2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kizcelerim nasilsiniz?
dun bugun okuyamadım pek masallahiniz var sohbetiniz bol sayfalar dolu....

varmi bugun hamişimiz ?

tatlim progestan jel in yaptigini duydum icerde birikip zedenlenme yaptigindan yoğun kahvemsi kivamda gelebilir normal
implantasyon lekelenmeside olabilir benim ilk gebeliğimde cok az kahve lekelenmem olmuştu
gecio zaten devam etmio

canlar benimde bugun dr randevum vardi
gittik konuştuk tedaviye start verdik sukurler olsun
nisan basinda adet olucam beraberinde doğum kontrol hapi almaya baslicam
2 hafta sonra tekrar kontrol iğnelere fln baslicaz inşallah
mayisin ilk haftasi opu
sonrasinda transfer nasip olursa
sonrasinda da bebis in de gobis Allahin izniyleeeeee

İnsallahh canım benim :)en hizlisindan bebeğine kavusursun :)

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOL EVET BİRDEN İNDİ SANKİ SENİN AŞAMA NEDİR MERAK ETTİM

Kızlar günaydınn transfer ertelenmişti söyledim ama yumurta toplamanın 5. gün bugün regl oldum şaşırdım dr a da ulaşamıyorum normal mi dicem ama değil sanırım

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOL EVET BİRDEN İNDİ SANKİ SENİN AŞAMA NEDİR MERAK ETTİM
Dondurulmuslarla devam edicem,Regl olunca ilaca baslicam ve Allah kısmet ederse en gec 2 haftaya transfer yapılacak ama 24 ünde regl olmam gerekirdi hala olmadım hiç günüm geçmez normalde bende onun gelmesini bekliyorum :)

Kızlar günaydınn transfer ertelenmişti söyledim ama yumurta toplamanın 5. gün bugün regl oldum şaşırdım dr a da ulaşamıyorum normal mi dicem ama değil sanırım
Bu arada bende ilk defa duydum transferden sonra regl olunduğu,Dr un la konuş bizide bilgilendir canım,ama demek ki bu yüzden ertelendi transferin

progestan iğne yaptırdım geldim canım. uzandım dinleniyorum şimdi. tuvalete gitmeye korkuyorum :) yarın kan vericem bakalım hayırlısı inşallah.yarın iki güzel haber veririz inşallah bizde seninle
Canım sen ne yaptin hadi haberdar et bizi

Canım heber vericem test yapınca inşallah katlanmistir değerlerin cifter cifter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…