Dua et olur mu ben her namazda buradakılerın hepsı gecıyor Rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallahçok sevındım cnm
kızlar çıldırıcam bana akıl verin. şimdi wc gittim peçeteye baya baya kahverengi leke geldi az buz değildi. çamur gibi. doktorumu aradım progestan iğne yaptır kalçadan implantasyon kanaması olabilir büyük ihtimalle dedi.adetmin 23. günü bugün olmam imkansız gibi. kafayı yemek üzereyim desteğinize ihtiyacım var.
İnsallahh canım benim :)en hizlisindan bebeğine kavusursun :)canlar benimde bugun dr randevum vardi
gittik konuştuk tedaviye start verdik sukurler olsun
nisan basinda adet olucam beraberinde doğum kontrol hapi almaya baslicam
2 hafta sonra tekrar kontrol iğnelere fln baslicaz inşallah
mayisin ilk haftasi opu
sonrasinda transfer nasip olursa
sonrasinda da bebis in de gobis Allahin izniyleeeeee
saol fistigim hepimiz kavusalim inşallah minik kuzucuklarimizaaaİnsallahh canım benim :)en hizlisindan bebeğine kavusursun :)
Allah yardımcın olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Gunaydin kizlar cumartesi oldu sukur :)
Hayirlisiya test gunu
Günaydın patikli. .gün oldu şükür. Allahım iyi haberlerini almak nasip etsin inş. Buradaki herkesle beraber. Hemen yaz olur mu biz de merak ediyoruz.Gunaydin kizlar cumartesi oldu sukur :)
Hayirlisiya test gunu
Merak tan öldüm canım ya ver artık şu hayırlı haberi ne olursun ya bekletme daha fazla biziGunaydin kizlar cumartesi oldu sukur :)
Hayirlisiya test gunu
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOL EVET BİRDEN İNDİ SANKİ SENİN AŞAMA NEDİR MERAK ETTİMCanım Merhaba benimde 20 tane yumurtam olmustu toplandik tan sonra bendede ödem yapmıştı aynı şekilde yuruyemiyordum bende ve hatta 3.gunun aksami hastaneye gitmiştim çok sistigim için,çok yumurta olduğu için şu toplamış dendi ve kan testi yaptılar falan neyse,banada söylemişti Dr opu ya girerken çok yumurtan olduğu için ödem yapabilir transferi erteleyebiliriz haberin olsun dedi ama 5. Günümde iyi olmuştum ve transferi yapmislardi o yüzden endiselenme normal bir durum önlem sadece ama çok su icmemi soylemislerdi....böyle olmasi belkide dahada iyidir ve Dr un biraz titiz zaten çok daha iyi vücudundaki hormonlar gidecek o zamana kadar daha sağlıklı olur...karninin sismesine gelincede birden iniyor :)
Canimm geldi sonunda c.tesi valla uyandigim gibi telefona kostum ne yaptı bu kiz diyeGunaydin kizlar cumartesi oldu sukur :)
Hayirlisiya test gunu
Dondurulmuslarla devam edicem,Regl olunca ilaca baslicam ve Allah kısmet ederse en gec 2 haftaya transfer yapılacak ama 24 ünde regl olmam gerekirdi hala olmadım hiç günüm geçmez normalde bende onun gelmesini bekliyorum :)TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOL EVET BİRDEN İNDİ SANKİ SENİN AŞAMA NEDİR MERAK ETTİM
Bu arada bende ilk defa duydum transferden sonra regl olunduğu,Dr un la konuş bizide bilgilendir canım,ama demek ki bu yüzden ertelendi transferinKızlar günaydınn transfer ertelenmişti söyledim ama yumurta toplamanın 5. gün bugün regl oldum şaşırdım dr a da ulaşamıyorum normal mi dicem ama değil sanırım
Canım sen ne yaptin hadi haberdar et biziprogestan iğne yaptırdım geldim canım. uzandım dinleniyorum şimdi. tuvalete gitmeye korkuyorum :) yarın kan vericem bakalım hayırlısı inşallah.yarın iki güzel haber veririz inşallah bizde seninle
Canım heber vericem test yapınca inşallah katlanmistir değerlerin cifter cifterArkadaşlar benim duygusal durumum alt üst oldu, her şeye kızıp ağlamaya başladım. Midem de bulanıyo mu büzüşüyo mu bilmiyorum ama yemek konusu işkenceye dönüştü...
Hep okurdum bu belirtileri ama bu kadar erken olacağı aklıma gelmezdi... Hufff!
Transferi, opu işlemi olan, test günü gelen, yeni başlayan herkese dua ediyorum, gönlüm sizlerle. Ruh sağlığım normale döndükçe girip okuyorum da yazamıyorum işte neşesiz olduğumda. Hala sizlerleyim, iyi haberlerinizi merakla bekliyorum. Yarın ben de tekrar test yaptırıcam. Olur da olumsuz bir durum gelişirse hakkımda hayırlısı buymuş, diyelim. Rabbim bizim için en iyisini bilendir. İyi akşamlar, tatlı rüyalar herkese benim umut dolu, güzel yürekli arkadaşlarım...
Canım haber ver test yapınca inşallah katlanmistir değerlerin cifter cifter
kan verdim şimdi kızlar 1 saat sonra belli olacak. dua edinCanım sen ne yaptin hadi haberdar et bizi