2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Benim tek mi çift mi belli değil.En azından doktorum emin olamıyor.İkisi de kız.Tahmini doğum tarihi 11 Kasım tabi o zamana kadar beklerlerse
Ekledim canım. İlk haftalardaki ultrason fotosunu yükle bizimkilere göre yorum yapalım

Evet ben biraz erken yaptirdim,19. Haftada.
Bebeklerin her organi ayrıntılı olarak inceleniyor. Hangi sehirdesin.. bulabilirsen perinatologa yaptirirsan daha iyi olur diye düşünüyorum
İzmirdeyim ben kızımı doğum yaptıran Dr,Um Prof.ve perinatolog ordan fiyat aldım ikiz için 450 tl imiş özel hastanelerin çoğunda radyologlar yapıyormuş araştırıyorum ama bir an önce randevu almam gerekli

merhabalar hepinizin bebişlerini allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
arkadaşlar bir sorum olacak . klomen kullanarakmı ikiz gebelik oldu yoksa normal genetik olarakmı ikiz bebeklerinz oldu .. merak ediyorum klomen kullanıyorum ben 5. kutuya başlıycam ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş bu hapı içenlerin .sizin tecrübeleriniz neler oldu

Ben tablo nerde bulamadım incelemek istemiştim ayrıca benimde ekleyin çift yumurta ik

tabloyu incelemek istedim bulamadım bu arada benide ekleyebilirseniz çift yumurta ve ikiside erkek
Sen ekliymişsin zaten, cinsiyetlerini de ekledim. Bu başlığın 1.sayfasında canım

Slm kizlar aranıza yeni katıldım benimde ikiz gebelik ikiside erkek sizden ricam ıst. Avrupa yakasında oturan varmı hangi hastanelere gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar lütfen önerilerinize ihtiyacım var Ayrıntılı ultrason için gittiğin hastanede radyologlar çekim yapıyormuş sizce mutlaka perinatoloğamı gitmeliyim içim rahat değil karar veremedim yada Ayrıntılı ultrasonu hiç yaptırmayanınız varmı bunu her Dr mutlaka istermi Noolurr acil cvp yazın

Canim ben ilk hamileligimde gittigim hastanedeki radyolog bakmisti. Bunda memlekete geldim 250 tl ye prof. Perinatolig yaptı. Ama surekli hastası olmayinca çokta ilgilenmedi. Yarim saat bile sürmedi. Rahim agzi uzunlugunu bile ölcmedi. belki kendi yasadigim sehirde devam ettiğim hastanede yaptirsaydim daha mi iyi olurdu diye düşünüyorum

Canım benim doktorum zaten her muaynede renkli ultrosonla ayrıntılı bir şekilde inceliyor o yüzden gerek görmüyorum eger doktorun illa yaptıracsksın diyorsa yaptır için rahat eder

Eğer ters bir durum görürse perinatologa yönlendirirler zaten seni canım. O yüzden radyolog da olur

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bende Allah korusun ters bir durum varsa radyoloğun gözünden kaçarsa diye Endişe ediyorum .kendi doktorumda Ayrıntılı olarak inceliyor renkli ultrasonla ama yinede farklı bir hekim daha Görsün istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…