evet boyları çok yakın inşallah böyle gider evet.. ultrasonda 8+5 ama son adet tarihine göre 10 haftaya girdik.. hangisi bizim için geçerli ki?
Demek ki buradaki takvimde yazan tahmini boy doğru25 nisanda yazarsın buraya bakalım senin miniklerin boyları kaç olmuş..
valla ben de burdaki takvimi baz alıyorum kendimce..dr. büyümüşler dedi boyları gayet normal dedi.. inşallahhep oyle giderDemek ki buradaki takvimde yazan tahmini boy doğruvalla bilemedim ki. Ama zaman zaman bebekler daha ilerde ya da geride haftalarda görünebiliyormuş ultrasonda. En iyi adet tarihi sanki yazarım inşallah canım. Seninle günlerimizde aynı sayılır. Foto varsa yükler misin merak ettim sıpaları
Demek ki buradaki takvimde yazan tahmini boy doğruvalla bilemedim ki. Ama zaman zaman bebekler daha ilerde ya da geride haftalarda görünebiliyormuş ultrasonda. En iyi adet tarihi sanki yazarım inşallah canım. Seninle günlerimizde aynı sayılır. Foto varsa yükler misin merak ettim sıpaları
Demek ki buradaki takvimde yazan tahmini boy doğruvalla bilemedim ki. Ama zaman zaman bebekler daha ilerde ya da geride haftalarda görünebiliyormuş ultrasonda. En iyi adet tarihi sanki yazarım inşallah canım. Seninle günlerimizde aynı sayılır. Foto varsa yükler misin merak ettim sıpaları
Normal cnm iki kizim vardiHayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..tup bebek mi normal mi?
kızlar yarın doktor kontrolüm var.sat a göre 6+0 olması lazım.tabi ultrason ne der bilmiyorum.acaba bişeyler görebilirmiyizki[/Q
biz ilk kontrolümüze 6+4 haftalıkken gittik.. dr. kalp atışlarını görmüştü ama bize göstermemişti..
Bizde 5+6 da gittigimizde kalpatislari vardi sadece görebiliyorduk dr. Cok yeni baslamis kalp atislari demisti bir sonraki randevumuzda daha net belliydikızlar yarın doktor kontrolüm var.sat a göre 6+0 olması lazım.tabi ultrason ne der bilmiyorum.acaba bişeyler görebilirmiyizki
hayırlı olsun cnm .. mercimek bir mi iki mi ?kızlar mercimeğimi ve kalp atışlarını gördüm.ama hopörlör bozuk olduğu için dinleyemedim.ben çarşamba günü için 6+0 diyordum ama ultrasona göre 6+2 . bugün 6+4 üz.
şuanda tek gibi canım.süpriz olmazsa tabihayırlı olsun cnm .. mercimek bir mi iki mi ?
çagla seninle galiba aynı gidiyoruzşuanda tek gibi canım.süpriz olmazsa tabi
inşallah canım.ikinci saklandı herhalde:)merhaba arkadaslar ben yani katildim 6+4 doktordan geldim simdi pazartesi gunu iki kese gordu bugunde ikinciyi keseyi goremedi kalp atislarini gorduk bir tanesinin ama digerini goremedikhayirlisi artik pazsrtesi tekrar gideceğim bebislerinizde hayirli olsun arkadaslar hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallah :)
seninde mi bugün 6+4 canım.çagla seninle galiba aynı gidiyoruz
evet bugün kalp atıslarını gördük çok şükür :)seninde mi bugün 6+4 canım.
ben 6+2 iken gördüm canım.insan çok değişik oluyor.garip bir duyguymuş.evet bugün kalp atıslarını gördük çok şükür :)
boyu kaç canım senin bebişin şuanda.evet bugün kalp atıslarını gördük çok şükür :)