İkizleri Türkiye'de kim normal doğurtmaya yanaşıyo ki? Valla ben ne kadar beklenirse o kadar beklenmesi taraftarıyım tabi ki. 10 dakkada bir 30 a çıkıyodu sancı. Ben de evde suyumun gelmesini beklicek kadar cesaretli değilim açıkçası. Evet alttaki bebek yani kızım ters.Doktorunuz sancınızın daha sık olmasını beklemeyecek mi ameliyat için?Bir de neden ameliyat bebekler ters mi?Son ana kadar bekler muhtemelen değil mi?
Haklısınız malesef öyle doktorlar yok denecek kadar az. Siz rahat olmaya bakın hakkımızda hayırlısı olsun.İkizleri Türkiye'de kim normal doğurtmaya yanaşıyo ki? Valla ben ne kadar beklenirse o kadar beklenmesi taraftarıyım tabi ki. 10 dakkada bir 30 a çıkıyodu sancı. Ben de evde suyumun gelmesini beklicek kadar cesaretli değilim açıkçası. Evet alttaki bebek yani kızım ters.
Aminn, inşallah . 35 i doldursaydım iyiydi. Allah ne yazdıysa o , ama stres yapmadan duramıyorum. Bakalım ne olur.Haklısınız malesef öyle doktorlar yok denecek kadar az. Siz rahat olmaya bakın hakkımızda hayırlısı olsun.
Bence bekle gittiği yere kadar önceki hafta benimde 30-40 hatta 50 di nst ben birşey hissetmiyordum sancim çıktı diye düşünüyordum dr.um herşey normal dedi bu haftada 15-30 arası çıktı bunada normal herşey yolunda dedi acele etme eğer dr.acil mecbur almalıyız derse aldirNe güzel keşke ben de rahat olsam. Benim cuma günü düzenli çıktı 30 a bi kere de 40 a. Haftaya ameliyat olabilir falan dedi. Yarın gitcem adalat vermişti, işe yaradı mı diye bakcak.
Benim ishal olduğum bi gece 70 e bile çıktı ama düzensizdi. 27. Haftada da bi kere 40 a çıktı düzensizdi. Bu nst yi görünce doktor afalladı. Adalat işe yarar inşalşah.Bence bekle gittiği yere kadar önceki hafta benimde 30-40 hatta 50 di nst ben birşey hissetmiyordum sancim çıktı diye düşünüyordum dr.um herşey normal dedi bu haftada 15-30 arası çıktı bunada normal herşey yolunda dedi acele etme eğer dr.acil mecbur almalıyız derse aldir
Adalat işe yarar canım sakin ol sen.ben adalatı içtikten yarım saat sonra falan karnım yumuşuyo resmen işe yarıyo yaniBenim ishal olduğum bi gece 70 e bile çıktı ama düzensizdi. 27. Haftada da bi kere 40 a çıktı düzensizdi. Bu nst yi görünce doktor afalladı. Adalat işe yarar inşalşah.
