2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Ca
ca

Can
Cok gecmis olsun arkadasim. Insaallah ikisinude saglikla vaktinde kucagina alirsin. Dualarim seninle ve bebislerinle[/QUOTE]canimmm ,Biz de dua edelim de iyi seyler olsun,Allah'im bebekler icin nasil hayirli yazdiysa o olacak.Moralini yuksek tutmaya calis.Dualarimiz seninle

0dolunay0
Canım çok üzüldüm ama verdiğin karara sevindim. İnşallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına sağsalim alırsın. Bol bol dua et. 32 haftaya kadar dayanabilseler inşallah sağlıklı doğarlar. Moralini yüksek tut Rabbim yardımcın olsun

Amin canım. Nedeni yok, kendiliğinden olan bir durum onun için bile en azından 30.haftayı görmeleri lazım yavrularımın...

Canim aklimdaydin kac gundur.Rabbim bebeklerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. 3 hafta fln dayanabilseler ne iyi olur.Gelismelerden haber et bana.Dualarim sizinle.
Amin canım Allah razı olsun sağ olasın... Bugün yine kontrol vardı. Bir hafta normal takip bir hafta doppler ile direnç kontrolü yapılacak. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuşturur bizi inşallah...

Can

Cok gecmis olsun arkadasim. Insaallah ikisinude saglikla vaktinde kucagina alirsin. Dualarim seninle ve bebislerinle
canimmm ,Biz de dua edelim de iyi seyler olsun,Allah'im bebekler icin nasil hayirli yazdiysa o olacak.Moralini yuksek tutmaya calis.Dualarimiz seninle[/QUOTE]

@Dolunay0 ben inanıyorum ikisinide sagsalim kucagina alacaksin. Dualarimiz senin ve yavrularin icin.Allah yardimcin olsun
Allah razı olsun kızlar. Rabbim sizleri yavrularınıza sağ salim, vaktinde kavuştursun inşallah... Dediğim gibi belki birinizin ettiği duanın yüzü suyu hürmetine Allah vaktinde ve eksiksiz olarak dünyaya gelmelerini nasip eder yavrularımın Fırsat buldukça Ayetel Kürsü okuyup üflüyorum karnıma. Yasin ve Fetih Suresi de faydalıymış. Yer gök dua üstüne derler belki biri şifalı olur... Sizler de aklınıza geldikçe Türkçe olarak birkaç cümle dua etseniz yavrularım ve benim için yeter...:-(

Amin canım Allah razı olsun sağ olasın... Bugün yine kontrol vardı. Bir hafta normal takip bir hafta doppler ile direnç kontrolü yapılacak. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuşturur bizi inşallah...
Canim durum cok da kotu olsa mudale ederlerdi hemen karamsar olma sakin.Bizide haberdar et durumdan

canimmm ,Biz de dua edelim de iyi seyler olsun,Allah'im bebekler icin nasil hayirli yazdiysa o olacak.Moralini yuksek tutmaya calis.Dualarimiz seninle

Allah razı olsun kızlar. Rabbim sizleri yavrularınıza sağ salim, vaktinde kavuştursun inşallah... Dediğim gibi belki birinizin ettiği duanın yüzü suyu hürmetine Allah vaktinde ve eksiksiz olarak dünyaya gelmelerini nasip eder yavrularımın Fırsat buldukça Ayetel Kürsü okuyup üflüyorum karnıma. Yasin ve Fetih Suresi de faydalıymış. Yer gök dua üstüne derler belki biri şifalı olur... Sizler de aklınıza geldikçe Türkçe olarak birkaç cümle dua etseniz yavrularım ve benim için yeter...:-([/QUOTE]

Ben de buna inanıyorum yer gök dua üstüne kurulu, dünyada bu düzen devam ediyorsa dualar sayesinde. İnşallah hayırlısı ile bebeklerinin ikisi de 30u da daha da ötesini anne karnında sağlıkla geçirirler ve sağsalim kucağına alırsın.

