İnşallah canım inşallahTeşekkür ederim canım. İnşallah sadece bunlardan ibarettir benimkiler de. Hepimizinki de.
Başlığın 1.sayfası canımCanım anasayfa dediğin nere oluyo ya?
Teşekkür ederimSlm tablomuz güzel olmuş benimde cift yumurta ikizi biri kız diğeri erkek
Canım ben kendimiz ekleyebiliyoruz sandım. Denedim olmadı. Benim de bi kız bi erkek , çift yumurta yani. 23 kasım.Teşekkür ederimEkledim canım
Senle herşeyimiz aynı canım. Hayırlı doğumlarımız olur inşallah.Slm tablomuz güzel olmuş benimde cift yumurta ikizi biri kız diğeri erkek
Ne bayrami halay çekerim halayYok artık!! Sırf 10 kilo bebek varmış içinde! Nasıl erken doğurmamış hayret valla. Benimkiler 2,5kg olsa doğduklarında bayram ederim. :)
Her gün başka bir sorun yaşarsın bu gayet normal.Bende de mide bulantıları çok olmuştu.53 kilodan 49 kiloya düşmüştüm.Sonrasında mide yanması yaşadım.Ara ara kabızlık yaşıyorum.Hergün farklı bir sorunum oluyor.Ancak sabretmeye çalışıyorum.Benim bulantılarım 17.haftada bitmişti.O zamana kadar ne yemek yaptım ne de yedim.merhaba ikiz anneleri bende 11 haftalik ikizlerime hamileyim sizlere sorum ben daha cok yeni olmasina ragmen zorluk yasiyorum dusuk tehlikem var yatiyorum surekli ayrica hazimsizlik istahsizlik kabizlik resmen bunalima grdim acaba sizinde zor geciyormu yoksa benmi abartiyorum ayrica evime giremiyorum kokusu midemi bunaldiriyo annemlerde yatmak zorundayim byle durum yasan varmi
Yok merak etme gayet normalsin. Ben 2 ay su bile içemedim. Acaba bi daha su içebilecek miyim diye düşünüyodum. Sabah olsun istemiyodum, geceden yarın napcam , nasıl yicem bişeyler diye dertleniyodum. 2 günde bir serum alıyodum. Hem de doğal yoldan ikiz yani. 7 kilo verdim. 14. Haftada geçti çok şükür aşırı hallerim. Senin de az kalmıştır umarım. 12 den sonra hafiflemesi gerek. Sabır sabır..merhaba ikiz anneleri bende 11 haftalik ikizlerime hamileyim sizlere sorum ben daha cok yeni olmasina ragmen zorluk yasiyorum dusuk tehlikem var yatiyorum surekli ayrica hazimsizlik istahsizlik kabizlik resmen bunalima grdim acaba sizinde zor geciyormu yoksa benmi abartiyorum ayrica evime giremiyorum kokusu midemi bunaldiriyo annemlerde yatmak zorundayim byle durum yasan varmi
benim 2. hamileligim. 4 yasinda bir oglum var hamdolsun. Tek bebek hamileligini bilmesem hamilelik böyle bisey diye düşünürdüm. Ama inan bana ikiz gebelik cok cok farkli. Ilk 3 ay benimde regl kanaması gibi kanamam olmuştu. Cok ciddi bir bulantim olmadi ama hazımsızlık, nefes darlığı,çarpıntı çok olmustu ve hala da var. Burnum sürekli tıkalı ve nefes alamıyorum. Gece uykuya dalmak neredeyse imkansız. Ama bunlar cok normal bence. 2 can taşıyoruz kolay mi. Onlarin kipirtilarini hissedince herseye deger diyorsun. Hepimize sağlıklı vaktinde dogumlar inşaallahmerhaba ikiz anneleri bende 11 haftalik ikizlerime hamileyim sizlere sorum ben daha cok yeni olmasina ragmen zorluk yasiyorum dusuk tehlikem var yatiyorum surekli ayrica hazimsizlik istahsizlik kabizlik resmen bunalima grdim acaba sizinde zor geciyormu yoksa benmi abartiyorum ayrica evime giremiyorum kokusu midemi bunaldiriyo annemlerde yatmak zorundayim byle durum yasan varmi
Merhaba bizim hamilelik haftamız yakınmış siz Ayrıntılı ultrason yaptırdınızmı doktorum istedi iki hafta sonra yaptırmam gerekiyor kararsız kaldımbenim 2. hamileligim. 4 yasinda bir oglum var hamdolsun. Tek bebek hamileligini bilmesem hamilelik böyle bisey diye düşünürdüm. Ama inan bana ikiz gebelik cok cok farkli. Ilk 3 ay benimde regl kanaması gibi kanamam olmuştu. Cok ciddi bir bulantim olmadi ama hazımsızlık, nefes darlığı,çarpıntı çok olmustu ve hala da var. Burnum sürekli tıkalı ve nefes alamıyorum. Gece uykuya dalmak neredeyse imkansız. Ama bunlar cok normal bence. 2 can taşıyoruz kolay mi. Onlarin kipirtilarini hissedince herseye deger diyorsun. Hepimize sağlıklı vaktinde dogumlar inşaallah
Evet ben biraz erken yaptirdim,19. Haftada.Merhaba bizim hamilelik haftamız yakınmış siz Ayrıntılı ultrason yaptırdınızmı doktorum istedi iki hafta sonra yaptırmam gerekiyor kararsız kaldım
aynen valla amiiiin amiiin aminNe bayrami halay çekerim halay
Rabbim hepimizin bebislerini 2,5 kilo ve üstü dogurmayi nasip etsin
0dolunay0 çift yumurta ikside erkek, isim henüz yok, oooofff bebekler gelecek daha isimleri yok, kesin nüfuz dairesinde kimlik cikarirken yazdircaz birşeyler
Bu arada tablo çok güzel olmuş ellerine emeğine saglik
Rica ederim canım0dolunay0 çift yumurta ikside erkek, isim henüz yok, oooofff bebekler gelecek daha isimleri yok, kesin nüfuz dairesinde kimlik cikarirken yazdircaz birşeyler
Bu arada tablo çok güzel olmuş ellerine emeğine saglik