Bugün gittim . Sancım çıkmadı çok şükür, ama bebekler pek hareketli değil diye tekrar nst istedi. Rahim ağzı da düzelmiş biraz. Çok mutlu oldum. Ama 1 saattir öyle ağrım var ki, yerlerinde durmuyolar gere gere hareket ediyolar. Tekrar nst ye gitsem mi akşam kararsızım. Bi de adalatı bırak dedi. Ama hiç bırakasım yokAdalat işe yarar canım sakin ol sen.ben adalatı içtikten yarım saat sonra falan karnım yumuşuyo resmen işe yarıyo yani
Sevindim canim herşeyin yolunda olduğuna bizim günlerimiz aynı inşallah 38 leri göreceğizBugün gittim . Sancım çıkmadı çok şükür, ama bebekler pek hareketli değil diye tekrar nst istedi. Rahim ağzı da düzelmiş biraz. Çok mutlu oldum. Ama 1 saattir öyle ağrım var ki, yerlerinde durmuyolar gere gere hareket ediyolar. Tekrar nst ye gitsem mi akşam kararsızım. Bi de adalatı bırak dedi. Ama hiç bırakasım yok
Ay inşallah canım, ben 38 leri hayal edemiyorum. 36 ya razıyım sanki.Sevindim canim herşeyin yolunda olduğuna bizim günlerimiz aynı inşallah 38 leri göreceğiz
Doktorun gerek görmediyse bırak bence keşke bana da öyle deseydi,ilaç sonuçta kimyasal.benim kasılmalar yok ama rahim boyu kısaBugün gittim . Sancım çıkmadı çok şükür, ama bebekler pek hareketli değil diye tekrar nst istedi. Rahim ağzı da düzelmiş biraz. Çok mutlu oldum. Ama 1 saattir öyle ağrım var ki, yerlerinde durmuyolar gere gere hareket ediyolar. Tekrar nst ye gitsem mi akşam kararsızım. Bi de adalatı bırak dedi. Ama hiç bırakasım yok
Ama ağrım olunca korkuyorum. Ne bileyim etkili bi ilaç gibime geldi.Doktorun gerek görmediyse bırak bence keşke bana da öyle deseydi,ilaç sonuçta kimyasal.benim kasılmalar yok ama rahim boyu kısa
TünaydinTunaydin ikiz anneleri
Ben birini hiç göremedim birini ise 1 kere küvözde görmek, 1 kere de morgda görmek nasip oldu... Mezarlarına gidince diyorum anneniz sizi göremedi siz annenizi görün, unutmayın beni diyorumAgla icini bosalt iki kez brnde kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim icini bosalt meleklerin seni goruyodur inan
Amiin canım amiiiin. Meleklerim beni yakıp gittiKaç saat önce okudum, yüreğime bir bıçak saplandı. Nasıl teselli edilir? Yazmamadım elim gitmedi. Allah peygamber sabrı versin arkadaşım, metanetini arttırsın. Çok ağır bir sınavla sanıyor Rabbim seni, Allahım yüz akıyla teslimiyetlen çıkmayı nasip etsin. Melek yavruların inşallah öbür dünyada şefaatçilerin olacak güzel yavruların. Acın tez zamanda hafifler ve hayırlı zamanda Allah'ım yeniden evlatlar nasip eder.
Amin canım sağ ol Allah razı olsun... Hakkınızı helal edin ne olur üzdüm sizi deBende asiri uzuldjm hala etkisindeyim biz boyleysek onun halinu dusunemiyorumm allah cok cok sabir versinn
Amiin inşallah ya. keşke yine hayırlısıyla ikiz oğullarıma hamile kalsam ama bu defa sağ salim kucağıma alsam... Büyüdüklerini görsem mutlu mesut...Canım benim atma içine .konuş lütfen.daha kötü olacaksın. Ne desek senin acını hafifletmeyecek .acılar paylaşarak azalır,Allahım gücünü artırsın canım.güzel güzel oğulların olsun en kısa zamanda,dualarım sizinle
sabah rutin kontrolüm vardı, doktorum ikisinin de kalp atışını dinletti... bence perinatologundan bu hafta içine tekrar randevu al üstteki bebeğin suyu biraz artmış dedi. Biz de hemen aynı gün öğleden sonrasına randevu aldık ne olur ne olmaz diye... arada 3 saat ya var ya yok... perinatolog ultrasonla bakarken bebeğin hareketleri bugün nasıldı dedi... biraz daha az gibi dedim...sonra yoksa kalbi atmıyor mu dedim haykırarak sanki içime doğmuş gibiCanim ya bişey soracağım sana ciğer geliştirici vurdularmi bide senmi rahatsız oldun hastaneye gittin öğrendin yoksa hersey yolundaydı Bi andami oldu suyun felan mi geldi acil alındin bugünden beri etkisinde kaldım çok gerildim üzüldüm senin için çok dua ettim rabbim cennet kapısına iki melek yolladı şefaat edecekler inşallah sana
Allah razı olsun canım0dolunay0 Rabbim sana bol sabir versin arkadasim. Ne denirki simdi sözün bittiği yer derler ya..ellerim titriyo halen. Yavruslarin hep seninleler inan, onlar senin ahirette sefeatcin, bu dünya dalda koruyucu meleklerin.
