hadı ya bak sen su yaramazlara :) pekı en azından bı kac ay aynı yatsalar sorun olurmu? malum bı anda ıkı besık almak zor..SLM KIZLAR ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BENİMDE 1 ARALIK DOĞUMDU TEK YUMURTA İKİZLERİM VAR AYRI YATAK OLMASI ÇOK İYİ YOKSA BİRBİRLERİNİN AYAKLARINI TUTUYOLAR TEKMELİYOLAR İLERDE DÖNMEK İSTEDİKLERİNDE BİRBİRLERİNE GİRİYOLAR
Meraba , hoşgeldin. Mono derken tüp bebekle ilgili terimler sanırım anlamadım.Meraba kızlar sat 21 Şubat ve allahım izin verirse kasımda kucağıma alcam yavrularimi. Benim monoamniyotik monokaryonik tek yumurta ikizlerim.onyedinci haftam dayım şimdiye kadar iyi geçti beni çok zorlanmadı ama nedense içim hiç rahat değil sürekli acaba iyiler mi diye düşünüyorum benim gibi mono mono ikiz bekleyen var mı.paylaşalım konuşalım ikizlerimizi
Meraba , hoşgeldin. Mono derken tüp bebekle ilgili terimler sanırım anlamadım.
Hayır canım tedaviyle değil doğal yoldan hamile kaldım monoamniyotik monokaryonik tek kesenin icinde tek plasenta dan besleniyor yani aralarında zar yok ikisi yan yana dip dibe buyuyorlarMeraba , hoşgeldin. Mono derken tüp bebekle ilgili terimler sanırım anlamadım.
Tek yumurta yani, anladım canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimkiler çift yumurta, biri kız biri erkek . Allahım hepimizin yardımcısı olsun . Ben çok hareketlerini hissediyorum. Sizlerde durum ne?Hayır canım tedaviyle değil doğal yoldan hamile kaldım monoamniyotik monokaryonik tek kesenin icinde tek plasenta dan besleniyor yani aralarında zar yok ikisi yan yana dip dibe buyuyorlar
6. AYINA KADAR RAHAT BERABER YATIYOLAR CANIM 6.5 AYLIK OLDULAR YENİ YENİ BİRBİRLERİNİ RAHATSIZ EDİYOLARhadı ya bak sen su yaramazlara :) pekı en azından bı kac ay aynı yatsalar sorun olurmu? malum bı anda ıkı besık almak zor..
İNSALLAH SIKINTISIZ BI ŞEKİLDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ BENİMKİ MONOKORYONİK Dİ AMNİYOTIKTI YİNEDE BAYA SIKINTILI OLDU İYİ Bİ PERİNATOLOG EŞLİĞİNDE RAHAT ATLATTIKHayır canım tedaviyle değil doğal yoldan hamile kaldım monoamniyotik monokaryonik tek kesenin icinde tek plasenta dan besleniyor yani aralarında zar yok ikisi yan yana dip dibe buyuyorlar
ooo tamam ıyı o zaman en azından ılk ay bırıne obur aybırıne olacak sekılde besık alınır...pekı kacıncı aydan sonra cocukları odalarına koyabılırız yanı yatak odasından kendı odalarına ?6. AYINA KADAR RAHAT BERABER YATIYOLAR CANIM 6.5 AYLIK OLDULAR YENİ YENİ BİRBİRLERİNİ RAHATSIZ EDİYOLAR
benımkılerde monokoryonık dıamnıyotık canım..aralarında boy yada kılo olarak ne kadar fark var senınkılerın? bırde perınatologa ne ıcın gıttınız? ona mı gıtmek lazım yanı? bılmıyorum da kusura bakamyın..İNSALLAH SIKINTISIZ BI ŞEKİLDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ BENİMKİ MONOKORYONİK Dİ AMNİYOTIKTI YİNEDE BAYA SIKINTILI OLDU İYİ Bİ PERİNATOLOG EŞLİĞİNDE RAHAT ATLATTIK
15inci haftanın sonlarına dogru ogrenmıstım ben canım..İkiz anneleri ne zaman öğrendiniz cinsiyetlerini kaçıncı haftada ? İkili testte doktor soylemedi bana
Ay canım benim ya deneyimli biri olarak sana sormak istediğim çok şey var bu arada ikizlerinin cinsiyeti ne doktor beni de perinolaga yönlendirdi daha gitmedim perinolag muaenesi normal muayeneden farklı mi oluyoİNSALLAH SIKINTISIZ BI ŞEKİLDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ BENİMKİ MONOKORYONİK Dİ AMNİYOTIKTI YİNEDE BAYA SIKINTILI OLDU İYİ Bİ PERİNATOLOG EŞLİĞİNDE RAHAT ATLATTIK
Ne peki cnm cinsiyetleri benim ikili testte biri için sanki erkek bak bişey sarkıyo dedi oburu için bişey demedi acaba şimdi gitsem belli olurmu en iyisi haftaya gidiyim 14. Hafta dolunca15inci haftanın sonlarına dogru ogrenmıstım ben canım..
bence bi 15.haftayı bekle canım..bırı erkek bırı hala gostermıyo benım.Ne peki cnm cinsiyetleri benim ikili testte biri için sanki erkek bak bişey sarkıyo dedi oburu için bişey demedi acaba şimdi gitsem belli olurmu en iyisi haftaya gidiyim 14. Hafta dolunca
Benim ogluslar arasinda 2 gün fark var. Dr bu fark doğana kadar değişkendir. Acilabilr , kapanabilir de dedi. Normal mis.Benimde biri erkek diğeri icinde kiz dedi aralaribda fark yoktu ilk defa aralarindaki fark artmis 4 gun olmuş inşallah zamanla kapanir
.dolunay0, post: 41311980, member: 648595"]Tablo nereden yapılıyor, bulamadım da canımbulursan yazar mısın ekleyeyim hemen