2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Bu benim 3. Hamileligim ilkinde 22 haftalikken dogum basladi cok zor durduruldu zamaninda kucagima aldim.ikincisinde 24 haftalikken dogum basladi 36 haftaya kadar otelediler.bunda daha rahatim dra kasilmalari sormadim bile hayirlisi diyorum sadece..ama haftaya kontrole gidince soracagim.
Ayy rabbim yavrularinizi size bagislamis cok sukur ki, peki dogumun basladigini anliyormuydunuz yoksa, kontrollerde ogrenildi, ne gibi belirti vardi. Bnm ilk gebeligim, rabbime emanet ettim yavrularimi, sizde ins sagsalim kucaginiza alirsiniz

Ben 29. Haftadayım bikaç gündür tam vajinamdan aşağı sanki bişey düşecekmiş gibi hissediyorum, ayakta durmaya korkuyorum. İdrar kaçırma gibi de değil. Çözemedim. Sizde böyle hisler oluyo mu?

evet arkadaşın sorduklarını ben de merak ediyorum nasıl anlaşılıyo ya. Maşallah size de bu arada. İnşallah ikizlerinizi de sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Herkesde farkli belirtiler olabilir.bendeki ilkinde gecmeyen bel agrisi bicak gibi saplaniyordu..karnim top gibi olmustu ve asagi inmisti hic kanamam falan olmamisti.ikincisinde leke tarzi kanama oldu ve ayaga kalktigim an belime agri saplaniyordu yururken vajinam yere dusecek gibi hissediyordum cok agriyordu.yine karnim ara ara top gibi oluyordu..birincisinde daha kotuydum dr yoktu cunku 1.5 gun sanci cekmistim gittigimde zor durdurdular..nidilat diye bi ilac kullandim ikisinde de dogum kasilmasini onluyor.

Ben 29. Haftadayım bikaç gündür tam vajinamdan aşağı sanki bişey düşecekmiş gibi hissediyorum, ayakta durmaya korkuyorum. İdrar kaçırma gibi de değil. Çözemedim. Sizde böyle hisler oluyo mu?

Aynen bende de var. Ayaktayken de oluyo, bazen yatarken de oluyo. Sanki bebiş disari cikacakmis gibi bi his, benim oğlanlar altli-ustluler alttakinin hareketleri olduğunu düşündüğümden korkmadim.

Kızlar ben birkaç gündür çok sinirliyim ya da ağlamaklıyım.Normalde böyle değildim.Su an en ufak bir şeye tahammülüm yok ve hiç elimde değil.İkiz bebek annesi olmak her yiğidin harcı değil biliyorum:KK43: Inşallah çabuk geçer .gece yarısı oldu ben hala uyuyamadım bile .Bugün temizlik yaptık.Temizlikçim basamaklı merdivenden düştü ,perde asarken.Benim de ayağıma çarptı Geridim kaldım.Su anda Detarjan kokularına tahammül edemiyorum ona da taktım gece gece.Siz neler yapıyorsunuz bu gibi durumlarda?

Kızlar ben birkaç gündür çok sinirliyim ya da ağlamaklıyım.Normalde böyle değildim.Su an en ufak bir şeye tahammülüm yok ve hiç elimde değil.İkiz bebek annesi olmak her yiğidin harcı değil biliyorum:KK43: Inşallah çabuk geçer .gece yarısı oldu ben hala uyuyamadım bile .Bugün temizlik yaptık.Temizlikçim basamaklı merdivenden düştü ,perde asarken.Benim de ayağıma çarptı Geridim kaldım.Su anda Detarjan kokularına tahammül edemiyorum ona da taktım gece gece.Siz neler yapıyorsunuz bu gibi durumlarda?
Ben de çok sinirli oluyorum genelde. Hele eşimin yaptığı yanlış bişeye hiç tahammülüm yok. Kendi işimi kendim görememek de beni sinirli yapıyo. Aksine deterjan, cif , duş jeli kokularını içime çekesim geliyo bu ara benim:)

Çok cabuk yoruluyorum, dun yaptigimi bugün yaparken zorlaniyorum.
Ani sinirlenme bende de var..
Cinsel hayatiniz nasil, ben koç işten kaciyom, hicbisey yapmak istemiyom, zaten agrilarimda basladi, korkuyorum erken doğumdan

