- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 42
Maşallah isimleride pek Güzel dizidenmi esinlendinBen medikalpark hastanesine gidiyorum şuan ama değiştirmeyi düşünüyorum çınarlıya gitme niyetindeyim bende doktora karar vermeye çalışıyordum siz memnunsunuzdur herhalde tavsiye Üzerinemi seçtiniz Drunuzu
merhabalar deneyımlı ıkız annelerı yada ıkız bebeklere hamılere olan arkadslar..besık sorununu nasıl cozdunuz kızlar..park yatak mı alınmalı normal mobılya olanlardan mı ? cok kararsızım deneyımsızım de ılk hamılelıgım..sız nasıl cozdunuz bu sorunu? bazı kısıler tek yatakta uzunca bı sure ıkızlerın yatabılecegını soyluyo bazılarıda bırbırlerını uyandırır dıyolar..bırde hemen oda hazırlanmalı mı cocuga yoksa yatak odasında mı kalmalı besıkler?
lutfenn cevappppp....
..
ayy canım cok sagol kararsızlıgım gıttı sayende bende mobılya dıyodum dedıklerınden sonra kesınlestı fıkrım tesekkurler.. senınde bebeklerın hayırlı olsun canım ıns sag salım kucagımıza alırız hepımız.Hayirli olsun bebeklerini saglikla kucagina al insaaallah.
Ben ikizlerim icin iki tane ayri mobilya yatak alacagim. Yatak odama yanima alacagim hemen ayiramam. Ikiz annesi arkadasimdan duydugum kadariyla tek yatakta kesinlikle uyandiriyorlarmis birbirlerini. Ayri al dedi. Park yatak icin de iyi tasinabilir vs ama ileriye.donuk degil,mutlaka mobilya yatak aliniyorpark yatak bosa cikiyor dedi. Bende sallanabilen mobilya yatak alacagim canim.
Benimde kizimdan kalan park yatagim var. Sezer yan doğum yaptigimdan, üst tarafina takilan alt açma yerinde hep kizimin altini aldim, üstünü değiştirdim. Egilmedidigim için çok rahat ettim. Simdi kismet olursa ilk zamanlar birlikte yatiricam. Zaten anne karnindada birliktelerdi, ayirmak istemem. Birbirlerine de zaten alisik olacaklar. Park yatağa sigmaz olduklari da da ( duruma gore bakicam bakalim bebekler nasil rahat edecek, zaman gösterecek) bi park yatak daha alrim yada direk yataga yatiririm.
Bide hemen bebek arabasi almayi düşünmüyorum. Zaten kis bebekleri olacak. Soguklarda hep icerdeyiz. Helebi hayirlisiyla saglicakla doğsunlar ilerde aliriz. Pahali alisverisler için acele etmeye gerek yok. Zaten bizde masraflar iki kati olucak. Temkinli gitmekte fayda var. Bebek doğunca da bi dünya masraflari olcak.
ayy canım cok sagol kararsızlıgım gıttı sayende bende mobılya dıyodum dedıklerınden sonra kesınlestı fıkrım tesekkurler.. senınde bebeklerın hayırlı olsun canım ıns sag salım kucagımıza alırız hepımız.
Kızlar takmayayım takmayayım diyorum dayanamıyorum. Eşim de yeter yaptığın vesvese diyor ondan size yazayım derdim. Bugün artık 17+6 hamileliğim benim bu kızlar kendilerini hissettirmiyorlar. Bu 2. hamileliğim hissetmem gerekmez mi? Oğlumu 19. haftada hissetmiştim e 19 geldi çattı. Bunlar bir de iki taneler.
Bir de bu aralar burun kanamalarım başladı. Son bir haftada 3 kere burnum kanadı. Çok uzun süreli değil, internette de normal diyor diye doktora sormadım bile. Sizlerde burun kanaması yaşayan oldu mu?
