2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim belim accccccccayip ağrımıştı

incittiğimi düşündüm ama dr a gidecek kadar bile güvenemedim kendime, o kadar çok ağrıdı

1-2 hafta oldu geçeli

ara ara hafif ağrıyor yine

oruç dr lar önermiyor. ben tutmuyorum. sonuçta bize emanet edilmiş bir can var diye düşünüyorum içim de gayet rahat

kızlar salı günü gittim göremedik sıpanın kesesini doktorum çok küçük bişey gördü ama emin olamadı cumartesi tekrar çağırdı:44:
Benimde dün fakültede ki doktor çok ufak bişey gördü cumaya netleşti dedi.heyecan dorukta bende valla.dış gebelik geçirdim 2012 de o yüzden bir görsek keseyi de pıtpıtlarıda duysak allahın izniyle.

cnm sana sorularım çok

1- satın ne senin
2- raporu hangi dr yazdı özel mi sgk anlaşmalı mı bnde rapor çıkarmak istiyorumm..
3-karından mı vajinal mi duydun pıtpıtlarıı

Selam kızlar Nasılsıniz? Bu mide bulantimi anlayamıyorum bir gün fena halde bulanıyor ertesi gün hiç bişi yok sizde oylemisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar salı günü gittim göremedik sıpanın kesesini doktorum çok küçük bişey gördü ama emin olamadı cumartesi tekrar çağırdı:44:

üzülme canım 5. hafta içinde benim de baya bir sağa sola bakındıktan sonra dr um çoooook küçüüük dedi

birkaç gün beklersin büyür innnnşallaaaaah

sen içini ferah tut

gözün aydın canım günümüz aynı senle bende haftaya salı düşünüyordum ama cuma mı gitsem :)))
Canim hic acele etme bence doktorun ne zaman diyosa o zaman git bence aceleye gerek yok annesi :))
Hayırlı olsun annesi darısı başımıza
Aminn canim benim :)
hadi çok şükür hayırlısıyla darısı pıt pıtlara dua edelim birbirimize bnmde salı günü pıt pıt duyarım inşallah
Ayyy insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah :) saglikla kucagimiza alalim tatlim :)
Hayirli olsun canimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkurler tatlim :) darisi bekleyenlerin basina :)

cnm sana sorularım çok

1- satın ne senin
2- raporu hangi dr yazdı özel mi sgk anlaşmalı mı bnde rapor çıkarmak istiyorumm..
3-karından mı vajinal mi duydun pıtpıtlarıı

1.sat 27 mayıs ama tüp bebek benim, 6 haftayla uyumlu dedi doktor..
2.sgk anlaşmalı özel hastane gittiğim yer..dedimki günde 2 defa jel kullanıyorum çabuk bitiyor,fazla yazabilirmiyiz..sekretere söyledi "venöz yetersizlik" diye yazı yazmışlar sanırım..ama bize vermediler ,eczacının sayfasında görünür dediler...
3.karından baktı canım,baya sıkışıktım ama...

Anladim.. kac haftalik gebeligin? Bel agrilari 3-4 . Hafta gibi mi oldu? Arastirdim da biraz, gebeligin basindaki bel agirlarina relaxin diye bir hormon neden oluyormus. Bu hormon adi uzerinde bel kaslarini hamilelige hazirlamak adina gevsetiyormus:) kimi kadinda bu bel agrisina sebep oluyormus.. gece uyumadan once oldu bende, bi sure sonra gecti. Sanirim bu hormondan kaynaklaniyorr

Selam kızlar Nasılsıniz? Bu mide bulantimi anlayamıyorum bir gün fena halde bulanıyor ertesi gün hiç bişi yok sizde oylemisiniz?

çok şükür bende bulantı yok annem bana hamileyken 9 ay boyunca mide bulantısı çekmiş.henüz bende yok inşALLahda olmaz

6. haftası şuan (kese boyuna göre)

sat a göre 7.hafta

tam olarak kaçıncı haftalarda oldu hatırlamıyorum

dr ufak kasılmaların, kramp şeklindeki ağrıların, bele vuran ağrıların olacak demişti.hormonların etkisi heralde ben de senin gibi düşündüm.

yerleşiyor yawrular

tamam cnm çok sağol bnm de sat 29 mayıs bnmkide tüp bebe hem de 2. de oldu salı günü itcem inşallah kalp atışlarını duyarım...bende gidip bi rapor çıkarsam ii olacak git gel mekik dokudum eczane yollarında

inşallah görürsün canım..
cidden sıkıntı ilaç mevzusu,ben sanırım jel bitene kadar gitmem doktora...gerçi 4 kutu 1 ay gidecek

yazdığın her cümle bende mevcut,afedersiniz gaz sancısı oldumu kıvranıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…