selam kzlar doğuranlardan pek giren yok sanırım hamişler kamış hep :) herkes bebek doğunca hamileliği aradığını söylemiş ama bence tam tersi bana hamilelik çok zor gelmişti gece uyumak eziyet sürekli uyanıyosun hiç uyuyamıyosun yürüyemiyosun herhangi bi iş yapamıosun herşeyi eşimden istiyodum son zamanlar, bel ağrıları eğil kalk hepsi sıkıntıydı benim için hamilelikte şimdi çok rahatladım valla sanki bi hafta önce karnı burnunda olan ben değilim :) bebek bakmak meşakkatli olduğu kadarda zevkli onun için yaptığınız herşey keyif veriyor zaten karnının doyması , gazının çıkması , kaka yapması bile sevindiriyor :)
minicik bi ayva göbüşü kaldı bende d. sonrası oda iner sanırım zamanla ...
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
karnımdayken karnım gerilmekten patlıycak gibiydi birden sönünce çok rahatladım gerçekten
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
sezeryanında korkulacak bi tarafı yok kızlar hatta hiçbişeyi yok ben 2. gün hasta bezini çıkarınca külotlu olan korselerden taktım altı korse değil zaten karnı sıkıyor sıktığı içinde dikişlerinizi tutuyor hissi veriyor ağrı filan olmuyorhiç, gayet iyi çıktım hastaneden hemşireler normal doğummu filan diye soruyolardı
![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
hatta akşamına ertesi günkü misafirler için ıslak kek filan yaptım hastaneden çıktığım gün
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
ilk gebeliği olup korkacak taze anneler için yazıyorum bunları hiçbişyi yok merak etmeyin bugün 6. gün doğum yapmamış kadar iyiyim
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
bi haftada normale dönyosunuz zaten... yinede normal doğum nasip olursa herkese normal doğum kısmet olur inş.kalan tüm anneler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inş.