Yeter daha ne oldun canim bide yogurt ooohh misssIste hamişlik ten o tatlım bebiş kesin geliyorvalla bugün sebze yiyelim dedim tarhana çorbası yapıyorum yanına da ıspanak yemeği ama başka ne yapsam diye düşünüyorum ve evi ayrıca dert hele bebiş kendini göstersin eşin zaten sana elini sürdürmez gerekirse kendi temizler
KIZLAR MERHABA BUGÜN 8. GÜNÜM VE SADECE ARADA KASIK BATMAM OLUYOR ÇOK MERAK EDİTORUM TUTTUMU DİYE BANA AKIL VERİN ÇOK İHTİYACAIM VAR NE OLURIste hamişlik ten o tatlım bebiş kesin geliyorvalla bugün sebze yiyelim dedim tarhana çorbası yapıyorum yanına da ıspanak yemeği ama başka ne yapsam diye düşünüyorum ve evi ayrıca dert hele bebiş kendini göstersin eşin zaten sana elini sürdürmez gerekirse kendi temizler
Yumurtalara bakiyolat canim kac tane buyuklugu ne rahim duvarinin kalinligi olculuyo.bide kan tahlili yapip hormonlarina gore ilaclarin dozu ayarlaniyo.Kizlarrrrr benim de yarin 4 iğneden sonra ilk kontrolum var. Neler olacak yarın neye bakıp ne dicekler bize.uyufum biraz rüyamda gördüm .kkontrol bile heyecanlı a nasıl bi şey bu
Valla ben daha sonucumu bilmiyorum ama boyle batmalar agrilar normal tutunmaya isaret diyolar.KIZLAR MERHABA BUGÜN 8. GÜNÜM VE SADECE ARADA KASIK BATMAM OLUYOR ÇOK MERAK EDİTORUM TUTTUMU DİYE BANA AKIL VERİN ÇOK İHTİYACAIM VAR NE OLUR
Sağol canım Ayy aman insan her gün ne yapsam diye düşünüyor benim eşim birde eskiden hiç sebze yemezdi şimdi ıspanakla karnibahar yiyor da biraz rahat ettimYeter daha ne oldun canim bide yogurt ooohh misssafiyet olsun.
Belli etmiyo ama oda cok heyecanli sagolsun cokta yardimci.
İNŞALLAH BU 3. DENEMEM 2 TANE KONULDU 3. GÜN EMBR VEDE 8 HÜCRELİYMİŞ DOKTOR 8 HÜCRELİYE İYİ DİYORValla ben daha sonucumu bilmiyorum ama boyle batmalar agrilar normal tutunmaya isaret diyolar.
İnsallah oyledir tatlim
Ins pattikli. .bbenim kontrol tup bebek merkezimizde olmicak. Daha yakın bi doktorda olacak. Kafam karışıyor herhalde biraz.vesvese işte Peşimizi bırakmıyor hiçbirimizin. Senin de az kaldı canim. Ins tutunmustur bebeğin .aaminYumurtalara bakiyolat canim kac tane buyuklugu ne rahim duvarinin kalinligi olculuyo.bide kan tahlili yapip hormonlarina gore ilaclarin dozu ayarlaniyo.
Hayir olsun ruyanda :)
Hayirli olsun tatlim.benimde 2 transfer edildi 3.gun embriyosu:)İNŞALLAH BU 3. DENEMEM 2 TANE KONULDU 3. GÜN EMBR VEDE 8 HÜCRELİYMİŞ DOKTOR 8 HÜCRELİYE İYİ DİYOR
Valla tatlım bende netten araştimalarima göre tuttuğuna isaretmis inşallah allah gönlüne göre versinKIZLAR MERHABA BUGÜN 8. GÜNÜM VE SADECE ARADA KASIK BATMAM OLUYOR ÇOK MERAK EDİTORUM TUTTUMU DİYE BANA AKIL VERİN ÇOK İHTİYACAIM VAR NE OLUR
Niye ki baska yerde kontrolun?Ins pattikli. .bbenim kontrol tup bebek merkezimizde olmicak. Daha yakın bi doktorda olacak. Kafam karışıyor herhalde biraz.vesvese işte Peşimizi bırakmıyor hiçbirimizin. Senin de az kaldı canim. Ins tutunmustur bebeğin .aamin
Aynen benimki bugun diyo 27 bugun olmadin hamilesin sen diyeSağol canım Ayy aman insan her gün ne yapsam diye düşünüyor benim eşim birde eskiden hiç sebze yemezdi şimdi ıspanakla karnibahar yiyor da biraz rahat ettimtabi canım çaktirmiyorlar ama bakma sen adet günlerini senden iyi biliyorlar 1 gün geçse çaktirmiyorlar ama hevesleniyorlar hele ki pozitifi görünce nasıl olurlar
düşünemiyorum valla ben hamile kalsam benim eşim benden önce doğurur heralde
Ayy aynen tatlım benim eşim de öyle vallaa şimdi eşime 9 ay da geçmek bilmez He şafak sayarsınizAynen benimki bugun diyo 27 bugun olmadin hamilesin sen diyecok istiyo baba olmayi
Bi olsunda hayirlisiyla saydircam ben ona safaklariAyy aynen tatlım benim eşim de öyle vallaa şimdi eşime 9 ay da geçmek bilmez He şafak sayarsıniz
canım ben bile çok heycanlandım.. seni düşünemiyorum.. bir an önce güzel haberlerini ver merakta bırakma biziBi olsunda hayirlisiyla saydircam ben ona safaklari
Bebegin besigini nereye koycaz diyodu gecen gun
Heyecan dorukta bu gece sabah olur mu ki
Sagol tatlim.sonuc nolursa olsun sizinle paylasicam tabii.transferimden beri o kadar destek oldu ki herkes Allah razi olsun hepinizden ayri ayricanım ben bile çok heycanlandım.. seni düşünemiyorum.. bir an önce güzel haberlerini ver merakta bırakma bizi
senden de razı olsun tatlım..Sagol tatlim.sonuc nolursa olsun sizinle paylasicam tabii.transferimden beri o kadar destek oldu ki herkes Allah razi olsun hepinizden ayri ayri