- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
Ben 63 ile hamile kaldim suan 70. Bu ay hic kilo Alamadim. Bide hamilelik sşekeri cikti diyetteyim, nasil beslenecek bu bebekler hic bilmiyomSevgili arkadaşlar şuan hamileliğimin 26.haftası içindeyim.Ancak çevrem az kilo aldığım için bana kızıyor53 ile hamile kaldım 49 kiloya düştüm şimdide 56 kiloyum.Halbuki daha dün doktor bebeklerin kilosunun iyi olduğunu söyledi.Sizlerin kilo alımı nasıl.Bir de bende çatlaklar oluşmaya başladı bile sizde durum nedir?
Ee yuh yaniDün akşam ikiz çocukları olan bir bayanla tanıştımda psikolojimi bozdu.Bebeklerin prematüre doğar çok yemen lazım diye.Kendisi tamı tamına 60 kilo almış
Kizlar cuma Dr kontrolün vardi. Oglanlar 560-570gr rahim agzi falan normal ciktida seker yuklemesinde seker yuksek dedi 162 cikti. 15 gunluk diyet verdi sonra test tekrarlancak. Ama bisey degisececegini sanmam zaten listeyi uyguluyodum. Zaten şekerli birşey yedek üzümde dahil bayilcak gibi oluyordum. Sekerden suheleniyodum gerçek ten de şeker fikri. Ailede şeker yok. Bende ilk defa karsilasiyorum, itiraf etmek gerekirse korkuyorum.
Santaferi her gün icmeme rağmen kanimda düşük cikti ilaci gunde2 te cikardi. Galiba ben ikizlere ywtemiyorum, çok üzülüyorum
Kuzummm şüphelenmiştin sen zaten. Korkma canım tam tersi sağlıklı kilo alacaksınız üçünüz de. Dediğin gibi uygulaması zor ama her şey kuzularrımız içinKizlar cuma Dr kontrolün vardi. Oglanlar 560-570gr rahim agzi falan normal ciktida seker yuklemesinde seker yuksek dedi 162 cikti. 15 gunluk diyet verdi sonra test tekrarlancak. Ama bisey degisececegini sanmam zaten listeyi uyguluyodum. Zaten şekerli birşey yedek üzümde dahil bayilcak gibi oluyordum. Sekerden suheleniyodum gerçek ten de şeker fikri. Ailede şeker yok. Bende ilk defa karsilasiyorum, itiraf etmek gerekirse korkuyorum.
Santaferi her gün icmeme rağmen kanimda düşük cikti ilaci gunde2 te cikardi. Galiba ben ikizlere ywtemiyorum, çok üzülüyorum
Tansiyonu kafana takacağına sevin aksine. Gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyonla beraber risk arttırır. Bak motivasyon olsun benim normalim 9-6. 26. haftamdayım hala 9-6. Yükselmesin de. Düşük tansiyon yüksekten çok çok daha iyidir.İnslh hamilelik le birlikte geçer gider. Net ten okuduklarim beni endişelendirdi. Özelliklede hamilelik şekeri geçirenlerin cocuklarinin ilerde şeker hastasi olma ihtimali yükselmiş nadil uzulmeyim.
Benim perizdede en çok üzüldüğüm karpuzun ve dondurmanin yasak olusu, zaten içim bagrim yaniyo.. bide bende tansiyon hamilekten itibaren hep düşük. 10-6 benim normalim oldu. Bu rakkam kesinlikle yukselmez ama düşer.
Canım bu sıcaklarda dayanmak zor haklısın ama mecbur bebekler için. Deme öyle karpuz, dondurma filan . Üzme kendini de. Şeker hariç bol bol sebze ağırlıklı yiceksin ne güzel. Bebeklere en iyi kilo aldıran şey. Benim tansiyonum da 10/6 . Yükselmesinden iyidir. İkiz anneleri olarak daha metanetli olmalıyız ya, neden olmuyoİnslh hamilelik le birlikte geçer gider. Net ten okuduklarim beni endişelendirdi. Özelliklede hamilelik şekeri geçirenlerin cocuklarinin ilerde şeker hastasi olma ihtimali yükselmiş nadil uzulmeyim.
