2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar merhaba, Bende 2014 aralık annesiyim.Rabbim sağ salim elinize kavuştursun bebişlerinizi inşallah. Kızım 10 aylık şu an eşim çalışmama musade etmediği için evde kokulu taş ve sabun yapıyorum.Fiyatlarım 1.5 TL'den başlıyor isteyen olursa mesaj atabilir

Merhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum

Ayyy cnm bnm çok sevindim iyi olduğunuza, rahat oksijen alıyorlar ya cnm.çok önemli bu.merak etme zamanla kilolda alacaklar.şükürler olsun ,hep aklımdasın zaten.Allaha emanet olun.

Günaydın kızlar nasılsınız. Kızlar sağma makinası almayı dusunuyorum önerisi olan varmı?
Lansinoh yada philips avent diye duydum ben ama..ikisini karşılaştır canım..esim in kuzeni vercek bana o lansinoh manuel kullanmış..ben elektrikli düşünüyordum da..memnun kalmazsam kendim yenisini alırım..o memnundu lansinoh manuelden

Çok sevindim şükürler olsun canım..hep dualarımız kalbimiz sizinle...

Sukurler olsun canim gozunaydin, insallh bi an once kilolarini alip toparlanirlar, evlerine giderler canim. Dualarimiz minik yavrularinla, arada yaz bizede gelismelrini. Saglicakla kalin insallh

Iyi olmaniza cok sevindim cnm cok sukur iyiler kilolarini alirlar annesi merak etme

Bu gunleride atlatir evinize donersiniz en kisa surede insallah masallah ogullarina

Canim çok sevindim ınş. Kilolarinida alırlar eve sağ salim dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…