Vallahi kızlar işimiz zor:KK43: Sinirliliği damarlarımda hiç bu kadar net hissetmemiştim. Eşime haksızlık etmemek için çok çabalıyorum ama dediğin gibi arkadaşım,bazen elimizde olmuyor. Cinselliğe gelince ne kadar kısa ve az o kadar iyi ,diye düşünüp kırmamaya çalışıyorum.Bu kadar hassas bir dönemdeyken ne cinselliği Allah Aşkınaaa diye haykırmak istesem de :) erkekler bizim tam olarak ne hissettiğimizi zaten anlayamıyor :KK43: İçimizde iki tane can büyütüyoruz yaa , kolay mı? :) Yine de iyi ki varsınız:) Bu evreleri yalnız atlatmadığımı bilmek çok güzel :)

Çok cabuk yoruluyorum, dun yaptigimi bugün yaparken zorlaniyorum.
Ani sinirlenme bende de var..
Cinsel hayatiniz nasil, ben koç işten kaciyom, hicbisey yapmak istemiyom, zaten agrilarimda basladi, korkuyorum erken doğumdan

Vallahi kızlar işimiz zor:KK43: Sinirliliği damarlarımda hiç bu kadar net hissetmemiştim. Eşime haksızlık etmemek için çok çabalıyorum ama dediğin gibi arkadaşım,bazen elimizde olmuyor. Cinselliğe gelince ne kadar kısa ve az o kadar iyi ,diye düşünüp kırmamaya çalışıyorum.Bu kadar hassas bir dönemdeyken ne cinselliği Allah Aşkınaaa diye haykırmak istesem de :) erkekler bizim tam olarak ne hissettiğimizi zaten anlayamıyor :KK43: İçimizde iki tane can büyütüyoruz yaa , kolay mı? :) Yine de iyi ki varsınız:) Bu evreleri yalnız atlatmadığımı bilmek çok güzel :)
Bizde uzun zamandır cinsellik yok. Çok korkuyorum ben. Fitil bile atarken ödüm kopuyo. Çok kolay sinirlendiğimin de farkındayım ama hassasiyet gerekiyo bize karşı , napalım yani. :KK1: Ben hem sinirleniyorum hem ağlıyorum. Ev içinde bile zor yürüyorum artık. Çünkü alttan aşırı vuruyolar, düşecekmiş bişey gibi. Korkuyorum. Sinirlerimi bozmak istemediğim için fazla bişey yapmaya kalkışmıyorum. Ama resmen hamaratlığım tuttu. Şunu da yapsam keşke diye gözüm kalıyo yapılacak işlerde. Bi de etrafımdakiler hamileliği abarttığımı düşünür gibi konuştukça da çok sinirleniyorum. Tek hamileler ikizleri anlayabilir mi bilemiyorum.

Benimde ağlama krizlerim oluyor hiç olmayacak bir şeyi aşırı büyütüp kriz yaratıyorum o yaş akacak ya illa işte birşeyi bahane ediyorum ama sonra sakinleşincede üzülüyorum kızımda etkileniyor bu durumdan ona açıklamaya çalışıyorum artık elimden birşey gelmiyor suçluluk duyuyorum sonunda yine.. Bu arada benim göğüs uçlarım da aşırı derecede kuruluk oldu şimdiden krem kullanmaya başlamak Lazım sanırım sizlerin Kullandığınız tavsiye edeceğiniz ürün varmı arkadaşlar?

Benimde ağlama krizlerim oluyor hiç olmayacak bir şeyi aşırı büyütüp kriz yaratıyorum o yaş akacak ya illa işte birşeyi bahane ediyorum ama sonra sakinleşincede üzülüyorum kızımda etkileniyor bu durumdan ona açıklamaya çalışıyorum artık elimden birşey gelmiyor suçluluk duyuyorum sonunda yine.. Bu arada benim göğüs uçlarım da aşırı derecede kuruluk oldu şimdiden krem kullanmaya başlamak Lazım sanırım sizlerin Kullandığınız tavsiye edeceğiniz ürün varmı arkadaşlar?
Lansinoh en iyisi. Ben bi kere sürdüm sonra unuttum. Evet sürmek lazım. Ablam ağlayarak emziriyodu.

Arkadaşlar ikizleriniz kac haftalikken kac kilo olmuşlar benim carsamba günü randevum 30+2 günlük olacağız bakalım benimkiler ne kadar olmuşlar

Doga14 Doga14 inşallah ya. I izmir123 benim en son acilde 1500 e 1300 çıktılar 29+1 de. Ama kendi doktorum daha düşük ölçtü. Hatta bi önceki ölçümüne göre birini daha düşük ölçtü. Takmadım pek. Değişiyo çocuğun duruşuna göre. Bakalım seninkiler ne çıkcak aynıyız.

X