2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Mslh canim.. bebislerin tombis tombis olurda kuveze girmeden hep beraber evinize gelrsiniz inslh..

Bide bu halde ev mi tasidin. Allah yardimcin olsun. Allah saglicakla yeni evinde oturmayi nasip etsin..
Amiiiin cümlemizin inşallah canım :) sorma eski ev sahibimizle anlaşamayınca taşınmak zorunda kaldık. İyi de oldu bu evim daha geniş, 2 beşik rahatça sığar bebek odasına. Anneler sayesinde çabuk yerleştik. Ufak tefek şeyler var. Onları da dinlene dinlene eşimle hallediyoruz artık. Yeri gelmişken park yatak mı almak mantıklı, büyüyen beşik mi ikizler için?

İstanbulda yaşayan ikiz anne adayları, doktorlarınızdan memnun musunuz, dığum için nereyi tercih edeceksiniz? Ben beylikdüzünde oturuyorum. Medilife da selda hanıma gittim bi kere. Şimdi trabzonda memleketteyim annem bakıyo. Dönüşte naparım bilmiyorum.

selamlar kızlar bende biraz özel bi soru sormak istiyorum utanaraktan .. kızlar benım goguslerım kucuk hamılelıktede fazla buyumedıler ..boyutu benım ıcın onemlı degıl ama sutum olmazsa bebıslerım ya doymazsa dıye cok korkuyorum ya

Cnm merak etme ,boyutla süt miktarının hiç ilgisi yok,için rahat olsun

hiç canını sıkma, küçük göğüslerin sütü çok bol oluyor. tecrübeyle sabit:)

Kişi da park yatak kullandim çok rahat ettim. Şimdide bi sure bebisleri birlikte yatiricam. Park yatagin üst tarafindaki alt açma yeri sayesinde çok rahat ettim. Szeryanliyken oturarak alt almak cok zor. Aralarindaki fark ise, park yatak o kadar çok sallanmiyo, mobilya beşik sallanabiliyo. MM bil ya beşikler için söylenen ilerde buyuyo yatak oluyo muhabbetleri hikaye, alt sunta yapilari çok ince, er geç kiriliyo, mutlaka ilerde ikizlere ayri yatak almak gerekiyo. Tercih senin.. gez dolaş, karar ver.

Sutun buyuklukle kucuklukle alakasi yok, sik emzirmekle sut gelir.

Slm kizlar. Ben hamile degilim ana ugrasiyorum. Bir yerde 41 hamilenin ayetel kursi okumasi ile ilgili birseyler gordum ve bunu tamamlamaya niyetlendim. Musait oldugunuz bir vakitte 1 tane ayetel kursi okurmusunuz benim icin. Simdiden tesekkrler. Allah razi olsun . Bebeklerinizi da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Yuce Rabbim.

Merhaba canım bende seni merak ettim valla gerçi bende çok giremedim foruma son msj baktıgımda göremedim benimde bu hafta karnım çıktı birden artık hamile taytlarını giyiyorum çok rahatmış oglana hamikeyken bu kadar şey yoktu 11 yıl önce gerçi simdi çok şanslıyız bu arada ense kalınlıklarımız ve ikili testimiz yapıldı çok şükür sorun yok darısı yaptırmayanların basına 6temmuzda kontrol var inş cinsiyetleride ögreniriz

Ben okurum cnm 3 tane allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inş

Dogum yapmaya karar verdiğiniz hastane ve doktorlari yazar misiniz. Tesekkurler

Sehir- hastane- doktor

Canim benim randevum salıydin ama 4 temmuzda benim de ayrintilim olacak sabah saat 09.30 da. ayni hasyanenin 3. Katinda olacagim. :)

15. Haftadan sonra benim de hizla buyumeye basladi karnim
Simdi baya buyuguz teyzeleri :)
Aman kuzularimiz iyi olsunlar da sisersek siselim napalim :)

Tek yumurta ikizleri ne hamileyim bebek let arasında 40 gr fark var sizlerde oldumu bi sorun olurmu

Tek yumurta ikizleri ne hamileyim bebek let arasında 40 gr fark var sizlerde oldumu bi sorun olurmu
Bence tek yumurta ikizlerinin arasında böyle bi fark olması kötü değil daha çok da olabilir Allah korusun. İyi gibi geldi bana. Doktorun daha iyi bilir tabi. Ama canını sıkma. Benimkiler çift olmasına rağmen 10 gr fark vardı. Bi dahakine bakalım ne durumda olcaklar.

cevremdewn herkes kucuk sutun az olur deyınce moralım bozuluyo ıster ıstemez .. cok sagolun rahatladım bıraz nasıp ısı sonucta olursa olur ne yapalım..
Ben kendimi pimpirikli sanırdım , benimkiler de küçük sayılır ama hiç böyle bişey düşünmedim. Onla alakası yok. Olmadı mı olmuyor, olunca da taşıyo:) inşallah taşar senden de :)

Bizde bugün aranıza katıldık yani 17 haftamizla çift yumurta ikizlerimle :) Allahın izniyle inşallah kucağımıza almayıda nasip eder Allahım bize. Bende 5 yıllık evliyim 2 düşükten ve korkulardan sonra mucizelerimle 17 hafta önce tanıştım.sizlerde benim gibi çokmu pinpiriklisiniz acaba ben herşeyi üst seviyelere çıkarıp takıyorum. Cinsiyetlerimiz belli olucak haftaya acaba bişiler almaya başlasammı bilemiyorum.ya da ne zman başlanması gerekiyor.....?? ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI SIHHATLİ DOĞUMLAR HEPİMİZE...

Hoşgeldin:) hayırla kucağına al bebeklerini. Ben dün hastane çıkışlarını aldım. Yavaş yavaş bişeyler alcam. Ben de pimpirikliyim . Ağrım olunca hemen yatıyorum . Akıntı olunca acaba suları mı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…