Dua mi okudum can im. Rabbim seni en kisa zamanda tekrar anne etsin. Amiiiiin hem de can-i gönülden
amiiiin canım amiiiin0Dolunay0 Allah büyük sabır versin çok zor bir durum ..Ne söylense boş gerçekten..Allah en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder inşallah..
Sana ne denir bilemiyorum canım. Gene bile çok metanetlisin maşallah. Allahım sana büyük bi imtihan vermiş. Yazamadım sana çok kötü olmuştum. Okuyamadım gene yaZdıklarını. Allah yardımcın olsun. Sen açmıştın başlığı. Ne olcamız hiç belli değil hiçbirimizin gerçekten. Allah göğsüne genişlik versin.Amiin inşallah ya. keşke yine hayırlısıyla ikiz oğullarıma hamile kalsam ama bu defa sağ salim kucağıma alsam... Büyüdüklerini görsem mutlu mesut...Gizli gizli ağlıyorum artık... Eşim yazık çok üzülüyor ben ağlayınca... Bi annem anlıyor beni, çok şükür ki o hayatta... tutamıyorum kendimi sarılıp ağlıyorum ona Boğazımda kocaman bir düğüm... bebek bezi reklamları bile ağlatıyor beni... Rabbim sen dayanma gücü ver
sabah rutin kontrolüm vardı, doktorum ikisinin de kalp atışını dinletti... bence perinatologundan bu hafta içine tekrar randevu al üstteki bebeğin suyu biraz artmış dedi. Biz de hemen aynı gün öğleden sonrasına randevu aldık ne olur ne olmaz diye... arada 3 saat ya var ya yok... perinatolog ultrasonla bakarken bebeğin hareketleri bugün nasıldı dedi... biraz daha az gibi dedim...sonra yoksa kalbi atmıyor mu dedim haykırarak sanki içime doğmuş gibimaalesef ritim alamıyorum dedi, dopplere baktı akım yok, nst'ye bağladı acaba aletlerde mi sorun var diye orda da yok hıçkıra hıçkıra kalktım ultrason masasından... o kadar kötü bir andı ki Rabbim kimseye yaşatmasın üstelik o anda karar vermemiz gerek dedi doktor. bugün hastane yatışı olsun mu yoksa öteki bebek için 1 hafta daha bekleyelim mi dedi. her iki durumda da dğer bebek için garanti veremem dedi...ben de riske atamam bugün yatış yapalım dedim gözyaşlarımı silerek... o gün yatış oldu... 2,5-3 saat NST 'ye bağlandım, bebeğin kalp atışları normal değil dediler ve bir türlü düzelmedi. Ciğer geliştiriciyi o ara vurundum. Normalde 48 saat bekleyeceklerdi ama kalp atışları kötüye gidince ciğer geliştirici vurunduktan 1 saat sonra kadar acil sezaryene alındım, kuzuma hiç etkisi olmadı yani kuzumu hemen küvöze almışlar ertesi gün ayağa kalkar kalkmaz hemen yanına gittim... küvöz penceresinden elime sokup dokunmama izin verdiler... koluna dokundum..."kuzum" dedim dedim ağlayarak gözlerini açıp bana baktı....sanki şimdiye kadar neredeydin der gibi... ben burda yalnızım anne der gibi... hem şaşkın, hem tanıdık bir ses duyar gibi... kolunu biraz daha okşadım yüreğim dayanmadı zaten hüngür hüngür ağlarken ona zarar veririm diye korktum... anne yarın yine gelecek dedim.. dedim ama o bakışları ilk ve son kez görüşüm oldu
