2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

sans yüksek oluo canim dondurulmuşlarda vücut hormonlardan arinmiş oluo
haftaya bus bebisinle isinirsiniz ins
Ay evet ya buz bebek diyorlar :) ne garip dmi:) çok güzel dinledim şükür neredeyse 4 ay olacak ilk denememi yaptirali...hadi seninde güzel haberlerini alalım :) regl olduğundan dondurulmusla mi yoksa sıfırdan mı baslayacaktin canım sen

Ay evet ya buz bebek diyorlar :) ne garip dmi:) çok güzel dinledim şükür neredeyse 4 ay olacak ilk denememi yaptirali...hadi seninde güzel haberlerini alalım :) regl olduğundan dondurulmusla mi yoksa sıfırdan mı baslayacaktin canım sen
ooo 4 ay süper iyi beklemişsin maşallah sana kuzum
canim ben aralikta ve subatta dondurulmuşlarla denedim olmadi
sifirdan basliyoruz inşallah

Bazen hic agrim sancim olmuyu bulantim falanda yok simdilik korkuyorum orda degil diye.

Galiba canim.ustten mi bakildi senin kesene tatlim
evet alttan baktı iki tane koymuşlardı bi tanemiz bizimle alttan bakınca canım cok yandı ama ben ohss olmuştum ozamanda sürekli alttan baktı sonra iki büklüm eve geliyordum hala kasıklarım cok agırıyor arada

Kızlar herkese iyi gunler bol bebekler. .ccumartesi günü yumurtalarım toplanacak benkm de.cde.cok heyecanlıyım. Hiç anestezi almadım şimdiye kadar :KK12:ignelerim bitti, bu akşam çatlatma . Ayyy hayırlısı inş herkes için .

evet alttan baktı iki tane koymuşlardı bi tanemiz bizimle alttan bakınca canım cok yandı ama ben ohss olmuştum ozamanda sürekli alttan baktı sonra iki büklüm eve geliyordum hala kasıklarım cok agırıyor arada
Hmm anladim.o zaman benim gittigim zaman ustten bakar 7 haftalik olursa. Ayy alttan bakmasin yaa korkarim bise olursa

X