2015 Kasım İkiz Anneleri :)

SLM KIZLAR ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BENİMDE 1 ARALIK DOĞUMDU TEK YUMURTA İKİZLERİM VAR AYRI YATAK OLMASI ÇOK İYİ YOKSA BİRBİRLERİNİN AYAKLARINI TUTUYOLAR TEKMELİYOLAR İLERDE DÖNMEK İSTEDİKLERİNDE BİRBİRLERİNE GİRİYOLAR
hadı ya bak sen su yaramazlara :) pekı en azından bı kac ay aynı yatsalar sorun olurmu? malum bı anda ıkı besık almak zor..

Meraba kızlar sat 21 Şubat ve allahım izin verirse kasımda kucağıma alcam yavrularimi. Benim monoamniyotik monokaryonik tek yumurta ikizlerim.onyedinci haftam dayım şimdiye kadar iyi geçti beni çok zorlanmadı ama nedense içim hiç rahat değil sürekli acaba iyiler mi diye düşünüyorum benim gibi mono mono ikiz bekleyen var mı.paylaşalım konuşalım ikizlerimizi

Meraba kızlar sat 21 Şubat ve allahım izin verirse kasımda kucağıma alcam yavrularimi. Benim monoamniyotik monokaryonik tek yumurta ikizlerim.onyedinci haftam dayım şimdiye kadar iyi geçti beni çok zorlanmadı ama nedense içim hiç rahat değil sürekli acaba iyiler mi diye düşünüyorum benim gibi mono mono ikiz bekleyen var mı.paylaşalım konuşalım ikizlerimizi
Meraba , hoşgeldin. Mono derken tüp bebekle ilgili terimler sanırım anlamadım.

Hayır canım tedaviyle değil doğal yoldan hamile kaldım monoamniyotik monokaryonik tek kesenin icinde tek plasenta dan besleniyor yani aralarında zar yok ikisi yan yana dip dibe buyuyorlar
Tek yumurta yani, anladım canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimkiler çift yumurta, biri kız biri erkek . Allahım hepimizin yardımcısı olsun . Ben çok hareketlerini hissediyorum. Sizlerde durum ne?:anneadayı:

Hayır canım tedaviyle değil doğal yoldan hamile kaldım monoamniyotik monokaryonik tek kesenin icinde tek plasenta dan besleniyor yani aralarında zar yok ikisi yan yana dip dibe buyuyorlar
İNSALLAH SIKINTISIZ BI ŞEKİLDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ BENİMKİ MONOKORYONİK Dİ AMNİYOTIKTI YİNEDE BAYA SIKINTILI OLDU İYİ Bİ PERİNATOLOG EŞLİĞİNDE RAHAT ATLATTIK

6. AYINA KADAR RAHAT BERABER YATIYOLAR CANIM 6.5 AYLIK OLDULAR YENİ YENİ BİRBİRLERİNİ RAHATSIZ EDİYOLAR
ooo tamam ıyı o zaman en azından ılk ay bırıne obur aybırıne olacak sekılde besık alınır...pekı kacıncı aydan sonra cocukları odalarına koyabılırız yanı yatak odasından kendı odalarına ?

İNSALLAH SIKINTISIZ BI ŞEKİLDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ BENİMKİ MONOKORYONİK Dİ AMNİYOTIKTI YİNEDE BAYA SIKINTILI OLDU İYİ Bİ PERİNATOLOG EŞLİĞİNDE RAHAT ATLATTIK
benımkılerde monokoryonık dıamnıyotık canım..aralarında boy yada kılo olarak ne kadar fark var senınkılerın? bırde perınatologa ne ıcın gıttınız? ona mı gıtmek lazım yanı? bılmıyorum da kusura bakamyın..

Ay canım benim ya deneyimli biri olarak sana sormak istediğim çok şey var bu arada ikizlerinin cinsiyeti ne doktor beni de perinolaga yönlendirdi daha gitmedim perinolag muaenesi normal muayeneden farklı mi oluyo

Ne peki cnm cinsiyetleri benim ikili testte biri için sanki erkek bak bişey sarkıyo dedi oburu için bişey demedi acaba şimdi gitsem belli olurmu en iyisi haftaya gidiyim 14. Hafta dolunca
bence bi 15.haftayı bekle canım..bırı erkek bırı hala gostermıyo benım.

Benimde biri erkek diğeri icinde kiz dedi aralaribda fark yoktu ilk defa aralarindaki fark artmis 4 gun olmuş inşallah zamanla kapanir

Kizlar ben hala doktorumu secmedim. Dogum yapacagim hastanede kontrollere gitmek istiyorum. İstanbulda hangi hastane ve dr tercih ve tavsiyeleriniz?
Dogum yapilacak hastanenin mutlaka yenidogan yogun bakimi olmasi onemli. Hemsire gorumcem Samatya'da calisiyor ve kucuk bir hastanede dogum yapacagina devlette dogur daha iyi diyor. Ben henuz karar veremedim ama takip icin ilgili bir dr ariyorum.

Benimde biri erkek diğeri icinde kiz dedi aralaribda fark yoktu ilk defa aralarindaki fark artmis 4 gun olmuş inşallah zamanla kapanir
Benim ogluslar arasinda 2 gün fark var. Dr bu fark doğana kadar değişkendir. Acilabilr , kapanabilir de dedi. Normal mis.

dolunay0, post: 41311980, member: 648595"]Tablo nereden yapılıyor, bulamadım da canım :KK43: bulursan yazar mısın ekleyeyim hemen :KK66:
.

Az once denemeye calistim istedigim gibi gorunmedi, msji gonderince bide sen dene, belki senin bilg.da olur[/QUOTE]
Evi taşıdık bir süredir giremedim. Henüz internetimiz bağlanmadı telefondan giriyorum. Netimiz gelince yapabilirim inşallah

Bu arada 20 Haziran'da kontrolümüz vardı. Diğer kuzumun da cinsiyeti belli oldu. İki tane paşa geliyor ❤ :KK68: Darısı sağlıkla, hayırlısıyla tüm isteyenlere inşallah. Muayene günümüzde 17+6'da idik. Biri 180 gr, biri 200 gr. İnşallah aralarındaki fark çok açılmadan sağ salim, vaktinde, kuvöze girmeden kucağıma alırım yavrularımı :KK68:
Arada kayma gibi, hava gibi, boşluk gibi şeyler hissediyorum göbek deliğimin oralarda, sanırım yakında hareketlerini hissedeceğim :KK70:

Mslh canim.. bebislerin tombis tombis olurda kuveze girmeden hep beraber evinize gelrsiniz inslh..

Bide bu halde ev mi tasidin. Allah yardimcin olsun. Allah saglicakla yeni evinde oturmayi nasip etsin..

X