Allah razı olsun canımİnşallah canım hepiniz sağ salim yavrularınızı kucağınızı alırsınız ve ben de güzel haberler veririm inşallah
amiiiin canım amiiiin
Canım kıyamam sana benAmiin inşallah ya. keşke yine hayırlısıyla ikiz oğullarıma hamile kalsam ama bu defa sağ salim kucağıma alsam... Büyüdüklerini görsem mutlu mesut...Gizli gizli ağlıyorum artık... Eşim yazık çok üzülüyor ben ağlayınca... Bi annem anlıyor beni, çok şükür ki o hayatta... tutamıyorum kendimi sarılıp ağlıyorum ona Boğazımda kocaman bir düğüm... bebek bezi reklamları bile ağlatıyor beni... Rabbim sen dayanma gücü ver
sabah rutin kontrolüm vardı, doktorum ikisinin de kalp atışını dinletti... bence perinatologundan bu hafta içine tekrar randevu al üstteki bebeğin suyu biraz artmış dedi. Biz de hemen aynı gün öğleden sonrasına randevu aldık ne olur ne olmaz diye... arada 3 saat ya var ya yok... perinatolog ultrasonla bakarken bebeğin hareketleri bugün nasıldı dedi... biraz daha az gibi dedim...sonra yoksa kalbi atmıyor mu dedim haykırarak sanki içime doğmuş gibimaalesef ritim alamıyorum dedi, dopplere baktı akım yok, nst'ye bağladı acaba aletlerde mi sorun var diye orda da yok hıçkıra hıçkıra kalktım ultrason masasından... o kadar kötü bir andı ki Rabbim kimseye yaşatmasın üstelik o anda karar vermemiz gerek dedi doktor. bugün hastane yatışı olsun mu yoksa öteki bebek için 1 hafta daha bekleyelim mi dedi. her iki durumda da dğer bebek için garanti veremem dedi...ben de riske atamam bugün yatış yapalım dedim gözyaşlarımı silerek... o gün yatış oldu... 2,5-3 saat NST 'ye bağlandım, bebeğin kalp atışları normal değil dediler ve bir türlü düzelmedi. Ciğer geliştiriciyi o ara vurundum. Normalde 48 saat bekleyeceklerdi ama kalp atışları kötüye gidince ciğer geliştirici vurunduktan 1 saat sonra kadar acil sezaryene alındım, kuzuma hiç etkisi olmadı yani kuzumu hemen küvöze almışlar ertesi gün ayağa kalkar kalkmaz hemen yanına gittim... küvöz penceresinden elime sokup dokunmama izin verdiler... koluna dokundum..."kuzum" dedim dedim ağlayarak gözlerini açıp bana baktı....sanki şimdiye kadar neredeydin der gibi... ben burda yalnızım anne der gibi... hem şaşkın, hem tanıdık bir ses duyar gibi... kolunu biraz daha okşadım yüreğim dayanmadı zaten hüngür hüngür ağlarken ona zarar veririm diye korktum... anne yarın yine gelecek dedim.. dedim ama o bakışları ilk ve son kez görüşüm oldu
Allah razı olsun canımİnşallah canım hepiniz sağ salim yavrularınızı kucağınızı alırsınız ve ben de güzel haberler veririm inşallah
amiiiin canım amiiiin
Ben 6. Aydan beri sırılsıklam oluyorum. Gövde ense kısmım özellikle. İlaç kullanmıyodum o zamanlar. Hamileliğe bağlıyorum.Günaydın kızlar ben haftada bir proluton iğne oluyorum ve iki gündür geceleri aşırı bi terleme var sırilsiklam gece üstümü degisiyorum acaba ignedenmi diyorum Bnm gibi olan varmı ?