- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
Ayy rabbim yavrularinizi size bagislamis cok sukur ki, peki dogumun basladigini anliyormuydunuz yoksa, kontrollerde ogrenildi, ne gibi belirti vardi. Bnm ilk gebeligim, rabbime emanet ettim yavrularimi, sizde ins sagsalim kucaginiza alirsinizBu benim 3. Hamileligim ilkinde 22 haftalikken dogum basladi cok zor durduruldu zamaninda kucagima aldim.ikincisinde 24 haftalikken dogum basladi 36 haftaya kadar otelediler.bunda daha rahatim dra kasilmalari sormadim bile hayirlisi diyorum sadece..ama haftaya kontrole gidince soracagim.
Ben 29. Haftadayım bikaç gündür tam vajinamdan aşağı sanki bişey düşecekmiş gibi hissediyorum, ayakta durmaya korkuyorum. İdrar kaçırma gibi de değil. Çözemedim. Sizde böyle hisler oluyo mu?
Ben de bulamadım. Hiçbişey beğenemiyorum.Kızlar ben daha oglanlara isim bulamadim.
Ben de çok sinirli oluyorum genelde. Hele eşimin yaptığı yanlış bişeye hiç tahammülüm yok. Kendi işimi kendim görememek de beni sinirli yapıyo. Aksine deterjan, cif , duş jeli kokularını içime çekesim geliyo bu ara benim:)Kızlar ben birkaç gündür çok sinirliyim ya da ağlamaklıyım.Normalde böyle değildim.Su an en ufak bir şeye tahammülüm yok ve hiç elimde değil.İkiz bebek annesi olmak her yiğidin harcı değil biliyorumInşallah çabuk geçer .gece yarısı oldu ben hala uyuyamadım bile .Bugün temizlik yaptık.Temizlikçim basamaklı merdivenden düştü ,perde asarken.Benim de ayağıma çarptı Geridim kaldım.Su anda Detarjan kokularına tahammül edemiyorum ona da taktım gece gece.Siz neler yapıyorsunuz bu gibi durumlarda?
Çok cabuk yoruluyorum, dun yaptigimi bugün yaparken zorlaniyorum.
Ani sinirlenme bende de var..
Cinsel hayatiniz nasil, ben koç işten kaciyom, hicbisey yapmak istemiyom, zaten agrilarimda basladi, korkuyorum erken doğumdan
Bizde uzun zamandır cinsellik yok. Çok korkuyorum ben. Fitil bile atarken ödüm kopuyo. Çok kolay sinirlendiğimin de farkındayım ama hassasiyet gerekiyo bize karşı , napalım yani.Vallahi kızlar işimiz zorSinirliliği damarlarımda hiç bu kadar net hissetmemiştim. Eşime haksızlık etmemek için çok çabalıyorum ama dediğin gibi arkadaşım,bazen elimizde olmuyor. Cinselliğe gelince ne kadar kısa ve az o kadar iyi ,diye düşünüp kırmamaya çalışıyorum.Bu kadar hassas bir dönemdeyken ne cinselliği Allah Aşkınaaa diye haykırmak istesem de :) erkekler bizim tam olarak ne hissettiğimizi zaten anlayamıyor İçimizde iki tane can büyütüyoruz yaa , kolay mı? :) Yine de iyi ki varsınız:) Bu evreleri yalnız atlatmadığımı bilmek çok güzel :)
Lansinoh en iyisi. Ben bi kere sürdüm sonra unuttum. Evet sürmek lazım. Ablam ağlayarak emziriyodu.Benimde ağlama krizlerim oluyor hiç olmayacak bir şeyi aşırı büyütüp kriz yaratıyorum o yaş akacak ya illa işte birşeyi bahane ediyorum ama sonra sakinleşincede üzülüyorum kızımda etkileniyor bu durumdan ona açıklamaya çalışıyorum artık elimden birşey gelmiyor suçluluk duyuyorum sonunda yine.. Bu arada benim göğüs uçlarım da aşırı derecede kuruluk oldu şimdiden krem kullanmaya başlamak Lazım sanırım sizlerin Kullandığınız tavsiye edeceğiniz ürün varmı arkadaşlar?
0dolunay0 arkadaşım ne durumdasın? Herşey yolunda mı?