2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de var valla. O gun doktordan muayene kagidi alman yeterli oluyor. Okula gelmek zorunda değilsin. Rapor alman da gerekmiyor
O nasılmış öyle yaa.. yönetmelikte kalktı artık o. bizde söylüyoruz gidiyoruz bişey almaya gerek yok ama sevkte yok artk denmişti toplantıda

O nasılmış öyle yaa.. yönetmelikte kalktı artık o. bizde söylüyoruz gidiyoruz bişey almaya gerek yok ama sevkte yok artk denmişti toplantıda
Tamam canim adi sevk degil. Muayene kagidi goturmek yetiyor. Biz ona hala sevk diyoruz :) rapor sart degil yani. Ise de gitmek zorunda değilsin. Yanlış ifade etmis olabilirim

Dogjm sonrası rapora mutlaka 8+5 yazacaklar. Erken doğarsa + onu da yazdırcaz. Anladim. Onemli ya. Sonradan ugrasmayalim.
Calisamaz raporunda da bebegin dogum tarihine göre yazacak değil mi

Slm kizlar...

Biz bugun kucuk gorumcem geldi bismillah deyip temizlige basladik.yatak odasiyla basladik.ne kadar yatak yorgan yastik varsa aksama kadar balkonda havalandirdik.evdeki tum carsaflari kirli temiz demeden yikadik.yatak odasini dip kose temizledi gorumcem...

Bende perdeleri ve biriken utuleri yaptim.esine bir bucuk ay yetecek kadar gomlek utuledim.uzun sure yetsin.kimseye muhtac olmasin ise giderken...

Yarında en buyuk gorumcem gelcek yardima.birlikte mutfagi yapacaklar.sagolsunlar en kucuk ve en buyuk gorumcelerimi cook seviyorum....

Dogjm sonrası rapora mutlaka 8+5 yazacaklar. Erken doğarsa + onu da yazdırcaz. Anladim. Onemli ya. Sonradan ugrasmayalim.
Calisamaz raporunda da bebegin dogum tarihine göre yazacak değil mi
Aynen cnm dediğin gibi :) doğum belgrsini muhakkak yazdırın hatta tarih hesaplasınlar. Bzm sömestr olayı belki kaynar o sebeple

Canim o bendede oluyo doktor son donemlerde ozellikle aksamlari gaz sancisi olabilecegini soyledi, birde benim saga sola donerken karnim cok aciyor az kaldi diyorum ama
Gaz bende de oluyor ya normal miymiş ? Özellikle yatağa yatıyoru bağırsaktan sesler geliyor. Sonra tuvalet.. ee uyku kalmıyor tabii.. çok sinir bozucu

Gaz bende de oluyor ya normal miymiş ? Özellikle yatağa yatıyoru bağırsaktan sesler geliyor. Sonra tuvalet.. ee uyku kalmıyor tabii.. çok sinir bozucu

ben de 37+4'teyim. ama maşallah öyle güzel derin derin uyuyorum ki. Gecede bir bilemedin iki kez tuvalete kalkıyorum. Sırt üstü bile uyuyabiliyorum hala. hatta çocuk doğduğunda ağlamasına kalkamamaktan korkuyorum :)

Biz de Dr dan geldik 35+6 yız.. 2,650 gr olmuş ... Boyunu sordum yaklaşık olarak 46 cm miş .. Haftaya Çarşamba çalışamaz raporunu verecek Perşembe cuma yokum dedi doktor.. Cumaya adapte etmiştim kendimi de :) su vs iyi dedi nts de iyi çıktı ... Bakalım gelecek günler neler bekliyor bizi :)

Bronşit olmuşum. Antibiyotik verdi dr. Dikkat edin kızlar. Nasil oldu anlamadım

Hadi ya gexmis olsun cok
Benimde dunden beri bigazimin bitarafinda sislik var batiyor.
Ve kronik faranjitim var benim yine o cikacak die korkuyorum:s sezeryanada 9 gun kaldi :s

Evet canim normalmis, aksamlari artar gaz sancisi seklinde sikistirir seni dedi doktor. Bende bu sanciyla normal sanciyi ayirt edememekten korkuyorum. Gerci dogum yapan arkadaslar o sanciyi hissedersiniz diyolar ama bakalim biz nasil yasiycaz o gunu hakkimizda hayirlisi

Hadi ya gexmis olsun cok
Benimde dunden beri bigazimin bitarafinda sislik var batiyor.
Ve kronik faranjitim var benim yine o cikacak die korkuyorum:s sezeryanada 9 gun kaldi :s
Gecmis olsun canim. Inşallah sen de duzelirsin. Bir şey kalmamış senin çünkü.

sanci gaz sancisi degilde adet sancisi gibiydi.yani bana oyle geldi.ama soyleki kisa suruyor sonra acayip bi rahatlama hissi.tekrar siddetli basliyor .benim kasiklarimdaydi agrii.telefondaki kronemetreyle dakika tuttuk 5 yada 6 dakikada 1 geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…