2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Merhaba Canlar. 7+0'da doktorun önceden kalp atışı dinlemek için verdiği randevu gününde ultrasona girdiğimizde büyük bir şok yaşadık. Çünkü çok şükür ki ekranda bir değil iki tane kalp atıyordu:KK36::KK68: Halbuki keseyi görmek için gittiğimzde tek kese vardı ve adet günü HCG değerim sadece 243'tü. Üstelik doğal yollarla gebe kaldım ve ailelerde ikiz de yok. Yani tam bir sürpriz oldu bize:KK76: Bir tanesi bile mucizeyken Rabbim bizlere iki tane birden nasip etti çok şükür:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: hemen bu başlığa geldim ama kasım ve ikiz annesi kimseyi göremeyince başlığı kendim açtım. Umarım tek değilimdir:KK48: Rabbim bebeklerimize zamanında(erken doğum olmadan), sağ salim ve huzurla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bebeklerimiz de zihnen ve bedenen eksiksiz, zeki, uslu ve hayırlı evlatlar olarak dünyaya gelirler ve uzun ömürleri olur inşallah:nazar::nazar::anneadayı::nazar::nazar:
çok sevindim canım.benimde adet günüme 8 gün kala idrarda çıktı gebelik.2 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg 155,16 çıktı.doktorlarda sasırdı.çoğul gebelik olabilir ama kadın doğumcuya gözük dedi.22 nisanda gitcem doktora

çok sevindim canım.benimde adet günüme 8 gün kala idrarda çıktı gebelik.2 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg 155,16 çıktı.doktorlarda sasırdı.çoğul gebelik olabilir ama kadın doğumcuya gözük dedi.22 nisanda gitcem doktora
Hayırlısı olsun canım. Tüp bebek mi

Arkadaslat bugun dr kontrol gunumuzdu..bebeklerimin biri 2. 32 cm digeri 2.33 cm.. Dr bebekler buyumus dedi :emir_bebek::emir_bebek:

Cok cabuk büyüyorlar canım allahim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin hepimize bugun tam olarak kacinci günün[/QUOTE
Amin cnm insallah hepimiz kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim.. Ben 20 gun once kontrole gittigimde 6+4 demisti..bu kontrolde 8+5 dedi.. Ama 9+3 olmalari gerekiyo benim hesabima gore.. Gun hesabini pek anlamadim yani

Arkadaslat bugun dr kontrol gunumuzdu..bebeklerimin biri 2. 32 cm digeri 2.33 cm.. Dr bebekler buyumus dedi :emir_bebek::emir_bebek:
maşallah ya :nazar: boyları yakın birbirlerine hep öyle gider inşallah:) ultrasona göre mi 8+5, adet tarihine göre mi?

X