- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rapor alabilirsin ama izin gününden düşerKizlar size sorum var çalışabilir raporu aldigimiz icin normal rapor alamiyormusuz bu dogru mu benm haftaya hastaneye gitmem gerek sabahtan mecbur rapor alcm boyle bi sey duydunuz mu hic
Bizim okul idaresi isine geldigi gibi yapiyo demek ki kac yil hamieleler rapor almamis oyle dedikleri icin:)Rapor alabilirsin ama izin gününden düşer
hadi ya o kadar kötümü oluyo. İnşallah çabuk düzelir.Dogurdktn sonra gor bide sen. karnima bakasim gelmio. Catlklr var karnm burusmus kahvrngi cizgi kotu duruyo![]()
İzinden düştükleri için aldırmamışlardır. Hesaplaması zor geliyordur. Sende müdüre söyle bikaç saat idare etsin o kadar da yapsın artıkBizim okul idaresi isine geldigi gibi yapiyo demek ki kac yil hamieleler rapor almamis oyle dedikleri icin:)
valla kurumdan kuruma değişiyor bu durum,, kamu da çalışıyorum ben burdan bir müdür hamile iken çalışabilir raporu aldı ama kadın doğumcudan... sonrasında kbb aile hekimi vs doktorlardan da peyder pey rapor aldı... ve bu çalışabilir raporundan düşmedi...Kizlar size sorum var çalışabilir raporu aldigimiz icin normal rapor alamiyormusuz bu dogru mu benm haftaya hastaneye gitmem gerek sabahtan mecbur rapor alcm boyle bi sey duydunuz mu hic
Dogurdktn sonra gor bide sen. karnima bakasim gelmio. Catlklr var karnm burusmus kahvrngi cizgi kotu duruyo![]()
bunu okuyunca kullanmak lazım heralde. Göbeğime baktım göbek deliğimin üst kısmında çatlak var. Pırıll pıırııll maşallah :) gidince doktora sorayım bari.. buarada eskiden tülbent bağlıyolarmışdoğum yapanlar korse kullanıyormusunuz?
bende maşallah daha hiç çatlak yok. Ama bugün bende dr. gidicem şu korse meselesini soracağımbunu okuyunca kullanmak lazım heralde. Göbeğime baktım göbek deliğimin üst kısmında çatlak var. Pırıll pıırııll maşallah :) gidince doktora sorayım bari.. buarada eskiden tülbent bağlıyolarmış
Idare konusunda sanssiziz biz malesef iki uc saat ders icin her gun okula gidiyorum gun bosaltmak yasakmis faln fln ben de agiz egmk istemiyorum hic haziranda kac gun eksik kalirsa rapor alirim artk simdi ben rapor alinca da bi suru tantana yapacaklar alinmaz bilmem ne diyeİzinden düştükleri için aldırmamışlardır. Hesaplaması zor geliyordur. Sende müdüre söyle bikaç saat idare etsin o kadar da yapsın artık
Sevk alin rapor değilBizim okul idaresi isine geldigi gibi yapiyo demek ki kac yil hamieleler rapor almamis oyle dedikleri icin:)
Biz de herkesin bos günü var nerdeyse 9-16 çalışıyoruzIdare konusunda sanssiziz biz malesef iki uc saat ders icin her gun okula gidiyorum gun bosaltmak yasakmis faln fln ben de agiz egmk istemiyorum hic haziranda kac gun eksik kalirsa rapor alirim artk simdi ben rapor alinca da bi suru tantana yapacaklar alinmaz bilmem ne diye
Dogru. Ama olur da 38 ya da 39 da dogurursan o kullanamadigin gunleri ya da haftayı da ekliyoruz32 den itibaren 16 hafta olmuyormu kızlar ya.... çünkü 32 haftadan sonra yasal olarak izne çıkabiliyoruz 40 hafta olarak hesaplandığı için 8 hafta öncesinde ayrılabiliyoruz.. ama bizler çalışarak doğum sonrasına aktarmak istediğimziden 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalıştırabiliyoruz ..37 den sonra rapor bile alınsa çalışılamıyor zaten... yani doğum öncesi 3 hafta izinli olup 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyoruz.. doğum sonrası 8 ve doğum öncesinden 5 hafta =13 hafta olarak hesap ediyoruz... böyle değilmi....??
Ohh iyi ne güzel.. benm bikaç haftadıf var. Ayağını gerdirmeye başladığından beri..bende maşallah daha hiç çatlak yok. Ama bugün bende dr. gidicem şu korse meselesini soracağım
onu aldırayım eşime çok sağol cnmCaviscon surup kullaniyorum ben gece rahat oluyo
Hayrli cumalar niye emmio acaba. Sut yapck seyler tuket cnm. Bulgur , dereotu ye bol su ic rezene cayi yap ins artar sütünHayırlı cumalar kizlar. Nasılsıniz dogum yapan var mi. Kizimdan dolayi giremiyorum. Emmiyor beni surekli sut sagip veriyorum.sutum yetmiyor tabi mamada veriyorum