2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Seker testi yaptiran varmi ben dun yaptırdım bugün aradilar p.tesi daha detayli tekrar yapmak istiyorlar

Ben yaptırdım çokşükür bir sıkıntı çıkmadı. Eğer yüklemede bir yükseklik gördülerse onun için istemişlerdir bir üst yüklemeyi. Onda bir şey çıkmaz inşallah.

Kizlar gunaydin
Kasiklarima dogru baski var sanki sidik torbaniz dolar da sikistirirya onun gibi. Dizlerimi karnima cekince sanci oluyor. Bu normal mi?
Pazartesi gunu ayrintili ultrasona giricem.

Selam ikiz anneleri bebisleriniz hayirli olsun :)

selected_79 selected_79 sende 2010 kasim annesimiydin? Bende 2010 kasim annesiyim seni o topicten hatirliyorum yine yeniden kasim annesi nasip olacak insaALLAH bize masaALLAH bebeklerine :KK19:

Kizlar gunaydin
Kasiklarima dogru baski var sanki sidik torbaniz dolar da sikistirirya onun gibi. Dizlerimi karnima cekince sanci oluyor. Bu normal mi?
Pazartesi gunu ayrintili ultrasona giricem.
Günaydın kasıklarda rahim büyümesine bağlı sancılar ve baskı oluyor bendede bazen adet Sancısına benzer sancılar oluyor ama dinlenince geçiyor.ayrıntılı ultrasonu kim yapacak sizin ?

Ben 26. Haftadayım belimde çekilme gibi ağrılar oluyo. Yatınca da geçmiyo , üşüttüm mü naaptım bilmiyorum. Bu haftada olanlarda durum nedir?

Günaydın kasıklarda rahim büyümesine bağlı sancılar ve baskı oluyor bendede bazen adet Sancısına benzer sancılar oluyor ama dinlenince geçiyor.ayrıntılı ultrasonu kim yapacak sizin ?
Bugun de devam ediyor kasilma gerilme. Hareketlerimi kisitliyor. Medical park bahcelievlere gidicem sizler nerede yaptirdiniz? Dogum icin uygun ve iyi yer bulan var mi?

Ben 26. Haftadayım belimde çekilme gibi ağrılar oluyo. Yatınca da geçmiyo , üşüttüm mü naaptım bilmiyorum. Bu haftada olanlarda durum nedir?
Seninle aramızda 1 gün var sadece.Aynı durumdayız hatta bazen kasıklarımın değişik yerlerinde de batıyor gibi sancı oluyor sonra geçiyor.

Merhaba diger konuyu bulamadim.Doktora gitcektiniz son durum ne acaba
İlgin için teşekkür ederim canım.Malesef iyi haber veremeyeceğim...Bebeğimin birinde kordon direnci var,son muayenede doktorum transfüzyon da başlamış gibi dedi, beni İstanbul'a Çapa'ya yolladı. Ordaki bir profesör arkadaşından randevu aldı. Dün gittik, transfüzyon var ama çok düşük o önemli deil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci var ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dedi:KK61::KK61:İstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona:cry:ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok :KK43: ne olur siz de dua edin :KK43:

İlgin için teşekkür ederim canım.Malesef iyi haber veremeyeceğim...Bebeğimin birinde kordon direnci var,son muayenede doktorum transfüzyon da başlamış gibi dedi, beni İstanbul'a Çapa'ya yolladı. Ordaki bir profesör arkadaşından randevu aldı. Dün gittik, transfüzyon var ama çok düşük o önemli deil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci var ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dedi:KK61::KK61:İstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona:cry:ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok :KK43: ne olur siz de dua edin :KK43:

Allah yardımcın olsun :KK43: doktorun detaylı incelemesi iyi olmuş ama Allah'tan ümit kesilmez, inşallah bu saydıkları ihtimal olarak kalır ve bebeklerini sağsalim kucağına alırsın. Dua ettikçe sen ve bebeklerin için de edeceğim. Inşallah Allah ikisini de sağsalim sana bağışlar.

