2015 Kasım İkiz Anneleri :)

hayırlısı canım.bebek görmüşlermiydi peki ikinci kesenin içinde canım.
hayır benim aslında benim tekti pazar günü cok fazla kanamam oldu doktora gittim kese yerindeydi içide vardı progestan iğne vurulmaya başladım kanama durdu aksamına leklenmem oldu bi kaç gün pazartesi tekrar gittim iki kese gördü tekinin içi vardı yeni olusmus dedi öbürününde olusur dedi ıkıncı kese sonradan gelişir dedi ama bugunde kayboldu pazartesi terar gideceğim

hayırlısı canım.inşallah herşey gönlüne göre olur.

benimde öyle canım.1 kerede kramp girdi.normalmiş ama
evet sürekli olmasında banada bir kere kramp tarzı bişey olsu ayaga kalkamadım iki büklüm oldum benim biraz riskli gebeliğim kanamam falan oluyor ya 10 gündür istirahatliyim zaten hep yatıyorum ama daha iyiyim çok şükür insan korkuyor ya gecen yılda 1.5 aylıkken kürtaj oldum ikizlerim vardı gelişmediler

allah korusun.güzel düşün canım.kötü şeyler aklına getirme.yine mi öyle olcak die düşünme.düşünürsen strese girersin ve biliyorsun ki bebekte bundan etkileniyor.

allah korusun.güzel düşün canım.kötü şeyler aklına getirme.yine mi öyle olcak die düşünme.düşünürsen strese girersin ve biliyorsun ki bebekte bundan etkileniyor.
yok yok çok şükür kötü düşünmüyorum olucak allahın izniyle insallah ozamanlar bu kadarını bile görememiştim çok şükür şimdi öyle değil

Gittim canım. 25 Nisan'da. Biri 2,96 cm, biri 3,01 cm elleri ayakları oynuyordu yaaaa inanılmaz bir duyguuuu
Masallahh buyumusler yaa Ben de merak ettim o gunden sonra pek girmedin yazmadin..peki ikili test yapildi mi ya da dr.nuz ikili taramayla ilgili bisey dedi mi?

Masallahh buyumusler yaa Ben de merak ettim o gunden sonra pek girmedin yazmadin..peki ikili test yapildi mi ya da dr.nuz ikili taramayla ilgili bisey dedi mi?
annemlerdeydim, orada net yok giremedim o yüzden :) evet ya kocaman oldular teyzesi doktor ikili-üçlü test yapmayacağım. İkizlerde pek anlamlı sonuç elde edemiyoruz, ense kalınlığına bakacağım dedi ve 23 Mayıs'a yani 1 ay sonrasına gün verdi canım. Senin doktorun ne yapacak?

Masallah masallah minnoslara :) valla bn 10 mayista gidicem kontrole..bi oncekinde sormayi unuttum dr.um da bisey demedi..ama burdan okuduklarim pek tarama testi yapmiyorlar ikiz gebeliklrde..ama bnm anlamadugim ense kalinligindan ogrenebilecekler mi herhangi bir rahatsizliklarin olup olmadigini..tarama testlerinde bildigim kadariyla daen sendromu olup olmadigina bakiliyor.. İnsallah oyle bisey yasamayiz Allah korusun

İnşallah canım. down sendromu olanların ensesi daha kalın oluyor ya biliniyor oradan merak etme ha ayrıntılı organ taraması yapacak ama. tek mi çift yumurta mı o da o zaman belli olacakmış, bir de cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz yüksekmiş o zaman :) çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…