- 7 Temmuz 2014
- 208
- 145
- 83
Kızlar selam, bezleri uygun fiyat bulunca bence stok yapabilirsiniz çünkü bez fiyatları çok değişiyor.Mesela şuanda www.bebegimister.com da aylık paketlerde çok uygun bir kampanya var bir bakın isterseniz :)
9 gun oldu cnm gecer de hemn degl herhlde. Dikislerm de aciyo dahaYaaa gecmiyomu yine devam mi edecekk
artık heran süprizler olabilir. rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımızı bize. heyecan tavan tavan..
söylemiştim canım sana ben de aynısı oldu zatürre oldumBronşit olmuşum. Antibiyotik verdi dr. Dikkat edin kızlar. Nasil oldu anlamadım
Molfix yenidogan kullanyrm. 1 haftda 1 paket bez bitti. Cok kaka yapiylr bastan. Pisik de yapmdi cok sukur simdlkama her bebek farklı bezde rahat ediyormuş bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapıyormuş yani bebek doğduktan sonra önce hangi bez iyi geliyor önce onu tespit edip sonra stok lazım yoksa aldıklarımız boşa gidebilir
Merve biz hala alma kısmındayiz verme kısmına geçemedikDoguma 68 le gittim toplm 15 kilo alark suan 58 im :) gun gectkce de eriyrm sanki sizde durumlr nasil ?
Doguma 68 le gittim toplm 15 kilo alark suan 58 im :) gun gectkce de eriyrm sanki sizde durumlr nasil ?
İyi akşamlar kimse yok galiba forumda çok sessiz ortalik
Vallahi yaa girip duruyorum hep aynı sayfa
zatenn günler de yakı topic i kapatırızz :)Evet, eğer bebişim günün de gelirse, kimse kalmaz heralde buralarda. Olsun yinede yazarız bizde inşallah, doğum hikayemizi
Korkma canımm ya hiç bişey yok. Parmaklarını daldırdığını fark etmiosun bile. Benimki karnıma bastırınca kendimi kötü hissettim bebek fırlıcak die :)Hayirli geceler kızlar bu hafta Salı günü doktora gittim 35 haftalık olmuştum doktor iki hafta sonra bir daha gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Sizlerden çatı muayenesi yaptıran oldu mu kızlar nasıl oluyor çok korkuttular beni
Korkma canımm ya hiç bişey yok. Parmaklarını daldırdığını fark etmiosun bile. Benimki karnıma bastırınca kendimi kötü hissettim bebek fırlıcak die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?