2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Benimde sağdaki hareketli soldaki haraketleri çok az baştan beri gr olarakta düşük soldakinin

Canim durum cok da kotu olsa mudale ederlerdi hemen karamsar olma sakin.Bizide haberdar et durumdan
tek korkumuz küçük olanın beslenmesinin durması direnç sebebiyle. Onun dışında yavaş da olsa gelişiyor çok şükür. O yüzden her hafta kontrolümüz var... Şimdilik idare ediyoruz çok şükür ki

Ben de buna inanıyorum yer gök dua üstüne kurulu, dünyada bu düzen devam ediyorsa dualar sayesinde. İnşallah hayırlısı ile bebeklerinin ikisi de 30u da daha da ötesini anne karnında sağlıkla geçirirler ve sağsalim kucağına alırsın.[/QUOTE]
Amin canım amin cümlemiz inşallah...28+0 olduk bugün. dayanın diyorum kuzularıma en azından 1 ay daha...

Allah razı olsun canım. aynen her gün konuşuyorum onlarla. ben sizi bırakmayacağım siz de beni bırakmayın diyorum... Rabbim hayırlısıyla onlara ömür vermiştir inşallah. Yoksa doktor da tedavi de vesile sadece...
İnşallah sizin için en hayırlı olan zamanda gelirler şuan için gerekli tüm önlemleri alıyordur eminim Dr,un kiloları kaç şuan canım?
İnşallah canım. Dün gittim doktora (27+6), Biri 835 gr, diğeri 1164 gr olmuş. Çok şükür küçüğüm biraz daha büyümüş çok sevindirdi bizi. İnşallah böyle fark açılmadan devam eder.

Cok gecmis olsun canım moralini yüksek tut onlar daha cok etkileniyor hersey güzel olacak ikisinide kucagina alacaksin sürekli biyle düşün dualarim seninle allhim kimseyi yari yolda bırakmasın
Allah razı olsun canım. İnşallah, rabbim kimseyi evladının varlığı ile de yokluğu ile de sınamasın.

Amin canım amin cümlemiz inşallah...28+0 olduk bugün. dayanın diyorum kuzularıma en azından 1 ay daha...[/QUOTE]
Bir kaç gündür Yazmayinca merak etmistim. Ne guzel büyümüşler, daha da büyüyecek kuzucuklar Allah'ın izni ile.

Bir kaç gündür Yazmayinca merak etmistim. Ne guzel büyümüşler, daha da büyüyecek kuzucuklar Allah'ın izni ile.
Doga14 Doktor koşuşturmacası, moral düzeltmeye çalışma vs.derken giremedim nete. Amin canım amin. ne güzel insanlarsınız siz yaa. Çok teşekkür ediyorum ilgin için

Merhaba anneler, bnden bi kac hafta ondesiniz, size bisey soracaktim aceba kasilmalariniz oluyormu, ne sıklıkta oluyor, yani karniniz sertlesiyor mu, bnmkilerde ikiz ve kasilmalarim cok var korkuyorum??

Merhaba anneler, bnden bi kac hafta ondesiniz, size bisey soracaktim aceba kasilmalariniz oluyormu, ne sıklıkta oluyor, yani karniniz sertlesiyor mu, bnmkilerde ikiz ve kasilmalarim cok var korkuyorum??
Meraba canım. Ben 25. Haftada hissetmeye başladım kasılmaları. Sıklığını anlayamıyorum pek. Ama karnım çok sert oluyo yatmayınca. İlk başta çok korktum ama en son doktorum senin rahmin böyle galiba dedi, kasılmaya elverişli. Rahim ağZın etkilenmediği sürece sıkıntı yok. İnşallah etkilenmesin de. Tedavisi var zaten gerekirse yatarak. Ben şimdilik magnezyum ve progestana başladım. Korkma, korktukça daha kötü oluyo. Allah yardımcımız olsun.

Benim de var kasilmalarim gayet normal her hamilede oluyor onun icin magnezyum almalisin benim dr.um kasilmalarin coksa günde 2-3 tane al dedi bende öyle yapıyorum

Benim de var kasilmalarim gayet normal her hamilede oluyor onun icin magnezyum almalisin benim dr.um kasilmalarin coksa günde 2-3 tane al dedi bende öyle yapıyorum
Ben magnezyuma pek güvenemiyorum ya. Doktordan doktora fark var cidden. Benimki de bağırsaklarımı bozuyo diye 2 günde bir al dedi magnezyumu. Çünkü aşırı bağırsak hareketi de tetikleyici.Progestanı hergün al ihmal etme dedi. Rahimin uyarılma eşiğini yükseltiyomuş.

Sagolun kizlar cvplar icin, bn magnezyum aliyorum gunde bir defa, ama kasilmalarim dunden beri arttigi icin gunde ikiye cikardim, fitil kullanmiyorum, sık kasilma erken dogum belirtisi die de korkuyorum, bugun doktorla randevum var, bakalim ne diyecek. Ikiz olunca insa daha bi tiŕsiyor kasilmalardan.

Merhaba kızlar ben de 26+4 .haftayım yani 27. Haftadayım benimkiler de tek yumurta ikizleri,bende de kadılmalar oluyo ama magnezyum drum verdiği halde kullanmıyorum çünkü kalsiyumu azaltıyomuş vücuttaki,benimde çok diş ağrılarım olduğu için almaktan vazgeçtim.allah herkese sağlıklı bir doğum nasip etsin

Bende ayni 26+4 deyim ve tek yumurta ikizleri.kasilmalarim cok oluyo magnezyum kullanitorum.cok yoruluyorum

Gece agrilarim oluyo uyyamiyorum, gündüz o kadar değilde geceleri fena, böyle adet sancisi gibide oluyo, kasilma gibide

Bende ayni 26+4 deyim ve tek yumurta ikizleri.kasilmalarim cok oluyo magnezyum kullanitorum.cok yoruluyorum
Merhaba peki doktorunuz bu kasilmalarla ilgili bisey diyor mu, yani gunde kac defa olursa sorun olur, veya normal mi. Bndede iki uc gunde bir tyyuyor baya bi suruyor tekrarliuor yani. Magnezyumuda gunde ikiye cikariuotum oyle olunca.

Merhaba peki doktorunuz bu kasilmalarla ilgili bisey diyor mu, yani gunde kac defa olursa sorun olur, veya normal mi. Bndede iki uc gunde bir tyyuyor baya bi suruyor tekrarliuor yani. Magnezyumuda gunde ikiye cikariuotum oyle olunca.
Bu benim 3. Hamileligim ilkinde 22 haftalikken dogum basladi cok zor durduruldu zamaninda kucagima aldim.ikincisinde 24 haftalikken dogum basladi 36 haftaya kadar otelediler.bunda daha rahatim dra kasilmalari sormadim bile hayirlisi diyorum sadece..ama haftaya kontrole gidince soracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…