"0dolunay0, post: 42, member: 648595"]ikisinide n teşekkür ederim canım.Malesef iyi haber veremeyeceğim...ğimin birinde kordon direnci var,son muayenede doktorum transfüzyon da başlamış gibi dedi, beni İstanbul'a Çapa'ya yolladı. Ordaki bir profesör arkadaşından randevu aldı. Dün gittik, transfüzyon var ama çok düşük o önemli deil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci var ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dedi
İstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona
ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok
ne olur siz de dua edin