caİlgin için teşekkür ederim canım.Malesef iyi haber veremeyeceğim...Bebeğimin birinde kordon direnci var,son muayenede doktorum transfüzyon da başlamış gibi dedi, beni İstanbul'a Çapa'ya yolladı. Ordaki bir profesör arkadaşından randevu aldı. Dün gittik, transfüzyon var ama çok düşük o önemli deil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci var ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dediİstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok ne olur siz de dua edin
Cok gecmis olsun arkadasim. Insaallah ikisinude saglikla vaktinde kucagina alirsin. Dualarim seninle ve bebislerinle[/QUOTE]canimmm ,Biz de dua edelim de iyi seyler olsun,Allah'im bebekler icin nasil hayirli yazdiysa o olacak.Moralini yuksek tutmaya calis.Dualarimiz seninle"0dolunay0, post: 42, member: 648595"]ikisinide n teşekkür ederim canım.Malesef iyi haber veremeyeceğim...ğimin birinde kordon direnci var,son muayenede doktorum transfüzyon da başlamış gibi dedi, beni İstanbul'a Çapa'ya yolladı. Ordaki bir profesör arkadaşından randevu aldı. Dün gittik, transfüzyon var ama çok düşük o önemli deil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci var ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dediİstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok ne olur siz de dua edin
Amin canım. Nedeni yok, kendiliğinden olan bir durumCanım benim yaa. Neden böyle bişey oluşurmuş ki yaa. Rabbim büyük, ümidini kesme. En hayırlısı olsun inşallah. Erken doğum olmazsa bile sen erken doğurmayı tercih edip ikisini de küvözde kalmalarını göze alarak hayatta tutabilirsin belki.Allahım yardımcın olsun.
Amiiiin canım inşallah ya inşallah...İki yawrunuda sagsalim kucagına alacaksın merak etme.Allah yardımcın olsun.yarabbim sana ve bebeklerine güç versin
Amin canım Allah razı olsun sağ olasın... Bugün yine kontrol vardı. Bir hafta normal takip bir hafta doppler ile direnç kontrolü yapılacak. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuşturur bizi inşallah...Canim aklimdaydin kac gundur.Rabbim bebeklerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. 3 hafta fln dayanabilseler ne iyi olur.Gelismelerden haber et bana.Dualarim sizinle.
canimmm ,Biz de dua edelim de iyi seyler olsun,Allah'im bebekler icin nasil hayirli yazdiysa o olacak.Moralini yuksek tutmaya calis.Dualarimiz seninle[/QUOTE]Can
Cok gecmis olsun arkadasim. Insaallah ikisinude saglikla vaktinde kucagina alirsin. Dualarim seninle ve bebislerinle
0dolunay0
Canım çok üzüldüm ama verdiğin karara sevindim. İnşallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına sağsalim alırsın. Bol bol dua et. 32 haftaya kadar dayanabilseler inşallah sağlıklı doğarlar. Moralini yüksek tut Rabbim yardımcın olsun
Allah razı olsun kızlar. Rabbim sizleri yavrularınıza sağ salim, vaktinde kavuştursun inşallah... Dediğim gibi belki birinizin ettiği duanın yüzü suyu hürmetine Allah vaktinde ve eksiksiz olarak dünyaya gelmelerini nasip eder yavrularımın@Dolunay0 ben inanıyorum ikisinide sagsalim kucagina alacaksin. Dualarimiz senin ve yavrularin icin.Allah yardimcin olsun
Canim durum cok da kotu olsa mudale ederlerdi hemen karamsar olma sakin.Bizide haberdar et durumdanAmin canım Allah razı olsun sağ olasın... Bugün yine kontrol vardı. Bir hafta normal takip bir hafta doppler ile direnç kontrolü yapılacak. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuşturur bizi inşallah...
