- 7 Temmuz 2014
- 208
- 145
- 83
Merhaba kizlar aslinda bi subat annesiyim ama yarin da dogurmazsam mart annesi olucam sanirim bi bakayim dedim buraya :))
40+2 yim dogmak bilmiyo benim kizallah sizlere de guzel dogumlar nasip etsin..[/QUOTE
Peki daha ne kadar daha bekliceksin doktorun ne diyor suni sancı verip normal mi denicek yoksa sezeryana mı alıcak? Biz de 38+5 olduk hala bekliorum
Teşekkürler.doğumdan sonra yapıcam inşallahCanim bwn goz karari yapiyorum az yap taze taze ic daha iyi olur 2 bardak suya bir corba kasigi dene baktin suya kimyonun tadi cikmiyorsa biraz daha fazlalastir
bende korkuyorum yaaa sali gunu gidicem dr a 36+3 oluyorum o zaman acaba banada yapar mi dr bisey demedi ama..Hayirli geceler kızlar bu hafta Salı günü doktora gittim 35 haftalık olmuştum doktor iki hafta sonra bir daha gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Sizlerden çatı muayenesi yaptıran oldu mu kızlar nasıl oluyor çok korkuttular beni
Evet ya. Durdum durdum son Haftalara geldik hasta oldum Inşallah benim ilac ise yarar da bronsitle anlatırım. Seninki cok daha kotuymus. Allah korusun Sağolasınsöylemiştim canım sana ben de aynısı oldu zatürre oldum4-5 kutu antibiyotik kullandım
çok geçmiş olsun acil şifalar
Doguma 68 le gittim toplm 15 kilo alark suan 58 im :) gun gectkce de eriyrm sanki sizde durumlr nasil ?
Benim anladığım kadarıyla dediklerin oluyor. Bunlar şiddetlenirse ve belli aralıklı olursa doğum sancısıymştüm uykusuzlara iyi geceler.kızlar bu yalancı doğum sancısı dedikleri adet ağrısı gibi hem bele hem kasıklara vuran mı oluyo.bide arada karnımın sol tarafı tümsek oluyo ve çok sertleşiyo nefesim kesiliyo bi anda bu rahim toplanmasımı yoksa bebek mi gerdiriyo o bölgeyi.bide son sorum kasıklarımın sağ ve sol tarafındaki kemikler çok zorlanıyo bazen oda bebeğin doğum knala ilerlemesimi acaba.ay ne çok soru sordum gece gece
Canım bilmiyorum ama 37 de yapıyorlar geneldebende korkuyorum yaaa sali gunu gidicem dr a 36+3 oluyorum o zaman acaba banada yapar mi dr bisey demedi ama..
Canım ablam da sezeryan oldu doğumdan 2 3 gün sonra taktı korseyi bi de doğumdan sonra hep ılık su içmek gerek aklında olsun yoksa karnı fena sisiriyor kalıcı oluyor karınGunaydin kizlar. Dun biz de doktordaydik. Cok istemesem de sezaryen randevusu aldik haftaya saliya. 39 bitmis olacak. Belki kizim surpriz yapar da normal gelir o gune kadar. Isin kotusu hasta oldum ben denane limonla tedavi ediyorum kendimi, baska ne yapabilirim ki?
Korseyi sordum doktoruma. Dogumdan hemen sonra onermem dedi, eve gecince takarsin, bilgi veririm dedi, hayirlisi bakalim...
Hayırdır inşGünaydıın kızlaar rüya da nişanın gelmişti yaa amaben hiç takmıyordum..
İlk Regl olduğumda rüyamda görmüştüm.. sabah iç çamaşırında leke vardı.. şimdi baktımm birşey yok amaa takipteyim :)Hayırdır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?