sağlıklı olsunlar da inşallah.. dr.larımız bilir tabi ikiz gebelikte nelerin nasıl kontrol edileceğini.. en heyecanlı kısmı tabii cinsiyetleri çok merak ediyorumİnşallah canım. down sendromu olanların ensesi daha kalın oluyor ya biliniyor oradan merak etmeha ayrıntılı organ taraması yapacak ama. tek mi çift yumurta mı o da o zaman belli olacakmış, bir de cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz yüksekmiş o zaman :) çok heyecanlı
Hayirli olsun cnm..saglikla kucagina alirsin insallah bebislerni..tek mi cift yumurta mi ikizlerin? Bir de tedaviyle mi cnm ?merhaba bende aranıza katılayım aralık ama olsun :) bende siz gibi merak edenlerdenim bu hafta öğrendim ikizlerimi
cok sevindim canim ya bayada büyümüsler benimde 12. haftamda 12 mayista ense kalinligi ölcülecek. niye sana cok gec randevu vermis ense kalinligi icin. sanirim 13. haftayi gecmeden ölcülmesi gerekiyor diye biliyorumannemlerdeydim, orada net yok giremedim o yüzden :) evet ya kocaman oldular teyzesidoktor ikili-üçlü test yapmayacağım. İkizlerde pek anlamlı sonuç elde edemiyoruz, ense kalınlığına bakacağım dedi ve 23 Mayıs'a yani 1 ay sonrasına gün verdi canım. Senin doktorun ne yapacak?
Ben 2 kilo aldim cnm.. Ama masallah bir etşahliyim ve ekmek cok yiyorum..ekmegi kesmem lazim.. Onun disinda sut,yumurta,yogurt..haftada bir balik, haftada iki gun et ve diger gunler sulu sebze yemekleri yemeye calisiyorum.. Sen saglikli besleniyorsan o besinler bebislerine yariyordurmm bence senin kilo almaman avantaj..ben cok alicakmisim gibi geliyo..sonrasinda veririm insallahMrblar kimse girmiyor epeydir bir sorum var kac kilo aldiniz. Ben hic kilo almamisim acaba ikizlerim iyi beslenmiyormu diye dusunmeye basladim
Canim ne guzel masallah yiyorsun herseyi ben dogru duzgun hicbirsey yiyrmiyorum kusuyorum surekliBen 2 kilo aldim cnm.. Ama masallah bir etşahliyim ve ekmek cok yiyorum..ekmegi kesmem lazim.. Onun disinda sut,yumurta,yogurt..haftada bir balik, haftada iki gun et ve diger gunler sulu sebze yemekleri yemeye calisiyorum.. Sen saglikli besleniyorsan o besinler bebislerine yariyordurmm bence senin kilo almaman avantaj..ben cok alicakmisim gibi geliyo..sonrasinda veririm insallah
cok şükür cnm ya kusma yaşamadım.. senin de bikaç haftaya geçer inşallah kusöaların..ilk üç aydan sonra rahatlarsın umarım.. bebeklerime birşey oldu mu korkusu yaşıyorum çok ben de..o psikolojiyi atamadım henüz üzerimden.. dr.um 3 hafta da bir kontrole çağırıyor.. çok uzun geliyor bana .. ama rahat olmak gerek, bebeklerimizi bize nasip eden Allah onları korur da inşallah..Canim ne guzel masallah yiyorsun herseyi ben dogru duzgun hicbirsey yiyrmiyorum kusuyorum surekli
Birde acaba birsey oldu bebeklerime korkusunu atamiyorum kizlar sizde de var mi cok evham yapiyorum
haklısın tabi cnm ama farkında olmadan süreklmi kendmi dinliyorum şimdi de göbeğimin orası ağrıyor kasıklarıma vuruyor korkuyorm sanırım dr arıcamcok şükür cnm ya kusma yaşamadım.. senin de bikaç haftaya geçer inşallah kusöaların..ilk üç aydan sonra rahatlarsın umarım.. bebeklerime birşey oldu mu korkusu yaşıyorum çok ben de..o psikolojiyi atamadım henüz üzerimden.. dr.um 3 hafta da bir kontrole çağırıyor.. çok uzun geliyor bana .. ama rahat olmak gerek, bebeklerimizi bize nasip eden Allah onları korur da inşallah..
içine vesvese yapma bence arkadaşım.. ama yine de için rahat etsin istiyorsan dr.unu ara.. kontrol günün ne zaman ki cnm?haklısın tabi cnm ama farkında olmadan süreklmi kendmi dinliyorum şimdi de göbeğimin orası ağrıyor kasıklarıma vuruyor korkuyorm sanırım dr arıcam
birde allah korusun birşey olduğunu nasıl anlarım acaba
cnm kontrolum 20 gün sonra 8 haftalıkken gitmistim en son 12. hafta gel dediiçine vesvese yapma bence arkadaşım.. ama yine de için rahat etsin istiyorsan dr.unu ara.. kontrol günün ne zaman ki cnm?
neden o kadar uzun aralıklarla kontrole çağırmış ki seni? ben pazar günü 3. kontrolüme gidicem.. 20 günde bir çağırdı hep..cnm kontrolum 20 gün sonra 8 haftalıkken gitmistim en son 12. hafta gel dedi
daha çok var yani vesvese çok kötü yaaa
evet neden bu kadar uzun aralıkta çağırmış ki ikizlerde ideal zaman 15 günde birneden o kadar uzun aralıklarla kontrole çağırmış ki seni? ben pazar günü 3. kontrolüme gidicem.. 20 günde bir çağırdı hep..
Benim dr.um da ayda 1 kez cagiriyor 8 haftalikti gitmiştim simdi 12. Haftami doldurdugumda gideceğim ense kalinligi ölçülecekevet neden bu kadar uzun aralıkta çağırmış ki ikizlerde ideal zaman 15 günde bir
Temiz ciktigina sevindim gözün aydın bizimde haftaya sali olculecek inşallah bende güzel haberler alırımmerhaba arkadaşlar bende bugün tam 12 haftalık oldum .tedaviyle ikizlerime hamileyim.dr um ense kalınlığına ve burun köküne baktı herşey çok güzel dedi ikizlerde ikili test anlamlı olmadığı için harmony test yaptırcaz 9 mayısta yaptıran var mı aranızda
bence dr. değiştirmekte acele etme..kanaman veya lekelenmen de gelmemiş.. içini ferah tut cnmm...bilmiyorum ki cnm acaba dr mu değiştirsem şimdi dr mla konustum da
benm rahmim doğuştan kalp şeklinde ondan dolayı kadın çok panik yapıyor şimdi de normal ağrılar diyor bakalım hayırlısı artık
birde ben köyde müdür yetkili öğretmenim çalışmamı da istemiyor bakacaz
suana kadar cok şükür bi lekelenmem olmadı hiç
ben de bu pazar kontrole gidicem.. 8+5ken gittim en son.. sordum ense kalınlığını ölçecek misin bebeklerin diye? dr. güldü sen gel bi dahaki kontrole yeter dedi.. cevap vermedi.. bakalım bu kontrolümüzde bizim de size yapılan tetkikler yapılacak mıTemiz ciktigina sevindim gözün aydın bizimde haftaya sali olculecek inşallah bende güzel haberler alırım