Allah yardımcın olsun :KK43: doktorun detaylı incelemesi iyi olmuş ama Allah'tan ümit kesilmez, inşallah bu saydıkları ihtimal olarak kalır ve bebeklerini sağsalim kucağına alırsın. Dua ettikçe sen ve bebeklerin için de edeceğim. Inşallah Allah ikisini de sağsalim sana bağışlar.
Allah razı olsun canım... İnşallah canım inşallah ya... Güçlü olmaya moralimi bozmamaya çalışıyorum ama en ufak şeyde gözlerim dolu dolu oluyor :KK61:Rabbim yardımcımız olsun, ikisini de sağ salim küvözde çok kalmadan kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:110:

"0dolunay0, post: 42, member: 648595"]ikisinide n teşekkür ederim canım.Malesef iyi haber veremeyeceğim...ğimin birinde kordon direnci var,son muayenede doktorum transfüzyon da başlamış gibi dedi, beni İstanbul'a Çapa'ya yolladı. Ordaki bir profesör arkadaşından randevu aldı. Dün gittik, transfüzyon var ama çok düşük o önemli deil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci var ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dedi:KK61::KK61:İstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona:cry:ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok :KK43: ne olur siz de dua edin :KK43:[/QUOTE]
Cok gecmis olsun arkadasim. Insaallah ikisinude saglikla vaktinde kucagina alirsin. Dualarim seninle ve bebislerinle

"0dolunay0, post: 42, member: 648595"]ikisinide n teşekkür ederim canım.Malesef iyi haber veremeyeceğim...ğimin birinde kordon direnci var,son muayenede doktorum transfüzyon da başlamış gibi dedi, beni İstanbul'a Çapa'ya yolladı. Ordaki bir profesör arkadaşından randevu aldı. Dün gittik, transfüzyon var ama çok düşük o önemli deil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci var ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dedi:KK61::KK61:İstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona:cry:ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok :KK43: ne olur siz de dua edin :KK43:
Cok gecmis olsun arkadasim. Insaallah ikisinude saglikla vaktinde kucagina alirsin. Dualarim seninle ve bebislerinle[/QUOTE]
Sağ ol canım Allah razı olsun. Rabbim kimseyi evladının varrlığı ile de yokluğu ile de sınamasın :KK43:

Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış arkadaşım ve sürekli olumlu yönde telkinde bulun kendine ,senin inancın çok önemli Allah büyük nelere Kadir doktorların inanmadığı mucizeler oluyor bizimde dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun canım dualarımız senin ve bebeklerinle inş sagsaglim alırsın ikisinide kucagına rabbim herseyin hayırlısını versin bilemiyoruz ki bizi neler bekliyor umudunu duanı eksik etme elbette canı veren allah en dogrusunu yapmışsın eger bu dünyada nasibi varsa bütün zorluklara o küçücük yüregide bedenide dayanır gönlünü ferah tut rabbim neyler neylerse güzel eyler

Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış arkadaşım ve sürekli olumlu yönde telkinde bulun kendine ,senin inancın çok önemli Allah büyük nelere Kadir doktorların inanmadığı mucizeler oluyor bizimde dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun canım dualarımız senin ve bebeklerinle inş sagsaglim alırsın ikisinide kucagına rabbim herseyin hayırlısını versin bilemiyoruz ki bizi neler bekliyor umudunu duanı eksik etme elbette canı veren allah en dogrusunu yapmışsın eger bu dünyada nasibi varsa bütün zorluklara o küçücük yüregide bedenide dayanır gönlünü ferah tut rabbim neyler neylerse güzel eyler
Allah razı olsun canlar... En çok ihtiyacım olan şey dua... Olur da birinizin içten duası yüzü suyu hürmetine Rabbim yavrularımı sağ salim bana bağışlar...:KK43: veren de Allah alacak ya da yaşatacak olan da... Ben de öyle internette tedavi, bilgi vs.arıyorum ama nafile... Yarın yine doktora gideceğim bakalım muayene sıklığı ne olacak bundan sonra. Rabbim "Şafi" sıfatıyla şifa verir inşallah...:KK43:

Canım benim yaa. Neden böyle bişey oluşurmuş ki yaa. Rabbim büyük, ümidini kesme. En hayırlısı olsun inşallah. Erken doğum olmazsa bile sen erken doğurmayı tercih edip ikisini de küvözde kalmalarını göze alarak hayatta tutabilirsin belki. :KK43: Allahım yardımcın olsun.

Allah razı olsun canım... İnşallah canım inşallah ya... Güçlü olmaya moralimi bozmamaya çalışıyorum ama en ufak şeyde gözlerim dolu dolu oluyor :KK61:Rabbim yardımcımız olsun, ikisini de sağ salim küvözde çok kalmadan kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:110:
İki yawrunuda sagsalim kucagına alacaksın merak etme.Allah yardımcın olsun.yarabbim sana ve bebeklerine güç versin

Canim aklimdaydin kac gundur.Rabbim bebeklerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. 3 hafta fln dayanabilseler ne iyi olur.Gelismelerden haber et bana.Dualarim sizinle.

X