2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yeter daha ne oldun canim bide yogurt ooohh misss afiyet olsun.
Belli etmiyo ama oda cok heyecanli sagolsun cokta yardimci.

KIZLAR MERHABA BUGÜN 8. GÜNÜM VE SADECE ARADA KASIK BATMAM OLUYOR ÇOK MERAK EDİTORUM TUTTUMU DİYE BANA AKIL VERİN ÇOK İHTİYACAIM VAR NE OLUR

Kizlarrrrr benim de yarin 4 iğneden sonra ilk kontrolum var. Neler olacak yarın neye bakıp ne dicekler bize.uyufum biraz rüyamda gördüm .kkontrol bile heyecanlı a nasıl bi şey bu
Yumurtalara bakiyolat canim kac tane buyuklugu ne rahim duvarinin kalinligi olculuyo.bide kan tahlili yapip hormonlarina gore ilaclarin dozu ayarlaniyo.
Hayir olsun ruyanda :)

KIZLAR MERHABA BUGÜN 8. GÜNÜM VE SADECE ARADA KASIK BATMAM OLUYOR ÇOK MERAK EDİTORUM TUTTUMU DİYE BANA AKIL VERİN ÇOK İHTİYACAIM VAR NE OLUR
Valla ben daha sonucumu bilmiyorum ama boyle batmalar agrilar normal tutunmaya isaret diyolar.
İnsallah oyledir tatlim

Yeter daha ne oldun canim bide yogurt ooohh misss afiyet olsun.
Belli etmiyo ama oda cok heyecanli sagolsun cokta yardimci.
Sağol canım Ayy aman insan her gün ne yapsam diye düşünüyor benim eşim birde eskiden hiç sebze yemezdi şimdi ıspanakla karnibahar yiyor da biraz rahat ettim tabi canım çaktirmiyorlar ama bakma sen adet günlerini senden iyi biliyorlar 1 gün geçse çaktirmiyorlar ama hevesleniyorlar hele ki pozitifi görünce nasıl olurlar düşünemiyorum valla ben hamile kalsam benim eşim benden önce doğurur heralde

Yumurtalara bakiyolat canim kac tane buyuklugu ne rahim duvarinin kalinligi olculuyo.bide kan tahlili yapip hormonlarina gore ilaclarin dozu ayarlaniyo.
Hayir olsun ruyanda :)
Ins pattikli. .bbenim kontrol tup bebek merkezimizde olmicak. Daha yakın bi doktorda olacak. Kafam karışıyor herhalde biraz.vesvese işte Peşimizi bırakmıyor hiçbirimizin. Senin de az kaldı canim. Ins tutunmustur bebeğin .aamin

Valla tatlım bende netten araştimalarima göre tuttuğuna isaretmis inşallah allah gönlüne göre versin

Niye ki baska yerde kontrolun?
Napalim dusunmeden olmuyo.amin canim dualarinizi bekliyorum

Aynen benimki bugun diyo 27 bugun olmadin hamilesin sen diye cok istiyo baba olmayi

Aynen benimki bugun diyo 27 bugun olmadin hamilesin sen diye cok istiyo baba olmayi
Ayy aynen tatlım benim eşim de öyle vallaa şimdi eşime 9 ay da geçmek bilmez He şafak sayarsıniz

Bi olsunda hayirlisiyla saydircam ben ona safaklari
Bebegin besigini nereye koycaz diyodu gecen gun
Heyecan dorukta bu gece sabah olur mu ki
canım ben bile çok heycanlandım.. seni düşünemiyorum.. bir an önce güzel haberlerini ver merakta bırakma bizi

Laf aramızda:) ben 5 yıldır kayınvalidemle aynı binada oturuyorum eşim ayrı eve çıkalım diyor kredi çıkarsa hemen ev alıyoruz ve kafamı rahat tutuyorum bundan sonra:) Yoksa sinir sitres nasıl gebe kalacam ben

Merhaba arkadaşlar bende tedavime dün başladım sizlere bir parçada olsa umut olmak isterim çünkü bu benim 2.tüp bebeğim olacak inşallah ilk denemem oldu ve oğlum su anda 5.5 yaşında ben asla umutsuz olmadım sizlerde olmayın Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarim sizlerle...

canım ben bile çok heycanlandım.. seni düşünemiyorum.. bir an önce güzel haberlerini ver merakta bırakma bizi
Sagol tatlim.sonuc nolursa olsun sizinle paylasicam tabii.transferimden beri o kadar destek oldu ki herkes Allah razi olsun hepinizden ayri ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…