- 28 Eylül 2015
- 59
- 14
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27haftalik hamileyimmIyi gunlerbende ikizlerime hamileyimm araniza yeni katildimm
Benim bugün 32 bitiyor yarin 32+1 olacagimKızlar kaçıncı haftadasiniz
Cnm gunaydin iki aydir o kadar cok agladim ve o kadar cok sey duydum ki dr dan yok kaybetsek daha iyi yok kucugu kaybedelim buyuk bebek rahatlasin yok kromozomal bozukluk daha neler neler.Allah sendeki umudun gücün binde birini bana versin. Hamilelikte çok farklı biri oldum. Dua bile zor ediyorum. Allahım uzaklaştırmasın. İyi haberlerimizi alalım inşallah.
Aynı durumdayim bende sürekli kasılma halindeyim alt tarafimda bicak var gibi aciyor normal diyor doktor tuvalet olayida aynı akıntı devam 34+0 bugün yarın nst gidecem hayirlisiyla 2 hafta gecseydi çok zorlaşıyor artık Allah kolaylık versin hepimize..Mrb. 3 gündür sanki kasilmalarim çok daha fazla artti 3 dk.da bir 5 dk.bir kasılıyor karnim artik cok raharsiz edici sürekli uzaniyorum ama yinede faydasi yok. Kasildigi zaman idrar torbasinada baski yapiyor sanirim hemen idrarim geliyor sürekli tuvalete gidiyorum. Sizin kasilmalarinuz ne kadarda bir oluyor. İnşallah 4 hafta daha dayanabiliriz
haklısın canım onu unutuyoruz hep. Allahım en hayırlısını göstersin sana , hepimize inşallah. Allah ne takdir ettiyse o olcak ama biz telaşlı hep.Cnm gunaydin iki aydir o kadar cok agladim ve o kadar cok sey duydum ki dr dan yok kaybetsek daha iyi yok kucugu kaybedelim buyuk bebek rahatlasin yok kromozomal bozukluk daha neler neler.
3 gune bir gidiyorum her an alabilirim diyor ve buyuk bebegim de gerilemeye basladi.yani cnm kisaca allahima havale ettim. O ne derse o olacak ne yaparsak bos nasip etmisse istedigi belirdegi zaman ve dk da olacak gonlunu ferahlat ve rabbime sigin o herseyin en iyisini biloyor
shopping Cnm sen nasılsın? Her sey yolunda mı? Merak ettim seni.Aklim sendeydi. Masallah canim. Allah yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ben üstten yapılan rahim ağzı ölçümüne güvenmiyorum artık. Benimki de 3,3 çıktı bu sefer üstten. Alttan bakmaya gerek yok dedi. Nasılsa yapacak bişey yok ilaca devam dedi.Benimde bugün nts vardi dr. Normal dedi rahim ağzınuda ölçtü 3.3 cm çıktı
Kiloları nasıldı?Benimde bugün nts vardi dr. Normal dedi rahim ağzınuda ölçtü 3.3 cm çıktı
Seninkilerin kilolari nasılKiloları nasıldı?
1630, 1650. Boyları 41 civarı.Seninkilerin kilolari nasıl
Gerçekten düşününce öyle canım, insan kndini özel hissediyo. Ama bu erken doğum sıkıntısı bezdiriyo. Allahım sana da nasip etsin tez zamanda inşallahkızlar dogumunuz yaklasmıs Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar eylesin inşaallah
benim kızlık hayalimdir ikiz annesi olmak ama 22 aydır gelmedi bebisimiz banada dua eder misiniz tekine bile razıyım:)Rabbim ne guzel size çift çift vermis.
Rabbim size sabır versin.Söyleyecek kelime bulamıyorum. Hep iyi haberlerinizi beklemiştim.Ecel işte.28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr) Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..
Canim ya basın sağolsun inşallah bidaha olur bebeklerin üzülme desek bile zor bi durum okurken ağladım gözlerim doldu ben bu kadar kötü olduysam rabbim sabır versin inşallah duacin olurlar hep bol bol dua etmeyi unutma28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr) Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..