Amiin inşallah ya. keşke yine hayırlısıyla ikiz oğullarıma hamile kalsam ama bu defa sağ salim kucağıma alsam... Büyüdüklerini görsem mutlu mesut...
Gizli gizli ağlıyorum artık... Eşim yazık çok üzülüyor ben ağlayınca... Bi annem anlıyor beni, çok şükür ki o hayatta... tutamıyorum kendimi sarılıp ağlıyorum ona
Boğazımda kocaman bir düğüm... bebek bezi reklamları bile ağlatıyor beni... Rabbim sen dayanma gücü ver
sabah rutin kontrolüm vardı, doktorum ikisinin de kalp atışını dinletti... bence perinatologundan bu hafta içine tekrar randevu al üstteki bebeğin suyu biraz artmış dedi. Biz de hemen aynı gün öğleden sonrasına randevu aldık ne olur ne olmaz diye... arada 3 saat ya var ya yok... perinatolog ultrasonla bakarken bebeğin hareketleri bugün nasıldı dedi... biraz daha az gibi dedim...sonra yoksa kalbi atmıyor mu dedim haykırarak sanki içime doğmuş gibi
maalesef ritim alamıyorum dedi, dopplere baktı akım yok, nst'ye bağladı acaba aletlerde mi sorun var diye orda da yok
hıçkıra hıçkıra kalktım ultrason masasından... o kadar kötü bir andı ki Rabbim kimseye yaşatmasın
üstelik o anda karar vermemiz gerek dedi doktor. bugün hastane yatışı olsun mu yoksa öteki bebek için 1 hafta daha bekleyelim mi dedi. her iki durumda da dğer bebek için garanti veremem dedi...ben de riske atamam bugün yatış yapalım dedim gözyaşlarımı silerek... o gün yatış oldu... 2,5-3 saat NST 'ye bağlandım, bebeğin kalp atışları normal değil dediler ve bir türlü düzelmedi. Ciğer geliştiriciyi o ara vurundum. Normalde 48 saat bekleyeceklerdi ama kalp atışları kötüye gidince ciğer geliştirici vurunduktan 1 saat sonra kadar acil sezaryene alındım, kuzuma hiç etkisi olmadı yani
kuzumu hemen küvöze almışlar ertesi gün ayağa kalkar kalkmaz hemen yanına gittim... küvöz penceresinden elime sokup dokunmama izin verdiler... koluna dokundum..."kuzum" dedim dedim ağlayarak gözlerini açıp bana baktı....sanki şimdiye kadar neredeydin der gibi... ben burda yalnızım anne der gibi... hem şaşkın, hem tanıdık bir ses duyar gibi... kolunu biraz daha okşadım yüreğim dayanmadı zaten hüngür hüngür ağlarken ona zarar veririm diye korktum... anne yarın yine gelecek dedim.. dedim ama o bakışları ilk ve son kez görüşüm oldu
Allah razı olsun canım
İnşallah canım hepiniz sağ salim yavrularınızı kucağınızı alırsınız ve ben de güzel haberler veririm inşallah
amiiiin canım amiiiin