evet gercekten öyle benim ikiz gibiydi pazartesi 2 kese göründü bugun teke düştük anlamadım gittiben 6+2 iken gördüm canım.insan çok değişik oluyor.garip bir duyguymuş.
hayırlısı canım.bebek görmüşlermiydi peki ikinci kesenin içinde canım.evet gercekten öyle benim ikiz gibiydi pazartesi 2 kese göründü bugun teke düştük anlamadım gitti
hayır benim aslında benim tekti pazar günü cok fazla kanamam oldu doktora gittim kese yerindeydi içide vardı progestan iğne vurulmaya başladım kanama durdu aksamına leklenmem oldu bi kaç gün pazartesi tekrar gittim iki kese gördü tekinin içi vardı yeni olusmus dedi öbürününde olusur dedi ıkıncı kese sonradan gelişir dedi ama bugunde kayboldu pazartesi terar gideceğimhayırlısı canım.bebek görmüşlermiydi peki ikinci kesenin içinde canım.
hayırlısı canım.inşallah herşey gönlüne göre olur.hayır benim aslında benim tekti pazar günü cok fazla kanamam oldu doktora gittim kese yerindeydi içide vardı progestan iğne vurulmaya başladım kanama durdu aksamına leklenmem oldu bi kaç gün pazartesi tekrar gittim iki kese gördü tekinin içi vardı yeni olusmus dedi öbürününde olusur dedi ıkıncı kese sonradan gelişir dedi ama bugunde kayboldu pazartesi terar gideceğim
amin hepimizin gönlüne göre olur insallah haberleselim burdan bebişlerimiz hakkındahayırlısı canım.inşallah herşey gönlüne göre olur.
tabiki canım.ben hafta içi hergün giriyorum.mutlaka haberleşelim.amin hepimizin gönlüne göre olur insallah haberleselim burdan bebişlerimiz hakkında
seninde kasıklarında ağrı var mı canımamin hepimizin gönlüne göre olur insallah haberleselim burdan bebişlerimiz hakkında
canım sürekli olmuyor arada oluyor çok sürmeden geçiyorseninde kasıklarında ağrı var mı canım
benimde öyle canım.1 kerede kramp girdi.normalmiş amacanım sürekli olmuyor arada oluyor çok sürmeden geçiyor
evet sürekli olmasında banada bir kere kramp tarzı bişey olsu ayaga kalkamadım iki büklüm oldum benim biraz riskli gebeliğim kanamam falan oluyor ya 10 gündür istirahatliyim zaten hep yatıyorum ama daha iyiyim çok şükür insan korkuyor ya gecen yılda 1.5 aylıkken kürtaj oldum ikizlerim vardı gelişmedilerbenimde öyle canım.1 kerede kramp girdi.normalmiş ama
allah korusun.güzel düşün canım.kötü şeyler aklına getirme.yine mi öyle olcak die düşünme.düşünürsen strese girersin ve biliyorsun ki bebekte bundan etkileniyor.evet sürekli olmasında banada bir kere kramp tarzı bişey olsu ayaga kalkamadım iki büklüm oldum benim biraz riskli gebeliğim kanamam falan oluyor ya 10 gündür istirahatliyim zaten hep yatıyorum ama daha iyiyim çok şükür insan korkuyor ya gecen yılda 1.5 aylıkken kürtaj oldum ikizlerim vardı gelişmediler
yok yok çok şükür kötü düşünmüyorum olucak allahın izniyle insallah ozamanlar bu kadarını bile görememiştim çok şükür şimdi öyle değilallah korusun.güzel düşün canım.kötü şeyler aklına getirme.yine mi öyle olcak die düşünme.düşünürsen strese girersin ve biliyorsun ki bebekte bundan etkileniyor.
yok yok çok şükür kötü düşünmüyorum olucak allahın izniyle insallah ozamanlar bu kadarını bile görememiştim çok şükür şimdi öyle değil
Cnm kontrole gidicektin 25 nisanda gittin mi ? Bebisler nasil boylari ne kadar olmus?25 Nisan'da da bizim kontrolümüz var. Bakalım ne kadar büyümüş minişler, yazarım buraya
maşallah kuzularaaaEki Görüntüle 1501939 Eki Görüntüle 1501940
teyzesi bak bunlar benim minnoşlarım :) maşallah deyin :) gerçi daha hiçbişeyleri belli değil.. buna da şükür bi önceki ultrasonda toplu iğne ucu kadarlardı :)
Gittim canım. 25 Nisan'da. Biri 2,96 cm, biri 3,01 cmCnm kontrole gidicektin 25 nisanda gittin mi ? Bebisler nasil boylari ne kadar olmus?
Masallahh buyumusler yaaGittim canım. 25 Nisan'da. Biri 2,96 cm, biri 3,01 cmelleri ayakları oynuyordu yaaaa inanılmaz bir duyguuuu
annemlerdeydim, orada net yok giremedim o yüzden :) evet ya kocaman oldular teyzesiMasallahh buyumusler yaaBen de merak ettim o gunden sonra pek girmedin yazmadin..peki ikili test yapildi mi ya da dr.nuz ikili taramayla ilgili bisey dedi mi?
Masallah masallah minnoslara :) valla bn 10 mayista gidicem kontrole..bi oncekinde sormayi unuttum dr.um da bisey demedi..ama burdan okuduklarim pek tarama testi yapmiyorlar ikiz gebeliklrde..ama bnm anlamadugim ense kalinligindan ogrenebilecekler mi herhangi bir rahatsizliklarin olup olmadigini..tarama testlerinde bildigim kadariyla daen sendromu olup olmadigina bakiliyor.. İnsallah oyle bisey yasamayiz Allah korusunannemlerdeydim, orada net yok giremedim o yüzden :) evet ya kocaman oldular teyzesidoktor ikili-üçlü test yapmayacağım. İkizlerde pek anlamlı sonuç elde edemiyoruz, ense kalınlığına bakacağım dedi ve 23 Mayıs'a yani 1 ay sonrasına gün verdi canım. Senin doktorun ne yapacak?
İnşallah canım. down sendromu olanların ensesi daha kalın oluyor ya biliniyor oradan merak etmeMasallah masallah minnoslara :) valla bn 10 mayista gidicem kontrole..bi oncekinde sormayi unuttum dr.um da bisey demedi..ama burdan okuduklarim pek tarama testi yapmiyorlar ikiz gebeliklrde..ama bnm anlamadugim ense kalinligindan ogrenebilecekler mi herhangi bir rahatsizliklarin olup olmadigini..tarama testlerinde bildigim kadariyla daen sendromu olup olmadigina bakiliyor.. İnsallah oyle bisey yasamayiz Allah korusun