama dua edin lutfen bugun yarin gelsin bebegim kendi sancimla.
hepimiz için hayırlısı olsun.miniklerimize kavusalim sağlıkla :)

Canim insallah hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin, dualarimiz seninle guzel haberler verirsin insallah

selam kzlar doğuranlardan pek giren yok sanırım hamişler kamış hep :) herkes bebek doğunca hamileliği aradığını söylemiş ama bence tam tersi bana hamilelik çok zor gelmişti gece uyumak eziyet sürekli uyanıyosun hiç uyuyamıyosun yürüyemiyosun herhangi bi iş yapamıosun herşeyi eşimden istiyodum son zamanlar, bel ağrıları eğil kalk hepsi sıkıntıydı benim için hamilelikte şimdi çok rahatladım valla sanki bi hafta önce karnı burnunda olan ben değilim :) bebek bakmak meşakkatli olduğu kadarda zevkli onun için yaptığınız herşey keyif veriyor zaten karnının doyması , gazının çıkması , kaka yapması bile sevindiriyor :)
minicik bi ayva göbüşü kaldı bende d. sonrası oda iner sanırım zamanla ...:KK48: karnımdayken karnım gerilmekten patlıycak gibiydi birden sönünce çok rahatladım gerçekten :KK53: sezeryanında korkulacak bi tarafı yok kızlar hatta hiçbişeyi yok ben 2. gün hasta bezini çıkarınca külotlu olan korselerden taktım altı korse değil zaten karnı sıkıyor sıktığı içinde dikişlerinizi tutuyor hissi veriyor ağrı filan olmuyorhiç, gayet iyi çıktım hastaneden hemşireler normal doğummu filan diye soruyolardı :KK50:hatta akşamına ertesi günkü misafirler için ıslak kek filan yaptım hastaneden çıktığım gün :KK45: ilk gebeliği olup korkacak taze anneler için yazıyorum bunları hiçbişyi yok merak etmeyin bugün 6. gün doğum yapmamış kadar iyiyim :nazar: bi haftada normale dönyosunuz zaten... yinede normal doğum nasip olursa herkese normal doğum kısmet olur inş.kalan tüm anneler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inş. :KK68:

Ay cok sukur boyle yazan biride cikti. Allah razi olsun icim rahatladi ya, tabiki minik bir bebegi bakmaz zor ve zahmetli ama bu belirsizlik korku ve merak ta yabana atilacak birsey degil. Insallah bizde miniklerimizi kucagimiza alalim o zaman ayni dilden konusuruz, cunku dogum yapanlarin derdi baska doguramayanlarin baska o_O Allah herkese yardinci olsun, sende bebisinin bizim icinde kokla o mis kokusunu :KK68:

Cati muayenesi mi.oldun ondan sonra benimde akintiyla karışık kahverengi gibi kanamam olmuştu 1,5gun kadar normal demişti doktor
Cati muayenesi mi.oldun ondan sonra benimde akintiyla karışık kahverengi gibi kanamam olmuştu 1,5gun kadar normal demişti doktor
Canım sanırım çatı muayenesi gerçi sormadım 3. Cocuktada yaparlar mı ki perşembeden beri var durursa bugun Ondandır

curumus gibi ağrıyor nasil oluyor benimki harekt ettikçe sanki yerinde sigamamis gibi kasılıyor baya bi ittirip kaktiriyor. ama doğum sancisi gibi bisey değil sanırım bu. bi de ara ara ani kalkınca kasıgıma sanci giriyor.
son uc hafta daha sık kontrol olur zannediyordum. doktor beni yolladı sancin olur suyun falan gelirse ara dedi..
Canım hareket ettikçe ağrıyor bide bebek hareket edince nerde olduğunu hissediyorum mesela şimdi kalkıp yemek yapamam çünkü yürürken ağrıyor

Selamlar. Ben sık okuyan ama az yazan biriyim :) bugün nihayet bütün hazırlıklarımı tamamladım alışveriş adına. Şimdi evi ve kendimî temizleme işimle, çikolata Süs vs kaldı. Ankara'da yalnızım :(( Kayınvalidem eşimle konuşmuş bugün, siz çağırdığınızda geliyorum hemen Demiş, normal doğum beklediğimi e biliyor. Aslında bebeğin Mevlüt'üne çağırmak lazım şu durumda :))) insan bir düşünür, gelin 38 hafta hamile, yemek temizlik yapamaz, ilk bebesi hazırlıklarını bilemez diye. Artık daha çağıracakmışız, inşallah erken falan doğar oğlum, o gelemeden. Eşime de evi temizleriz süsleriz anneni öyle çağırırız dedim (kinayeyle) ... Eşim de iyi olur demesin mi ciddi ciddi. Boşa dememişler, ağlarsa anam Ağlar gerisi yalan Ağlar..

Back