canimmm ,Biz de dua edelim de iyi seyler olsun,Allah'im bebekler icin nasil hayirli yazdiysa o olacak.Moralini yuksek tutmaya calis.Dualarimiz seninle
Evet canim 2010 kadim annelerini takip ediyordum. Ama kizcem aceleci cikti ekimde gelmisti. Sanirim sende hamilesin hayirlisiyla Allah kucaginada almayi nasip etsin.Selam ikiz anneleri bebisleriniz olsun :)
selected_79 sende 2010 kasim annesimiydin? Bende 2010 kasim annesiyim seni o topicten hatirliyorum yine yeniden kasim annesi nasip olacak insaALLAH bize masaALLAH bebeklerine
Evet canim 2010 kadim annelerini takip ediyordum. Ama kizcem aceleci cikti ekimde gelmisti. Sanirim sende hamilesin hayirlisiyla Allah kucaginada almayi nasip etsin.
Kismetse nezaman geliyo bebis.
Benimkiler ikiz inslh vaktinde gelrler
Ben yaptirdim. Şekerim tahmin ettiğim gibi yüksek cikti. Dr diyet verdi. 15 gün sonra tekrar gel dedi testi tekrar edicek. Haftaya pztesi gidicem bakalim.Seker testi yaptiran varmi ben dun yaptırdım bugün aradilar p.tesi daha detayli tekrar yapmak istiyorlar
Rabbim yardimcin olsun. Bence en dogru karari vermissin. Durabildigi kadar dursunlar icerde. Allah en dogrusunu bilir. Buarada sende dikkat et kendine, dr kontrole nezaman cagirirsa git. Kuvezden korkma, inancini birakma. Bak hayirlisiyla bu haftalara geldin. Geriside gelecek inslh. 28 de dogum yapip kuvezde sut sagip veren anneleri okuyorum da simdi mslh 3 aylik olmus ikzleri.Benim başka sorunlar olduğu için ona sıra gelmedi bileselected_79 yaptırmıştı. İnşallah normaldir senin seviyen.
İnşallah sizin için en hayırlı olan zamanda gelirler şuan için gerekli tüm önlemleri alıyordur eminim Dr,un kiloları kaç şuan canım?Amin canım. Nedeni yok, kendiliğinden olan bir durumonun için bile en azından 30.haftayı görmeleri lazım yavrularımın...
Şeker testim şükürler olsun temiz cikti icim rahatladi insallah seninkiside diyetle düzelir insülin ignesine gerek kalmazBen yaptirdim. Şekerim tahmin ettiğim gibi yüksek cikti. Dr diyet verdi. 15 gün sonra tekrar gel dedi testi tekrar edicek. Haftaya pztesi gidicem bakalim.
Rabbim yardimcin olsun. Bence en dogru karari vermissin. Durabildigi kadar dursunlar icerde. Allah en dogrusunu bilir. Buarada sende dikkat et kendine, dr kontrole nezaman cagirirsa git. Kuvezden korkma, inancini birakma. Bak hayirlisiyla bu haftalara geldin. Geriside gelecek inslh. 28 de dogum yapip kuvezde sut sagip veren anneleri okuyorum da simdi mslh 3 aylik olmus ikzleri.
Yer gok dua, dualarim seninle. Bide sen inancini birakma, guclu ol, sen guclu olki, onlarda senden guc alsinlar, annemiz bizi biramaz bizde onu birakmayalim desinler.
Cok gecmis olsun canım moralini yüksek tut onlar daha cok etkileniyor hersey güzel olacak ikisinide kucagina alacaksin sürekli biyle düşün dualarim seninle allhim kimseyi yari yolda bırakmasınAmin canım. Nedeni yok, kendiliğinden olan bir durumonun için bile en azından 30.haftayı görmeleri lazım yavrularımın...
Hayırlı olsun canım saglıkla inş valla ben çogu alışverişimi tamamladım son zamanlar okudugum kadarıyla dışarı çıkmak güçleşiyormuş kimileri erken alışveriş için diyo son zamana bırak allah korusun kötü birley olursa üzülürmüşüm sanki hazırlık yapmasam üzülmicem nasip rabbim ne dediyse o olurSlm bende nasipse kasımda ikizleriniz kucağıma alıcam .arkadaşlar siz alışverişbaşladinizmi.