SLM KIZLAR ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BENİMDE 1 ARALIK DOĞUMDU TEK YUMURTA İKİZLERİM VAR AYRI YATAK OLMASI ÇOK İYİ YOKSA BİRBİRLERİNİN AYAKLARINI TUTUYOLAR TEKMELİYOLAR İLERDE DÖNMEK İSTEDİKLERİNDE BİRBİRLERİNE GİRİYOLARayy canım cok sagol kararsızlıgım gıttı sayende bende mobılya dıyodum dedıklerınden sonra kesınlestı fıkrım tesekkurler.. senınde bebeklerın hayırlı olsun canım ıns sag salım kucagımıza alırız hepımız.
Birkaç sorum olacak hangi ilaçları kullanıyorsun şuan ,Dr.un kullandığı ultrason nasıl medikalpark ta herşey son sistem gibi ilk bakışta mesela ama Dr ların kullandığı ultrason iki boyutlu birde doğum ücreti hakkında telefonda bilgi vermediler Sigorta kapsamında dogum ücreti nekadar bilginiz varmı ?Sagol canim. Dizitv diye bir proogram izledik az once. Orda duyduk dizide varmis Elif ve Ömer...
bilmiyorduk inan.
Benim en sevdigim erkek ismi Ömer. Esimin en sevdigi kiz ismi de Elif. O yuDen koyalim dedik.
Ben dr.mu tavsiye uzerine buldum. Memnunum da. Sevecen ve kibar biri dr.um. tavsiye ederim.
Birkaç sorum olacak hangi ilaçları kullanıyorsun şuan ,Dr.un kullandığı ultrason nasıl medikalpark ta herşey son sistem gibi ilk bakışta mesela ama Dr ların kullandığı ultrason iki boyutlu birde doğum ücreti hakkında telefonda bilgi vermediler Sigorta kapsamında dogum ücreti nekadar bilginiz varmı ?
bana en son Dr kan ilacı Şişe olarak verdi günde bir tane ama TADI çok fena zor içiyorum birde balık Yağı verdi vitamin vermedi .doğum fiyatları fena değilmiş randevu alıcam şimdi cevaplar için çok teşekkürler son bir soru ne sıklıkta kontrole çağırıyor Dr?Ben famodin mide ilaci ve kan ilaci kullaniyorum. Cok bulantim oldugunda da bulanti ilaci zofran zydis kullaniyorum.
Ultrason cihazi olarak 3 botyutlu var benim dr.umda. sigortaliysan egee dogum uucreti 1500-1750 arasi degisiyor cnm
bana en son Dr kan ilacı Şişe olarak verdi günde bir tane ama TADI çok fena zor içiyorum birde balık Yağı verdi vitamin vermedi .doğum fiyatları fena değilmiş randevu alıcam şimdi cevaplar için çok teşekkürler son bir soru ne sıklıkta kontrole çağırıyor Dr?
Bende hissetmiyorum. Arada sertlesmeler oluyo, onlari hareket olarak yorumluyorum. Donuyorlardir diye teselli buluyom. Yoksa başka hareket yokKızlar takmayayım takmayayım diyorum dayanamıyorum. Eşim de yeter yaptığın vesvese diyor ondan size yazayım derdim. Bugün artık 17+6 hamileliğim benim bu kızlar kendilerini hissettirmiyorlar. Bu 2. hamileliğim hissetmem gerekmez mi? Oğlumu 19. haftada hissetmiştim e 19 geldi çattı. Bunlar bir de iki taneler.
Bir de bu aralar burun kanamalarım başladı. Son bir haftada 3 kere burnum kanadı. Çok uzun süreli değil, internette de normal diyor diye doktora sormadım bile. Sizlerde burun kanaması yaşayan oldu mu?
SLM KIZLAR ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BENİMDE 1 ARALIK DOĞUMDU TEK YUMURTA İKİZLERİM VAR AYRI YATAK OLMASI ÇOK İYİ YOKSA BİRBİRLERİNİN AYAKLARINI TUTUYOLAR TEKMELİYOLAR İLERDE DÖNMEK İSTEDİKLERİNDE BİRBİRLERİNE GİRİYOLAR
Kizlar carsamba kalp atislari icin gidecez cok heycanliyim nolur dua edin bana
Yarın randevum gosterirlerse yarin belli olacak cinsiyetleriTahmini doğum tarihimiz sizle aynı:) cinsiyeti öğrendiniz mi?