2015 Kasım İkiz Anneleri :)

2 günd kasıklarım baya ağrıyor, korkutuyor, koşa koşa tuvalete gidiyorum kanama mı var yoksa diye çok şükür bir şey yok. sanırım göbeğim büyüyor
Allah korusun. Yerlesiyodur bebisler. Benimde agrilarim cok var. Bide tuvaletim cok varms gibi oluyo, bi gidiyom, bi kasik yapiyom

Allah korusun. Yerlesiyodur bebisler. Benimde agrilarim cok var. Bide tuvaletim cok varms gibi oluyo, bi gidiyom, bi kasik yapiyom

ben öne doğru eğilip biraz karnımı sıkıştırıyorum öyle daha çok yapabiliyorum. Yoksa iki dakikada bir dediğin gibi sürekli bir tuvaletim varmış hissi.

Seldolunay0.pt: 41311980, member:ugrasmafablo nereden yapılıyo. bulamadım da canım bulursan yazar mısın ekleyeyim hemen [/QUOTE]
KK da tablo yapma yeri yok . Exzelle felan ugrasmadan soylede olur. Sen aradaki bosluklari duzenlersin tabletten bukadar oluyo
Anne adi . Tahmini dogum tarihi . Bebis cisiyetleri . onceki cocuk
Selected_79 1 aralik 2 erkek Var( 1 kiz)

Gibi de olur. Burdan cevap bolumunden yaptim simdi.. arkadaslari bilgilerini not alip buraya ekleyebileriz.. tablele cok zorlandim. Sen istedigin eklemeyi yapabilirsin

Tablo nereden yapılıyor, bulamadım da canım bulursan yazar mısın ekleyeyim hemen

dolunay0, post: 41311980, member: 648595"]Tablo nereden yapılıyor, bulamadım da canım bulursan yazar mısın ekleyeyim hemen [/QUOTE]

Az once denemeye calistim istedigim gibi gorunmedi, msji gonderince bide sen dene, belki senin bilg.da olur

merhaba bende aranıza katılayım aralık ama olsun :) bende siz gibi merak edenlerdenim bu hafta öğrendim ikizlerimi
Merhaba duygu:)
Sana bakiyordum birde ne goreyim:))))))
Hamilesinn hemde ikizlere tebrik ederim inan cok mutlu oldum senin adina insALLAH saglikli gebelik olur sagsalim kucagina alirsin ikizlerini

S.a kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde 4 Kasım doğum tek yumurta ikizleri ne hamileyim

merhabalar deneyımlı ıkız annelerı yada ıkız bebeklere hamılere olan arkadslar..besık sorununu nasıl cozdunuz kızlar..park yatak mı alınmalı normal mobılya olanlardan mı ? cok kararsızım deneyımsızım de ılk hamılelıgım..sız nasıl cozdunuz bu sorunu? bazı kısıler tek yatakta uzunca bı sure ıkızlerın yatabılecegını soyluyo bazılarıda bırbırlerını uyandırır dıyolar..bırde hemen oda hazırlanmalı mı cocuga yoksa yatak odasında mı kalmalı besıkler?
lutfenn cevappppp....
..

Deneyimli değilim ama :) düşündüğümü yazayım. Ben aşama aşama gideceğim. Tek parkyatağımız var önce orada ikisini bir yatıracağım. Baktım olmuyor, ama parkyataktan memnunum o zaman 2. parkyatağı alacağım. Parkyataktan memnun kalmazsam yatak odası alırım gibi düşündüm. Eve ilk anda bir sürü şey yığmamaya gayret edeceğim.

olsun canım fıkrını soylemen cok guzel mutlu oldum :) ıkısı bırbırını rahatsız etmez mı yanı aynı besıkte? bırde park yatakla normal mobılya olanların arasında pek fark yok gıbı oyuzden kararsız kalıyom almısken kalıtelı yanı saglam bısey olsun dıye..