Selam ikiz anneleri bebisleriniz olsun :)

selected_79 sende 2010 kasim annesimiydin? Bende 2010 kasim annesiyim seni o topicten hatirliyorum yine yeniden kasim annesi nasip olacak insaALLAH bize masaALLAH bebeklerine
Evet canim 2010 kadim annelerini takip ediyordum. Ama kizcem aceleci cikti ekimde gelmisti. Sanirim sende hamilesin hayirlisiyla Allah kucaginada almayi nasip etsin.
Kismetse nezaman geliyo bebis.
Benimkiler ikiz inslh vaktinde gelrler

Evet canim 2010 kadim annelerini takip ediyordum. Ama kizcem aceleci cikti ekimde gelmisti. Sanirim sende hamilesin hayirlisiyla Allah kucaginada almayi nasip etsin.
Kismetse nezaman geliyo bebis.
Benimkiler ikiz inslh vaktinde gelrler

benim oglanda 8 kasim 2010 du ama 30 ekimde normal dogumla gelmisti :)
simdikide 12 kasim olarak gorunuyor termin buda abisi gibi ekimde gelebilir :)
insaALLAH saglikla gelir bebeklerin 2010 kasim anneleriyle gorusuyormusun? hepsi sirra kkadem basti bi kac kisi aktif galiba su anda. seni burda gordugumede cok sevindim eskiler canlandi gozumde:)

Seker testi yaptiran varmi ben dun yaptırdım bugün aradilar p.tesi daha detayli tekrar yapmak istiyorlar
Ben yaptirdim. Şekerim tahmin ettiğim gibi yüksek cikti. Dr diyet verdi. 15 gün sonra tekrar gel dedi testi tekrar edicek. Haftaya pztesi gidicem bakalim.

Benim başka sorunlar olduğu için ona sıra gelmedi bile selected_79 yaptırmıştı. İnşallah normaldir senin seviyen.
Rabbim yardimcin olsun. Bence en dogru karari vermissin. Durabildigi kadar dursunlar icerde. Allah en dogrusunu bilir. Buarada sende dikkat et kendine, dr kontrole nezaman cagirirsa git. Kuvezden korkma, inancini birakma. Bak hayirlisiyla bu haftalara geldin. Geriside gelecek inslh. 28 de dogum yapip kuvezde sut sagip veren anneleri okuyorum da simdi mslh 3 aylik olmus ikzleri.
Yer gok dua, dualarim seninle. Bide sen inancini birakma, guclu ol, sen guclu olki, onlarda senden guc alsinlar, annemiz bizi biramaz bizde onu birakmayalim desinler.

Amin canım. Nedeni yok, kendiliğinden olan bir durum onun için bile en azından 30.haftayı görmeleri lazım yavrularımın...
İnşallah sizin için en hayırlı olan zamanda gelirler şuan için gerekli tüm önlemleri alıyordur eminim Dr,un kiloları kaç şuan canım?

Şeker testim şükürler olsun temiz cikti icim rahatladi insallah seninkiside diyetle düzelir insülin ignesine gerek kalmaz

Cok gecmis olsun canım moralini yüksek tut onlar daha cok etkileniyor hersey güzel olacak ikisinide kucagina alacaksin sürekli biyle düşün dualarim seninle allhim kimseyi yari yolda bırakmasın

Slm bende nasipse kasımda ikizleriniz kucağıma alıcam .arkadaşlar siz alışverişbaşladinizmi.

Slm bende nasipse kasımda ikizleriniz kucağıma alıcam .arkadaşlar siz alışverişbaşladinizmi.
Hayırlı olsun canım saglıkla inş valla ben çogu alışverişimi tamamladım son zamanlar okudugum kadarıyla dışarı çıkmak güçleşiyormuş kimileri erken alışveriş için diyo son zamana bırak allah korusun kötü birley olursa üzülürmüşüm sanki hazırlık yapmasam üzülmicem nasip rabbim ne dediyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…