- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
Kiz ben varim ya
Canım ne oldu hayırdır bebeklerin de bir problem mi varmış?Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Ya valla hatlar karisio arada kusura bakma atlamisim seni canim, yerim bem senin kizini oglunu, bnde oyle istiyrdum ama rabbim boyle nasip etti bin sukur.Kiz ben varim ya
Ayyy cnm bnm çok sevindim iyi olduğunuza, rahat oksijen alıyorlar ya cnm.çok önemli bu.merak etme zamanla kilolda alacaklar.şükürler olsun ,hep aklımdasın zaten.Allaha emanet olun.Merhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum
Lansinoh yada philips avent diye duydum ben ama..ikisini karşılaştır canım..esim in kuzeni vercek bana o lansinoh manuel kullanmış..ben elektrikli düşünüyordum da..memnun kalmazsam kendim yenisini alırım..o memnundu lansinoh manueldenGünaydın kızlar nasılsınız. Kızlar sağma makinası almayı dusunuyorum önerisi olan varmı?
Çok sevindim şükürler olsun canım..hep dualarımız kalbimiz sizinle...Merhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum
En profesyonel medelanın elektrikli pompası.ben ondan alacagım.Günaydın kızlar nasılsınız. Kızlar sağma makinası almayı dusunuyorum önerisi olan varmı?
Sukurler olsun canim gozunaydin, insallh bi an once kilolarini alip toparlanirlar, evlerine giderler canim. Dualarimiz minik yavrularinla, arada yaz bizede gelismelrini. Saglicakla kalin insallhMerhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum
Iyi olmaniza cok sevindim cnm cok sukur iyiler kilolarini alirlar annesi merak etmeMerhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum
Bu gunleride atlatir evinize donersiniz en kisa surede insallah masallah ogullarinaMerhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum
Canim çok sevindim ınş. Kilolarinida alırlar eve sağ salim dönersinizMerhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum