2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy dün uzun zaman aradan sonra alışverişe çıktık,2-3 saat ayakta kaldım,dün akşamdan beri göbeğimin altı ağrıyo sanırım bebeğin kafası baskı yapıyo...
Acaba kanala girmeye mi çalışıyo ki?
Biraz kafası büyükmüş doktor belki zorlanabilir yerleşirken demişti off...

Kizlar size sorum var çalışabilir raporu aldigimiz icin normal rapor alamiyormusuz bu dogru mu benm haftaya hastaneye gitmem gerek sabahtan mecbur rapor alcm boyle bi sey duydunuz mu hic

kızlar nasılsınızzz? Doğum yapanları gördükçe heyecanlanıyorum yaa :)
sanah uyandığımda sağ elimde karıncalanma oluo kızlar sizde böyle bişey yaşayan var mı?

Bizim okul idaresi isine geldigi gibi yapiyo demek ki kac yil hamieleler rapor almamis oyle dedikleri icin:)
İzinden düştükleri için aldırmamışlardır. Hesaplaması zor geliyordur. Sende müdüre söyle bikaç saat idare etsin o kadar da yapsın artık

Kizlar size sorum var çalışabilir raporu aldigimiz icin normal rapor alamiyormusuz bu dogru mu benm haftaya hastaneye gitmem gerek sabahtan mecbur rapor alcm boyle bi sey duydunuz mu hic
valla kurumdan kuruma değişiyor bu durum,, kamu da çalışıyorum ben burdan bir müdür hamile iken çalışabilir raporu aldı ama kadın doğumcudan... sonrasında kbb aile hekimi vs doktorlardan da peyder pey rapor aldı... ve bu çalışabilir raporundan düşmedi...

Dogurdktn sonra gor bide sen. karnima bakasim gelmio. Catlklr var karnm burusmus kahvrngi cizgi kotu duruyo :KK43:

doğum yapanlar korse kullanıyormusunuz?
bunu okuyunca kullanmak lazım heralde. Göbeğime baktım göbek deliğimin üst kısmında çatlak var. Pırıll pıırııll maşallah :) gidince doktora sorayım bari.. buarada eskiden tülbent bağlıyolarmış

bunu okuyunca kullanmak lazım heralde. Göbeğime baktım göbek deliğimin üst kısmında çatlak var. Pırıll pıırııll maşallah :) gidince doktora sorayım bari.. buarada eskiden tülbent bağlıyolarmış
bende maşallah daha hiç çatlak yok. Ama bugün bende dr. gidicem şu korse meselesini soracağım

Herkese merhabalar bayadır giremiyorum.Minigimle meşgulüm sarilik ile uğraştık 2 gün hastanede yattık şimdi evdeyiz ve alarm kurduk öyle besliyorum küçük hanimi yoksa sarılığı artıyormuş doğum yapan arkadaşlar dikkat etsin sırf memeye alışsın diye sakin aç bırakmayın. Benden bukadar sizler Nasılsıniz?

İzinden düştükleri için aldırmamışlardır. Hesaplaması zor geliyordur. Sende müdüre söyle bikaç saat idare etsin o kadar da yapsın artık
Idare konusunda sanssiziz biz malesef iki uc saat ders icin her gun okula gidiyorum gun bosaltmak yasakmis faln fln ben de agiz egmk istemiyorum hic haziranda kac gun eksik kalirsa rapor alirim artk simdi ben rapor alinca da bi suru tantana yapacaklar alinmaz bilmem ne diye

Idare konusunda sanssiziz biz malesef iki uc saat ders icin her gun okula gidiyorum gun bosaltmak yasakmis faln fln ben de agiz egmk istemiyorum hic haziranda kac gun eksik kalirsa rapor alirim artk simdi ben rapor alinca da bi suru tantana yapacaklar alinmaz bilmem ne diye
Biz de herkesin bos günü var nerdeyse 9-16 çalışıyoruz

32 den itibaren 16 hafta olmuyormu kızlar ya.... çünkü 32 haftadan sonra yasal olarak izne çıkabiliyoruz 40 hafta olarak hesaplandığı için 8 hafta öncesinde ayrılabiliyoruz.. ama bizler çalışarak doğum sonrasına aktarmak istediğimziden 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalıştırabiliyoruz ..37 den sonra rapor bile alınsa çalışılamıyor zaten... yani doğum öncesi 3 hafta izinli olup 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyoruz.. doğum sonrası 8 ve doğum öncesinden 5 hafta =13 hafta olarak hesap ediyoruz... böyle değilmi....??
Dogru. Ama olur da 38 ya da 39 da dogurursan o kullanamadigin gunleri ya da haftayı da ekliyoruz

Madde 104
– (Değişik: 13/2/2011-6111/106 md.)

Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum
öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.

Hayırlı cumalar kizlar. Nasılsıniz dogum yapan var mi. Kizimdan dolayi giremiyorum. Emmiyor beni surekli sut sagip veriyorum.sutum yetmiyor tabi mamada veriyorum
Hayrli cumalar niye emmio acaba. Sut yapck seyler tuket cnm. Bulgur , dereotu ye bol su ic rezene cayi yap ins artar sütün

Back