2015 Kasım İkiz Anneleri :)

0dolunay0 çift yumurta ikside erkek, isim henüz yok, oooofff bebekler gelecek daha isimleri yok, kesin nüfuz dairesinde kimlik cikarirken yazdircaz birşeyler

Bu arada tablo çok güzel olmuş ellerine emeğine saglik

merhaba ikiz anneleri bende 11 haftalik ikizlerime hamileyim sizlere sorum ben daha cok yeni olmasina ragmen zorluk yasiyorum dusuk tehlikem var yatiyorum surekli ayrica hazimsizlik istahsizlik kabizlik resmen bunalima grdim acaba sizinde zor geciyormu yoksa benmi abartiyorum ayrica evime giremiyorum kokusu midemi bunaldiriyo annemlerde yatmak zorundayim byle durum yasan varmi

Benim tek mi çift mi belli değil.En azından doktorum emin olamıyor.İkisi de kız.Tahmini doğum tarihi 11 Kasım tabi o zamana kadar beklerlerse

Her gün başka bir sorun yaşarsın bu gayet normal.Bende de mide bulantıları çok olmuştu.53 kilodan 49 kiloya düşmüştüm.Sonrasında mide yanması yaşadım.Ara ara kabızlık yaşıyorum.Hergün farklı bir sorunum oluyor.Ancak sabretmeye çalışıyorum.Benim bulantılarım 17.haftada bitmişti.O zamana kadar ne yemek yaptım ne de yedim.

Yok merak etme gayet normalsin. Ben 2 ay su bile içemedim. Acaba bi daha su içebilecek miyim diye düşünüyodum. Sabah olsun istemiyodum, geceden yarın napcam , nasıl yicem bişeyler diye dertleniyodum. 2 günde bir serum alıyodum. Hem de doğal yoldan ikiz yani. 7 kilo verdim. 14. Haftada geçti çok şükür aşırı hallerim. Senin de az kalmıştır umarım. 12 den sonra hafiflemesi gerek. Sabır sabır..

Slm arkadaşlar pazartesi günü Dr kontrolümüz vardı Ayrıntılı şekilde inceleme yaptı fakat iki hafta sonrası için Ayrıntılı ultrason istedi şu bir saat kadar sürenden nerde yaptırsam karar veremiyorum sizler yaptırdınızmı ve fiyat olarak nekadara yaptırdınız ? Bu arada tablo yapılmış sanırım ama ben bulamadım tabloyu nerdeki

benim 2. hamileligim. 4 yasinda bir oglum var hamdolsun. Tek bebek hamileligini bilmesem hamilelik böyle bisey diye düşünürdüm. Ama inan bana ikiz gebelik cok cok farkli. Ilk 3 ay benimde regl kanaması gibi kanamam olmuştu. Cok ciddi bir bulantim olmadi ama hazımsızlık, nefes darlığı,çarpıntı çok olmustu ve hala da var. Burnum sürekli tıkalı ve nefes alamıyorum. Gece uykuya dalmak neredeyse imkansız. Ama bunlar cok normal bence. 2 can taşıyoruz kolay mi. Onlarin kipirtilarini hissedince herseye deger diyorsun. Hepimize sağlıklı vaktinde dogumlar inşaallah

Merhaba bizim hamilelik haftamız yakınmış siz Ayrıntılı ultrason yaptırdınızmı doktorum istedi iki hafta sonra yaptırmam gerekiyor kararsız kaldım

Merhaba bizim hamilelik haftamız yakınmış siz Ayrıntılı ultrason yaptırdınızmı doktorum istedi iki hafta sonra yaptırmam gerekiyor kararsız kaldım
Evet ben biraz erken yaptirdim,19. Haftada.
Bebeklerin her organi ayrıntılı olarak inceleniyor. Hangi sehirdesin.. bulabilirsen perinatologa yaptirirsan daha iyi olur diye düşünüyorum

Rica ederim canım ekledim seni de, Nghnhn da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…