Ekledim canım. İlk haftalardaki ultrason fotosunu yükle bizimkilere göre yorum yapalımBenim tek mi çift mi belli değil.En azından doktorum emin olamıyor.İkisi de kız.Tahmini doğum tarihi 11 Kasım tabi o zamana kadar beklerlerse
İzmirdeyim ben kızımı doğum yaptıran Dr,Um Prof.ve perinatolog ordan fiyat aldım ikiz için 450 tl imiş özel hastanelerin çoğunda radyologlar yapıyormuş araştırıyorum ama bir an önce randevu almam gerekliEvet ben biraz erken yaptirdim,19. Haftada.
Bebeklerin her organi ayrıntılı olarak inceleniyor. Hangi sehirdesin.. bulabilirsen perinatologa yaptirirsan daha iyi olur diye düşünüyorum
Ben tablo nerde bulamadım incelemek istemiştim ayrıca benimde ekleyin çift yumurta ikEkledim canım. İlk haftalardaki ultrason fotosunu yükle bizimkilere göre yorum yapalım
tabloyu incelemek istedim bulamadım bu arada benide ekleyebilirseniz çift yumurta ve ikiside erkek
Sen ekliymişsin zaten, cinsiyetlerini de ekledim. Bu başlığın 1.sayfasında canımBen tablo nerde bulamadım incelemek istemiştim ayrıca benimde ekleyin çift yumurta ik
tabloyu incelemek istedim bulamadım bu arada benide ekleyebilirseniz çift yumurta ve ikiside erkek
Ben Atakent Acıbademe gidiyorum cnm çok memnunumSlm kizlar aranıza yeni katıldım benimde ikiz gebelik ikiside erkek sizden ricam ıst. Avrupa yakasında oturan varmı hangi hastanelere gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz
Hoşgeldiniz gebelik haftamız ve cinsiyetleriniz aynı çift yumurtamı ?Slm kizlar aranıza yeni katıldım benimde ikiz gebelik ikiside erkek sizden ricam ıst. Avrupa yakasında oturan varmı hangi hastanelere gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz
Canim ben ilk hamileligimde gittigim hastanedeki radyolog bakmisti. Bunda memlekete geldim 250 tl ye prof. Perinatolig yaptı. Ama surekli hastası olmayinca çokta ilgilenmedi. Yarim saat bile sürmedi. Rahim agzi uzunlugunu bile ölcmedi. belki kendi yasadigim sehirde devam ettiğim hastanede yaptirsaydim daha mi iyi olurdu diye düşünüyorumArkadaşlar lütfen önerilerinize ihtiyacım var Ayrıntılı ultrasPerinatologa gittiğin hastanede radyologlar çekim yapıyormuş sizce mutlaka perinatoloğamı gitmeliyim içim rahat değil karar veremedim yada Ayrıntılı ultrasonu hiç yaptırmayanınız varmı bunu her Dr mutlaka istermi Noolurr acil cvp yazın
Hosbulduk çift gorunuyo dedi ince bir zar görünüyor dedi drHoşgeldiniz gebelik haftamız ve cinsiyetleriniz aynı çift yumurtamı ?
Dr adı ve muane ücreti ne kadarBen Atakent Acıbademe gidiyorum cnm çok memnunum
Arkadaşlar lütfen önerilerinize ihtiyacım var Ayrıntılı ultrason için gittiğin hastanede radyologlar çekim yapıyormuş sizce mutlaka perinatoloğamı gitmeliyim içim rahat değil karar veremedim yada Ayrıntılı ultrasonu hiç yaptırmayanınız varmı bunu her Dr mutlaka istermi Noolurr acil cvp yazın[/QUOTE. Canım benim doktorum zaten her muaynede renkli ultrosonla ayrıntılı bir şekilde inceliyor o yüzden gerek görmüyorum eger doktorun illa yaptıracsksın diyorsa yaptır için rahat eder
Eğer ters bir durum görürse perinatologa yönlendirirler zaten seni canım. O yüzden radyolog da olurArkadaşlar lütfen önerilerinize ihtiyacım var Ayrıntılı ultrason için gittiğin hastanede radyologlar çekim yapıyormuş sizce mutlaka perinatoloğamı gitmeliyim içim rahat değil karar veremedim yada Ayrıntılı ultrasonu hiç yaptırmayanınız varmı bunu her Dr mutlaka istermi Noolurr acil cvp yazın
Muayene sgk lı 90 tl doktorumda Mesut KaymanDr adı ve muane ücreti ne kadar
Saol canim arastiririmMuayene sgk lı 90 tl doktorumda Mesut Kayman