- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
Canım gözünü korkutmayalım. Kasılmalar, sancılar, nstler.. İnşallah senin sakin geçer geri kalan kısmı..Teşekkür ederim de ilerledikçe başka sıkıntılar çıkıyor demissin ne gibi sıkıntılar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözünü korkutmayalım. Kasılmalar, sancılar, nstler.. İnşallah senin sakin geçer geri kalan kısmı..Teşekkür ederim de ilerledikçe başka sıkıntılar çıkıyor demissin ne gibi sıkıntılar ya
Haďi yaa off cok korkuyorum zaten iki düşük yaptım daha önce şimdi de ikiz gebelik çok şükür ama stresi de fazla oluyor allah yardimci miz olur inşaallah ya bir de yürüyüş yapıyor musunuz ben biraz korkuyorum hem düşükten hem erken doğumdan 10 dk yürüyüp bırakıyorumCanım gözünü korkutmayalım. Kasılmalar, sancılar, nstler.. İnşallah senin sakin geçer geri kalan kısmı..
Ben 25. Haftadan sonra çok zor yürüyodum. Sanki bacaklarım değil de karnım taşıyo beni gibi. Doktorun bi tehlike görmüyosa yürü tabi. Korktukça daha kötü oluyo ama insanın elinde değil. Kötümser olma şimdiden.Haďi yaa off cok korkuyorum zaten iki düşük yaptım daha önce şimdi de ikiz gebelik çok şükür ama stresi de fazla oluyor allah yardimci miz olur inşaallah ya bir de yürüyüş yapıyor musunuz ben biraz korkuyorum hem düşükten hem erken doğumdan 10 dk yürüyüp bırakıyorum
Cnm dediğin gibi 2.7 kotu bir deger değil ki ya.çok telaşlandırmışlar seni.sen yinede yat dikkat et .korkulacak bir durum yok.rahim ağzı çok dinamik bir bolge .uzunluk değişkenlik gosterebilir.insallah zamanında yawrularını kucagına alırsın merak etme.bırde 32. Haftayı da gectin say.çok çok iyiZaten alamıyorum ki 3 tane kan ilacı, 2 taneyi zorla alıyorum. Şeker yükleme yaptırmadığım için pekmez de vermiyo. Tokluk şekerime bakılmıştı sadece. 2,7 cm bana çok kısa gelmedi. Hatta burda baya bi erken haftalarda bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum doktor 2,7 ölçtü normal dedi diyodu. Açılmalarla bi ay yatanlar var diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum belki toparlar bidaki kontrolüme kadar rahim ağzı. 3,5 civarından 2 haftada 2,7 ye düştü. Şimdiye kadar hiç kısalmamıştı. Hastanede yatmak da çok stresli canım ya.
Teşekkür ederim sagol cokBen 25. Haftadan sonra çok zor yürüyodum. Sanki bacaklarım değil de karnım taşıyo beni gibi. Doktorun bi tehlike görmüyosa yürü tabi. Korktukça daha kötü oluyo ama insanın elinde değil. Kötümser olma şimdiden.
Ben 25. Haftadan sonra çok zor yürüyodum. Sanki bacaklarım değil de karnım taşıyo beni gibi. Doktorun bi tehlike görmüyosa yürü tabi. Korktukça daha kötü oluyo ama insanın elinde değil. Kötümser olma şimdiden.
Aklim sendeydi. Masallah canim. Allah yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin.Yazını yeni gördüm canım. İnşallah küçük olanı sonlandırmamışlardır bana 24.haftayı bile göremezsin küçük ölür, tek yumurta olduğu için de büyük de ya ölür ya sakat kalır dediler. Çok şükür 31.haftaya kadar geldik. evet bir tanesi hala geri ama inşallah ikisi de yaşayacak... bol bol dua et... Allah yardımcımız olsun...
