2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Guzel anneleerrr; nasil gidiyor agriniz siziniz varmi?ozellikle kasiklarinizda

Tam cvp yaziyodum siden80 in yazdigini gördüm. Aynen beni tarif etmiş. + olarak uzun sure tek tarafa yatamiyom. Hep dönüp duruyom.

Ben 2.5 kilo aldim. Karnim buyudu ama memisler de buyudu. İkisi ayni gidiyolar hatta memisler bi tik onde gidiyolar.İlerde napcam hic bilmem
Aynı ben şu an başlangıç kiloma geri döndüm. Karnım da büyüyor artık evet ama dediğin gibi göğüsler gergin ve dolgun sütyen takmasam bile takmışım gibi duruyor

Boşver canım, göbüşünün tadını çıkar hamilelik dışında hiçbir dönemde göbek yapma lüksümüz olmayacak rahat rahat

Gözünüz aydın. Rabbim inşallah bebeklerinizi size bağışlar, hiç korkmayın bol bol dua edin

Bana da ikili üçlü test yapmadı ve yapmayacağını, ikizlerde anlamlı sonuçlar çıkmadığını söyledi. Sadece ense kalınlıklarına baktı, normal dedi çok şükür.

[dolunay0, post: 40347391, member: 648595"]Sanırım pek kimse yok
Azonceki msjimi uygulasak neguzel olur..
Bende yapardim ama bilg. Bozuk tabletlede olmuyo..[/QUOTE]
Gözün aydın canım deneyeyim becerebilirsem eklerim

Guzel anneleerrr; nasil gidiyor agriniz siziniz varmi?ozellikle kasiklarinizda

Benim kasiklarimda degilde sanki rahimde sanci oluyor birkac saniyelik bazen daha sık oluyor. Sizdede varmi böyle bir şikayet
2 gündür kasıklarım baya ağrıyor, korkutuyor, koşa koşa tuvalete gidiyorum kanama mı var yoksa diye çok şükür bir şey yok. sanırım göbeğim büyüyor

Tablo nereden yapılıyor, bulamadım da canım bulursan yazar mısın ekleyeyim hemen

kızlar bebıslerı hıssedenınız var mı aranızda ? ben 2gun once cok net hıssettım. sonrakı gunlerde oyle olacgını sandım sureklı dınlıyorm ama farketmedım bısey o gunden sonra.gercı erken ama ınsan evham yapıyo ıste :)

Ben de hala hissetmiyorum, bir de derler ki 2. hamilelikte 16. haftada hissedilirmiş. Yok hala. Ara ara karnımda gerinmeler falan oluyor ama bebek hareketi değil bence. Bir de çok gaz var onlar da bebek hareketi gibi aslında, tam ayıramıyorum da. İlk hamileliğimde 18. haftada çok net hissetmiştim. Kızlar uyukluyorlar sürekli galiba :)

maşallah kız senınkıler demek canım :) uykucu sırın olacaklar demekkı ..doktor hala benımkılerin cınsıyetınden emın degıl..benım ılk hamılelıgım ama bı an once hıssetmek ıstıyorum :) bırde senın de satdan onde gıdyomu bebısler ?

Yok gitmiyorlar. 16+4 günlükken oldu kontrol biri 16+3 digeri 16+5 çıktı. Ben oğlandan alışıktım hep bir hafta falan önden giderdi. Bu sefer bebekler gelişemiyor gibi korkuyorum.

Asagida her ne kadar 18 yazsa da 19 haftamizagirdik biz de teyzeleri. Ben hissediyorum artik kuzularimi. Bazen vurup kaciolar bazen de suzuluyorlar balik gibi. Ahhh analaari kurban olur minicik ellerine ayaklarina...

Asagida her ne kadar 18 yazsa da 19 haftamizagirdik biz de teyzeleri. Ben hissediyorum artik kuzularimi. Bazen vurup kaciolar bazen de suzuluyorlar balik gibi. Ahhh analaari kurban olur minicik ellerine ayaklarina...
Sizin cinsiyetler belli olmuştur? Birde doktorunuz kim İzmir'de kime gidiyorsunuz merak ettim

Yok gitmiyorlar. 16+4 günlükken oldu kontrol biri 16+3 digeri 16+5 çıktı. Ben oğlandan alışıktım hep bir hafta falan önden giderdi. Bu sefer bebekler gelişemiyor gibi korkuyorum.
benim de onden gıdıyolar sata gore..tam ıdeal ıste sızınkıler tam gunune gıdıyolar..

Bende pek bişiy hissetmiyorum. Arada sertlesmeler oluyo o kadar. O da yoruldugumda agriyla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…