2015 Kasım İkiz Anneleri :)

evet boyları çok yakın inşallah böyle gider evet.. ultrasonda 8+5 ama son adet tarihine göre 10 haftaya girdik.. hangisi bizim için geçerli ki?

25 nisanda yazarsın buraya bakalım senin miniklerin boyları kaç olmuş..
Demek ki buradaki takvimde yazan tahmini boy doğru valla bilemedim ki. Ama zaman zaman bebekler daha ilerde ya da geride haftalarda görünebiliyormuş ultrasonda. En iyi adet tarihi sanki yazarım inşallah canım. Seninle günlerimizde aynı sayılır. Foto varsa yükler misin merak ettim sıpaları

valla ben de burdaki takvimi baz alıyorum kendimce..dr. büyümüşler dedi boyları gayet normal dedi.. inşallahhep oyle gider

teyzesi bak bunlar benim minnoşlarım :) maşallah deyin :) gerçi daha hiçbişeyleri belli değil.. buna da şükür bi önceki ultrasonda toplu iğne ucu kadarlardı :)

Selam kizlar bende arzniza katildim bende ikiz bebis bekliyorum saglikla kavusuruz insallah

kızlar yarın doktor kontrolüm var.sat a göre 6+0 olması lazım.tabi ultrason ne der bilmiyorum.acaba bişeyler görebilirmiyizki

kızlar yarın doktor kontrolüm var.sat a göre 6+0 olması lazım.tabi ultrason ne der bilmiyorum.acaba bişeyler görebilirmiyizki
Bizde 5+6 da gittigimizde kalpatislari vardi sadece görebiliyorduk dr. Cok yeni baslamis kalp atislari demisti bir sonraki randevumuzda daha net belliydi

kızlar mercimeğimi ve kalp atışlarını gördüm.ama hopörlör bozuk olduğu için dinleyemedim.ben çarşamba günü için 6+0 diyordum ama ultrasona göre 6+2 . bugün 6+4 üz.

merhaba arkadaslar ben yani katildim 6+4 doktordan geldim simdi pazartesi gunu iki kese gordu bugunde ikinciyi keseyi goremedi kalp atislarini gorduk bir tanesinin ama digerini goremedik hayirlisi artik pazsrtesi tekrar gideceğim bebislerinizde hayirli olsun arkadaslar hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallah :)

inşallah canım.ikinci saklandı herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…