Saol canım içimi ferahlattın. İnşallah zamanında gelirler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Valla ayağa kalkmaya korkar oldum. Biraz psikolojim de bozuldu sanırım.Cnm dediğin gibi 2.7 kotu bir deger değil ki ya.çok telaşlandırmışlar seni.sen yinede yat dikkat et .korkulacak bir durum yok.rahim ağzı çok dinamik bir bolge .uzunluk değişkenlik gosterebilir.insallah zamanında yawrularını kucagına alırsın merak etme.bırde 32. Haftayı da gectin say.çok çok iyi
10 güne bir doppler giriyorum kızlar. Biri geriden geliyor ama çok şükür gelişmeye devam ediyor. Kan akımı durmadığı sürece umudumuz var...Bu arada sanırım ben Kasım değil Ekim annesi olacağım. doktorum durumlarına bakacak 10 ekimde. eğer gelişim durduysa 13 ekimde (34.hafta) doğum olacak. yok idare edebilir gibiyse 1 hafta daha beklenecek.. sizler ne durumdasınız? doğum tarihinden falan bahsetti mi hiç doktorlarınız? İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
Hoşgeldin güzel haberlerine cok sevindim inşallah az kaldi böyle devam arada yaz merakta birakma bizleri10 güne bir doppler giriyorum kızlar. Biri geriden geliyor ama çok şükür gelişmeye devam ediyor. Kan akımı durmadığı sürece umudumuz var...Bu arada sanırım ben Kasım değil Ekim annesi olacağım. doktorum durumlarına bakacak 10 ekimde. eğer gelişim durduysa 13 ekimde (34.hafta) doğum olacak. yok idare edebilir gibiyse 1 hafta daha beklenecek.. sizler ne durumdasınız? doğum tarihinden falan bahsetti mi hiç doktorlarınız? İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
Sevindim canım. 10 gün sonra da herşey yolunda olur inşallah. Ben de çarşamba gitcem bakalım ne alemde serviks.Bu arada dünkü kontrolum cok iyi geçti dr.hersey yolunda dedi kizim biraz küçük ama normal dedi suyumunda iyi oldugunu soyledi kiloda almislar yatis yapmadilar eve gönderdiler. 10 gün sonra tekrar randevum var bakalım o zamana ne olacak
Bence ihmal etmeyin çok sancı varsa rahim ağzı açılır Allah korusun daha küçük ker git bi sancılarını baktir benimde senin haftanda vardı ama serum la iyi oldu ishaldendiKızlar tekrar merhaba ya dun geceden beri adet sancisi gün san cim oluyor belim ağrıyor bugün yururken birden sancı girdi zor ilerledim 25 +3 günlüğü z daha benim gibi olan varmi
Benim çift yumurta. İki ayrı kese. Arkadaşların çoğu çift olması lazım.Kızlar hepinizin tek yumurta ikizleri mi benim monokoryanik diamniyotik
Canım ihmal etme. Her sancı önemsenmez diyolar ama biz ikiz bekliyoruz. Mecbur.Kızlar tekrar merhaba ya dun geceden beri adet sancisi gün san cim oluyor belim ağrıyor bugün yururken birden sancı girdi zor ilerledim 25 +3 günlüğü z daha benim gibi olan varmi
Siz daha şanslısiniz çift yumurta olmasi tek yumurta aralarında zar var suları ayri benimBenim çift yumurta. İki ayrı kese. Arkadaşların çoğu çift olması lazım.
İnşallah olmaz oynama rahimde. Benim birden oldu. Artık çok geriyolar karnımı, baya acı veriyolar. Hareketlerini kasılma gibi hissediyorum. 32 de birden mi büyüdüler anlamadım. Herkes kendi için en iyi haftasını görür inşallah.Mrb kızlar Bnm drumda kasım 15i görürsen çok iyi dedi ya bakalım hayırlısı çift kese suyu eşi hepsi ayrı ikiz erkek bebek bekliyorum suanlik bi sorun yok bu hafta kasilmalarim başladı iki üç gündür ama rahim boyumda oynama olmadı henüz