Benim perizdede en çok üzüldüğüm karpuzun ve dondurmanin yasak olusu, zaten içim bagrim yaniyo.. bide bende tansiyon hamilekten itibaren hep düşük. 10-6 benim normalim oldu. Bu rakkam kesinlikle yukselmez ama düşer.
Benim doktorum onlar ya bebek hareketleridir ya da rahimdeki doğuma hazırlık kasılmalarıdır dedi.Hiçbir şey de vermedi.Bana pek bi yorum yapmadı. Normal veya erken doğum belirtisi de demedi. Nasıl olunca kasılmadır da demedi, anlatmadı. Soru işaretleriyle doluyum.Sana bi açıklma yaptı mı? Ben anlattım hissettiklerimi. Kasılmadır dedi öyle hissediyosan. Direkt progestan verdi ve magnezyum verdi. Nst ye de yolladı 0-20 arası çıktı sancı. Kendi yoktu doktorumun, acil doktoru baktı önemli bişey yok dedi. Ben çok korkuyorum.
Evet kadın birisini 5 kilo birisini 4.900 doğurmuşNasıl yani bebeklerinin ikisi de o civarda mı doğmuş? Onda şeker olmuştur fark etmemiştir. O kadar kilo almaya gebelik zehirlenmesi olmamış iyi ki.
Sen nasıl hissediyosun ki? Benim sanki karnım patlıcakmış gibi oluyo. Üst tarafı göbek çevrem yer yer sertleşiyo, acıyo.,geriliyo. Ayakta biraz kalsam taş gibi oluyo karnım. Senin şikayetlerin de böyle miydi? Ya da hala böyle mi? Bi doktora daha görünmek istiyorum.Benim doktorum onlar ya bebek hareketleridir ya da rahimdeki doğuma hazırlık kasılmalarıdır dedi.Hiçbir şey de vermedi.
Yok artık!! Sırf 10 kilo bebek varmış içinde! Nasıl erken doğurmamış hayret valla. Benimkiler 2,5kg olsa doğduklarında bayram ederim. :)Evet kadın birisini 5 kilo birisini 4.900 doğurmuş
Ayakta durmakta zorlanıyorum karnım inanılmaz gergin oluyor.Yürüyüş yaparken falan bazen nefes bile alamıyorum kasıldığımı hissediyorum.Bunlar bildiğim kadarıyla braxton hicks kasılmaları deniyor.Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.Ama bende çok korkuyorum.Çünkü annem ikiz bebeklerini erken doğumla kaybettiSen nasıl hissediyosun ki? Benim sanki karnım patlıcakmış gibi oluyo. Üst tarafı göbek çevrem yer yer sertleşiyo, acıyo.,geriliyo. Ayakta biraz kalsam taş gibi oluyo karnım. Senin şikayetlerin de böyle miydi? Ya da hala böyle mi? Bi doktora daha görünmek istiyorum.
Kadının boyu 1.80nin üzerindeydi maşallahı vardı yaniYok artık!! Sırf 10 kilo bebek varmış içinde! Nasıl erken doğurmamış hayret valla. Benimkiler 2,5kg olsa doğduklarında bayram ederim. :)
http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/ bunu oku canım, rahatlarsın inşallahSen nasıl hissediyosun ki? Benim sanki karnım patlıcakmış gibi oluyo. Üst tarafı göbek çevrem yer yer sertleşiyo, acıyo.,geriliyo. Ayakta biraz kalsam taş gibi oluyo karnım. Senin şikayetlerin de böyle miydi? Ya da hala böyle mi? Bi doktora daha görünmek istiyorum.
http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/ bunu oku canım, rahatlarsın inşallah
Teşekkür ederim canım. İnşallah sadece bunlardan ibarettir benimkiler de. Hepimizinki de.http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/ bunu oku canım, rahatlarsın inşallah
Canım anasayfa dediğin nere oluyo ya?http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/ bunu oku canım, rahatlarsın inşallah