Merhaba hanimlar. Ben de araniza yeni katildim. Sat 10 haziran. Dun cift cizgiyi gordum cok sukur. Sorum su; aranizda beli agiran var mi 3-4 haftalik hamile olup? Bir de oruc tutuyor musunuz?? Hepimizin bebisleri hayirli olsun saglikla kucagimiza almamizi Allah nasip etsin.
Benimde dün fakültede ki doktor çok ufak bişey gördü cumaya netleşti dedi.heyecan dorukta bende valla.dış gebelik geçirdim 2012 de o yüzden bir görsek keseyi de pıtpıtlarıda duysak allahın izniyle.kızlar salı günü gittim göremedik sıpanın kesesinidoktorum çok küçük bişey gördü ama emin olamadı cumartesi tekrar çağırdı:44:
kızlar doktordan geldim..
6+1 olduk bugün..
Kalp atışını duyduk,,kesemizde serpilmiş güzelleşmiş
Pıtır pıtır atıyodu kalbi,kesin kız bu bebiş, erkek olsa uyuşuk olurdu
Doktor bile dua ediyor ki bizim doktor odun gibidir hiç yorum yapmaz, eee adam bıkmıştı bizden..
Her ay gidiyordum,saolsun üşenmeden bişey buluyodu bende
Bu arada 4 kutu jel,9 kutu clexane aldım,rapor yazdı eczanede verdi,sorun olmadı yani..
Darısı tüm bekleyenlere...
kızlar salı günü gittim göremedik sıpanın kesesinidoktorum çok küçük bişey gördü ama emin olamadı cumartesi tekrar çağırdı:44:
Canim hic acele etme bence doktorun ne zaman diyosa o zaman git bence aceleye gerek yok annesi :))gözün aydın canımgünümüz aynı senle bende haftaya salı düşünüyordum ama cuma mı gitsem :)))
Aminn canim benim :)Hayırlı olsun annesi darısı başımıza
Ayyy insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah :) saglikla kucagimiza alalim tatlim :)hadi çok şükür hayırlısıyla darısı pıt pıtlara dua edelim birbirimize bnmde salı günü pıt pıt duyarım inşallah
Hayirli olsun canimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah,bol su içmek cidden faydalı,yoksa zor görüyor,şimdi hemen gördü...ultrason=bol su :))
amin inşallah hepsi sağlıkla görür bebeklerini..
cnm sana sorularım çok
1- satın ne senin
2- raporu hangi dr yazdı özel mi sgk anlaşmalı mı bnde rapor çıkarmak istiyorumm..
3-karından mı vajinal mi duydun pıtpıtlarıı
Anladim.. kac haftalik gebeligin? Bel agrilari 3-4 . Hafta gibi mi oldu? Arastirdim da biraz, gebeligin basindaki bel agirlarina relaxin diye bir hormon neden oluyormus. Bu hormon adi uzerinde bel kaslarini hamilelige hazirlamak adina gevsetiyormus:) kimi kadinda bu bel agrisina sebep oluyormus.. gece uyumadan once oldu bende, bi sure sonra gecti. Sanirim bu hormondan kaynaklaniyorrbenim belim accccccccayip ağrımıştı
incittiğimi düşündüm ama dr a gidecek kadar bile güvenemedim kendime, o kadar çok ağrıdı
1-2 hafta oldu geçeli
ara ara hafif ağrıyor yine
oruç dr lar önermiyor. ben tutmuyorum. sonuçta bize emanet edilmiş bir can var diye düşünüyorum içim de gayet rahat
Selam kızlar Nasılsıniz? Bu mide bulantimi anlayamıyorum bir gün fena halde bulanıyor ertesi gün hiç bişi yok sizde oylemisiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben kesemi gördüm ctsi de kalbini duycaZEki Görüntüle 1184366
Anladim.. kac haftalik gebeligin? Bel agrilari 3-4 . Hafta gibi mi oldu? Arastirdim da biraz, gebeligin basindaki bel agirlarina relaxin diye bir hormon neden oluyormus. Bu hormon adi uzerinde bel kaslarini hamilelige hazirlamak adina gevsetiyormus:) kimi kadinda bu bel agrisina sebep oluyormus.. gece uyumadan once oldu bende, bi sure sonra gecti. Sanirim bu hormondan kaynaklaniyorr
evet canım banada sıkışık gelki iyi gözüksün demiştidemekki kalp atışı için gittiğimizde boooool bol su içiyoruz
1.sat 27 mayıs ama tüp bebek benim, 6 haftayla uyumlu dedi doktor..
2.sgk anlaşmalı özel hastane gittiğim yer..dedimki günde 2 defa jel kullanıyorum çabuk bitiyor,fazla yazabilirmiyiz..sekretere söyledi "venöz yetersizlik" diye yazı yazmışlar sanırım..ama bize vermediler ,eczacının sayfasında görünür dediler...
3.karından baktı canım,baya sıkışıktım ama...
inşallah görürsün canım..tamam cnm çok sağol bnm de sat 29 mayıs bnmkide tüp bebe hem de 2. de oldu salı günü itcem inşallah kalp atışlarını duyarım...bende gidip bi rapor çıkarsam ii olacak git gel mekik dokudum eczane yollarında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim adet günüm 380 di yani benim de ikiz olma olasılığı mi var :)
yazdığın her cümle bende mevcut,afedersiniz gaz sancısı oldumu kıvranıyorum resmen6. haftası şuan (kese boyuna göre)
sat a göre 7.hafta
tam olarak kaçıncı haftalarda oldu hatırlamıyorum
dr ufak kasılmaların, kramp şeklindeki ağrıların, bele vuran ağrıların olacak demişti.hormonların etkisi heralde ben de senin gibi düşündüm.
yerleşiyor yawrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?