Masallah cnm..insallah saglikla buyusun bebislerimiz doguma kadar..Cnm 6+1 haftalik vnm 5mm ler
Insallah cnm ya cok sukur kalp atislarini duyduk yaMasallah cnm..insallah saglikla buyusun bebislerimiz doguma kadar..
En son 6+6'da gitmiştik. 7 mm idi ikisi de teyzesiseninkilerin boyu ne kadar?
Benimde bugun du randevum biri 15.75 mm digeride 16.54 mm 8+1 deyim dr. Hersey yolunda dedi 4 hafta sonra randevU verdi ense kalinligini olcmek icinEn son 6+6'da gitmiştik. 7 mm idi ikisi de teyzesiseninkilerin boyu ne kadar?
Evet canim 2. Denememde şükür hamileyimben de izmirliyim ve ben de 6 yıldır izmirde yaşamıyorum.. ama mesafe olarak senim kadar uzak değilim izmire :) tüp bebek tedavisiyle mi hamile kaldın ikizlerine?
ne güzel maşallahEvet canim 2. Denememde şükür hamileyim
Vajinal fitil progestan tablet birde kan sulandirici igne kullaniyorum 11. Haftaya kadar folikasit bütün gebelik boyunca kullanacagimne güzel maşallahpeki ilaç kullanıyor musun? ben crinone jel kullanıyorum ama beni çok zorluyor..
çok sevindim canım.benimde adet günüme 8 gün kala idrarda çıktı gebelik.2 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg 155,16 çıktı.doktorlarda sasırdı.çoğul gebelik olabilir ama kadın doğumcuya gözük dedi.22 nisanda gitcem doktoraMerhaba Canlar. 7+0'da doktorun önceden kalp atışı dinlemek için verdiği randevu gününde ultrasona girdiğimizde büyük bir şok yaşadık. Çünkü çok şükür ki ekranda bir değil iki tane kalp atıyorduHalbuki keseyi görmek için gittiğimzde tek kese vardı ve adet günü HCG değerim sadece 243'tü. Üstelik doğal yollarla gebe kaldım ve ailelerde ikiz de yok. Yani tam bir sürpriz oldu bize Bir tanesi bile mucizeyken Rabbim bizlere iki tane birden nasip etti çok şükür hemen bu başlığa geldim ama kasım ve ikiz annesi kimseyi göremeyince başlığı kendim açtım. Umarım tek değilimdir Rabbim bebeklerimize zamanında(erken doğum olmadan), sağ salim ve huzurla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bebeklerimiz de zihnen ve bedenen eksiksiz, zeki, uslu ve hayırlı evlatlar olarak dünyaya gelirler ve uzun ömürleri olur inşallah
Hayırlısı olsun canım. Tüp bebek miçok sevindim canım.benimde adet günüme 8 gün kala idrarda çıktı gebelik.2 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg 155,16 çıktı.doktorlarda sasırdı.çoğul gebelik olabilir ama kadın doğumcuya gözük dedi.22 nisanda gitcem doktora
Oyyy 1,5 cm yaniiiiiBenimde bugun du randevum biri 15.75 mm digeride 16.54 mm 8+1 deyim dr. Hersey yolunda dedi 4 hafta sonra randevU verdi ense kalinligini olcmek icin
maşallah cnm bebişlerine :) benim de bugün randevum dr.la.. bakalım benim minnoşlar ne kadar büyüdülerBenimde bugun du randevum biri 15.75 mm digeride 16.54 mm 8+1 deyim dr. Hersey yolunda dedi 4 hafta sonra randevU verdi ense kalinligini olcmek icin
yok canım normal yolla gebe kaldım.Hayırlısı olsun canım. Tüp bebek mi
Cok cabuk büyüyorlar canım allahim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin hepimize bugun tam olarak kacinci gününArkadaslat bugun dr kontrol gunumuzdu..bebeklerimin biri 2. 32 cm digeri 2.33 cm.. Dr bebekler buyumus dedi
Tsk canim sen ne durumdasinOyyy 1,5 cm yaniiiiiMaşallah onlara
Cok cabuk büyüyorlar canım allahim sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin hepimize bugun tam olarak kacinci günün[/QUOTE
Amin cnm insallah hepimiz kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim.. Ben 20 gun once kontrole gittigimde 6+4 demisti..bu kontrolde 8+5 dedi.. Ama 9+3 olmalari gerekiyo benim hesabima gore.. Gun hesabini pek anlamadim yani
hayırlısı olsun canım 22 nisana ne kaldı şurdayok canım normal yolla gebe kaldım.
maşallah yaArkadaslat bugun dr kontrol gunumuzdu..bebeklerimin biri 2. 32 cm digeri 2.33 cm.. Dr bebekler buyumus dedi
25 Nisan'da da bizim kontrolümüz var. Bakalım ne kadar büyümüş minişler, yazarım burayaTsk canim sen ne durumdasin
evet boyları çok yakın inşallah böyle gider evet.. ultrasonda 8+5 ama son adet tarihine göre 10 haftaya girdik.. hangisi bizim için geçerli ki?maşallah yaboyları yakın birbirlerine hep öyle gider inşallah:) ultrasona göre mi 8+5, adet tarihine göre mi?
25 nisanda yazarsın buraya bakalım senin miniklerin boyları kaç olmuş..25 Nisan'da da bizim kontrolümüz var. Bakalım ne kadar büyümüş minişler, yazarım buraya