Bilmem ki deneyip göreceğim. İkisi de küçüçük olacaklar zaten beşik büyük, birini bir uca diğerini diğer uca yatırırım diye düşündüm. Uyku ağlama kısmında aynı odada oldukları sürece hep birbirlerini rahatsız edecekler zaten :)

dogru denemek lazım onca esya almadan once..ayy ne guzel bı duygu degılmı yaa? :) allah o gunlere erıstırsın bızlerı bebeklerımızı sag salım inş.

Benimde kizimdan kalan park yatagim var. Sezer yan doğum yaptigimdan, üst tarafina takilan alt açma yerinde hep kizimin altini aldim, üstünü değiştirdim. Egilmedidigim için çok rahat ettim. Simdi kismet olursa ilk zamanlar birlikte yatiricam. Zaten anne karnindada birliktelerdi, ayirmak istemem. Birbirlerine de zaten alisik olacaklar. Park yatağa sigmaz olduklari da da ( duruma gore bakicam bakalim bebekler nasil rahat edecek, zaman gösterecek) bi park yatak daha alrim yada direk yataga yatiririm.
Bide hemen bebek arabasi almayi düşünmüyorum. Zaten kis bebekleri olacak. Soguklarda hep icerdeyiz. Helebi hayirlisiyla saglicakla doğsunlar ilerde aliriz. Pahali alisverisler için acele etmeye gerek yok. Zaten bizde masraflar iki kati olucak. Temkinli gitmekte fayda var. Bebek doğunca da bi dünya masraflari olcak.

Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de kasım ayı ikiz annesi olucam. Doğal yoldan benim ikizlerim. İlk gebeliğim ve çok pimpirikli bi anne adayıyım. Umarım hayırlı haberler paylaşırız.

Benim ikizlerimde doğal yollardan çift yumurta ikizi :) doktorum 11 haftalıkken çok erken ama ikiside kız gibi görünüyor dedi. Bugün kontrolüm var bakalım bugün ne diyecek çok heyecanlıyım onları ultrasonda görünce çok mutlu oluyorum... Rabbim herkesin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bana da 12 haftalıkken biri kız biri erkek dedi, ama 16 da gittim üstteki erkekmiş, alttaki göstermedi kesin annesine benzeyen bi kızdır ben ilk 3 ay 7 kilo verdim. Sürekli serum takılıyodum yiyemediğimden içemediğimden. Şimdi çok şükür yiyebiliyorum. Ama hep uzanmak istiyo vücudum. Hala yorgun hissediyorum sürekli. Bir de akıntım oluyo baya. Sizde durum nedir? Umarım güzel haberler alırsın

Nghnhn .!.:
Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de kasım ayı nasipnnesi olucam. Doğal yoldan benim ikizlerim. İlk gebeliğim ve çok pimpirikli bi anne adayıyım. Umarım hayırlı haberler paylaşırız.
Demek sende bi super anne adayisin ne guzel. Aramiza hosgeldin. Allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin.
Bugune dek 3 kilo aldim. Cok sukur bu hamileligimde fazla cikarmadim. Arada karin agrilarim ve tansiyon dusuklugum var.

Demek sende bi super anne adayisin ne guzel. Aramiza hosgeldin. Allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin.
Bugune dek 3 kilo aldim. Cok sukur bu hamileligimde fazla cikarmadim. Arada karin agrilarim ve tansiyon dusuklugum var.
Teşekkür ederim. Amin hepimize hayırlı zamanda sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Ben de verdiğim kiloların üstüne 3 kilo aldım , 14.haftada birden karnım çıktı ve 2 kilo aldım:) sonra 1 kilo daha almışım. Tansiyonum normalde düşük zaten benim. Ağrılarım da hep var başından beri. Yürürken dik durmakta zorluk çekiyorum bu ara. Benim gibi olanlar var mı ya 17. Haftada

Ewt canim belli oldu. Elif'im ve Ömer'im geliyorlar :)

Benim dr. Ozel cinarlida resat bey canim
Maşallah isimleride pek Güzel dizidenmi esinlendin Ben medikalpark hastanesine gidiyorum şuan ama değiştirmeyi düşünüyorum çınarlıya gitme niyetindeyim bende doktora karar vermeye çalışıyordum siz memnunsunuzdur herhalde tavsiye Üzerinemi seçtiniz Drunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…